Evet öyle yapacağım teşekkürlerBu kadar kendini yiyecegine aynı şeyi sende yap bakalım tepkisi ne olacak
Heh al işte önemli bir sebep :) ben de şuan kpss çalışıyorum öyle çok çalışmıyorum en fazla 2 - 3 saat ama bu bile öyle zaman alıp yoruyor ki geri kalan zamanda kişisel hijyen, yemek, spor, iş derken su gibi zaman geçiyor. İnan telefonla konuşmaya vs hiç vaktim kalmıyor kalsa da içimden gelmiyor. Ve sevgilinizin de dediği gibi yüz yüze görüşmeyip sosyal medya üzerinden konuşunca gerçekten de hep aynı sohpet aynı muhabbet yürümüyor. Karantina süreci bir geçsin sevgilinizin de kpss süreci bitsin o zaman her şey yoluna girer diye umuyorum bence ona bir şans tanıyın derim.Kpss ye hazırlanıyor ama ben onun ders çalıştığı zamanlarda konuşmak istemiyorum ki
Boş vakitlerinin hepsini de bana ayır demiyorum ama mesajlasirken maksimum 5 dakika sonra başka bir işine vakit ayırması gerekiyor
Ayrıl aldatıyordur sogumuştur diyemiyordur. Tecrübeliyim bizde öyleydik ve ögrendim ki aldatılıyorum şokkkk bak şerefsiz gene aklıma geldi. Seviyorsa özler gelir ilgilenir hissettirir bu 4 temel öge yoksa bir b..kluk vardır derim1 buçuk yıllık bir ilişkim var. Salgın yüzünden ilişkimiz uzak mesafeye dönmüş durumda. Benimle çok fazla konuşmak istemiyor. Konuşurken hemen bir bahane buluyor başka işleri çıkıyor. Neden böyle yapıyorsun dediğimde de konuşacak bir şey bulamıyorum diyor. Gün içinde sadece haberlesiyoruz şunu yaptım bunu yaptım diye. Özlüyorum birlikte vakit geçirmek istiyorum ama her seferinde aynı şey oluyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
İçimi en çok rahatlatan mesaj bu oldu. O psikolojiyi bilmediğim için belki de yanlış yorumladım umarım söylediğiniz gibidir. TeşekkürlerHeh al işte önemli bir sebep :) ben de şuan kpss çalışıyorum öyle çok çalışmıyorum en fazla 2 - 3 saat ama bu bile öyle zaman alıp yoruyor ki geri kalan zamanda kişisel hijyen, yemek, spor, iş derken su gibi zaman geçiyor. İnan telefonla konuşmaya vs hiç vaktim kalmıyor kalsa da içimden gelmiyor. Ve sevgilinizin de dediği gibi yüz yüze görüşmeyip sosyal medya üzerinden konuşunca gerçekten de hep aynı sohpet aynı muhabbet yürümüyor. Karantina süreci bir geçsin sevgilinizin de kpss süreci bitsin o zaman her şey yoluna girer diye umuyorum bence ona bir şans tanıyın derim.
Herkesin ilişkilerden beklentisi farklı. Her ilişkinin dinamiği de farklı. Bana göre bu bir sorun ki başlık açtım ama size göre olmayabilir bu da gayet normalBende sevgililerimle ilgilenmiyorum daha önemli işlerim var kimse sizin hayatının merkezine alamaz
Bu özgüven eksikliği bence..Herkesin ilişkilerden beklentisi farklı. Her ilişkinin dinamiği de farklı. Bana göre bu bir sorun ki başlık açtım ama size göre olmayabilir bu da gayet normal
Herkesin ilişkilerden beklentisi farklı. Her ilişkinin dinamiği de farklı. Bana göre bu bir sorun ki başlık açtım ama size göre olmayabilir bu da gayet normal
Bu özgüven eksikliği bence..
Bu özgüven eksikliği bence..
Ne desem bilemedim, sağolun gerçekten. Düne kadar bir tane bile iyi yorum gelmemişti ve ayrılmam gerektiğini düşünüyordum açıkçası. İçime şu serptiniz. Ben durumun sizin anlattığınız gibi olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler mesaj içinSevgilim beni aldatıyor mu?
Sevgilim beni güzel bulmuyor mu?
Sevgilim için yetersiz miyim?
Vs.
Konu sahibi bu soruları sormamış.
Sevgilisi ile karantina sürecinde paylaştıkları vakitlerin azalmasından bahsetmiş. Herkesin işi olabilir herkesin öncelikleri farklı olabilir. Beklentiler aynı yönde değilse ya çözüm üretilip uzlaşılır ya ayrılınır.
Özgüven eksikliği olan bir durum göremedim.
Konu sahibi sizin içinde şunu söyleyebilirim belirli bir kısır döngü olan sürecin içerisindeyiz. Hemen hemen her gün aynı şeyleri yapıyoruz bu durum yeterince içimizi sıkıyor. Belirli rutinlere dönen bu dönemde gün geliyor normal zamanda sürekli görüştüğüm arkadaşlarıma bile yazasım gelmiyor. Çünkü “anlatacak bir konum yok”. Haberler bile sürekli aynı konunun dünya üzerindeki etkilerini paylaşıyor.(Dünün bugün ile aynı olduğu süreç olması adına örnek verdim bunu.)
Sizi anlıyorum sıkılmış hissediyorsunuz bu süreçten ötürü. En yakınınızdaki en değer verdiğiniz insandan ilgi ve iletişim beklememiz en normal duygu ama dediğim gibi anlatacak gündemimiz yok.
*İkinizi de tanımadığım için örnek veremiyorum ama ortak ilgi alanlarınıza yönelmeniz iletişiminizi arttırabilir.
*Sınava hazırlık sürecinde olmasının stresi de olabilir. (Çalışmasından sonra 1-2 saat o yazmadan yazmamanız yada aramamanız iyi olur,zihin gerçekten çok yoruluyor insanla konuşacak mecal olmayabiliyor bazen.)
*Kendiniz için birkaç uğraş veya hobi bulabilirsiniz. İletişiminiz arasında onun da ilgisini çekebilecek ve size birşeyler katabilecek birşey olabilir bu.
*Herseyde önemlisi baskıcı ve sıkboğaz eden asla olmamanız. Tatlı dilinizi esirgemeyin.
Sonuçta bu zaman geçici.Bu insanda hep böyle değildi evde kaldığı için böyle şuan.
Siz biraz mesafeli durup anlayışlı olun bu süreçte ve en önemlisi kendinize küçük uğraşlar bulun. Dinlenmesi için biraz zaman verin o zaten 3-4 gün içinde afallayıp ilgini çekmek için kendiliğinden dikkatini size verecektir.
Ne desem bilemedim, sağolun gerçekten. Düne kadar bir tane bile iyi yorum gelmemişti ve ayrılmam gerektiğini düşünüyordum açıkçası. İçime şu serptiniz. Ben durumun sizin anlattığınız gibi olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler mesaj için ☺
ve siz buna rağmen tek bir olumlu yorumu ciddiye aldınız. Erkekler yenisini bulmadan ya da çok dırdır yapmadan ayrılmıyorlar ki. süründürüyorlar siz de devam etsin de kör topal nasıl ederse etsin diye düşünüyorsunuz. yoksa onlarca negatif yoruma karşılık tek bir pozitif yorumu ciddiye almaz bu işte bir gariplik var derdiniz. ama düşünmek istemiyorsunuz.Ne desem bilemedim, sağolun gerçekten. Düne kadar bir tane bile iyi yorum gelmemişti ve ayrılmam gerektiğini düşünüyordum açıkçası. İçime şu serptiniz. Ben durumun sizin anlattığınız gibi olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler mesaj için ☺
Alışkanlık olmuş sadece ilişkiniz.Daha sevgiliyken insan konuşacak bişey bulamazsa evlenince ne olacak aynı evin içinde iki sus pus insan tahammül edemedim düşüncesine bile.Yol yakınken ayrılın1 buçuk yıllık bir ilişkim var. Salgın yüzünden ilişkimiz uzak mesafeye dönmüş durumda. Benimle çok fazla konuşmak istemiyor. Konuşurken hemen bir bahane buluyor başka işleri çıkıyor. Neden böyle yapıyorsun dediğimde de konuşacak bir şey bulamıyorum diyor. Gün içinde sadece haberlesiyoruz şunu yaptım bunu yaptım diye. Özlüyorum birlikte vakit geçirmek istiyorum ama her seferinde aynı şey oluyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
bu yazdıklarının aynısını ben de yaşadım, ama soğukluğu hisseder hissetmez ayrıldım.. sonra acaba yanlış mı yaptım diye vicdan azabo çekmiştim o dönem.. ama yok, bitmiş zaten ilişki çoktan, ben son noktayı koymuşum..Bu sorunun cozumu yok, aslında sorun da degıl bu.
Bazen ılıskıler biter, sıkılırsın artık sevmezsin biter.
Bitirmeye Cesaret edemeyen taraf, aynı boyle ilgisiz sevgisiz davranır karsı taraf bıkıp bitirsin diye. Ayrılığın sorumlulugunu almak istemez korkak ve haindir.
Karsı tarafta alttan alıp gururunu hıce sayar cogu zaman ayrılmaz. Ilıskı sundukce suner
Ortada ılıskı kalmaz ama bunu, senelerımı verdim eskıden benı cok severdi dıyen insana anlatmakta zordur.
Ilıskı soguk davranan tarafından, buna kopek cekıyorum bitiremiyor mecburen ayrılcam dıyıp bıttı demesiyle son bulur.
Ortada bıtane kaybeden vardır, gururunu hıce sayıp gidemeyen, kabullenemiyorum diyendir o da.
son ilişkimde bu sıkıntılı günlerde bile konuşmak işkence gibi gelmeye başlamıştı benim için.. çünkü sevmediğimi anladım, evet sevmiyordum onu.. ve bitirdim.. eğer o zorluk çıkarsaydı ya da ayrılmayı kabul etmeseydi tiksinecektim ondan.. bunu düşününce daha önceki ilişkim aklıma geldi.. iyi ki o soğuduğunda bitirmiştim, daha çok peşinde koşsaydım itici gelecekmişim ona, şimdi anlıyorum.. yani seven insan konuşur arar sorar, zulüm gelmez konuşmak.. kendimden biliyorum..Insan sevgiliyse su zamanda konusmayacaksa ne zaman konusacak. Evde herkes bunalmis durumda. Derdinin, sıkıntısının sevgilisi ile konusarak azalması, vakit gecirmesi, her seye rağmen mutlu olmasi gerekir. Su zor gunlerde yanimda olmayan (fiziksel olarak değil ruhen) yanimda olmayan adam defolsun gitsin bundan sonra da olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?