sevgilim benle ne biçim konusuyor?

Zhrdd481

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
66
8
1
35
Sevgilimle iki yıldır beraberiz kötü bi laf etmezdi ama bugün çok kötü konuştu benle işte git başımdan uğraşamam bugün senle, defol, kes sesini felan ben bunu kendime yediremiyorum ne yapcam yardım edin

Belki canı birşeye sıkılmıştır. Belki çok üstüne gitmişsindir.

Sen sert cikislar yaptiysan bu sekilde karsilik vermistir. Aksi durum soz konusuysa, cikis ve sert dil kullanmamissaniz boyle konusmasi cok yanlis. Nefret ederim su kelimelerden.

Ustunu kapatirsan, kilif uydurursan bu hali daha buyuk karanlik olarak cokecek ustune.

Hicbir erkegin hicbir durumda hicbir sebeple boyle davranmaya hakki yoktur. Iliskiyi ya bitirirsin sessiz sedasiz ya da kabullenirsin.

Artisligin, bu kaba saba sozlerin manasi yok. Egosunu oksamayin. Burnunu saglam surtun ya da ayrilin.

Durduk yere mi dedi bacim bu lafları? Tam olarak ne oldu? Ne bitti? Az detay ver.

Süt tatlıları kıvamında bir hayat yoktur. Hayat herkes için zaman zaman tahammülü zor bir çehreye bürünebilir. Önemli olan, koşullar tahammülümuzu zorlarken ne kadar kendimize layık davranabildigimizdir. Sevgiliniz hayatında yaşayacağı daha büyük sorunlar karşısında da nezaket ve zarafetini koruyamayacaginin sinyallerini veriyor gibi. Nasıl bir çözümü olacağı da tamamen size bağlı.

Tartıştıktan sonra mı söyledi bir sorunu mu vardı durduk yere söylememiştir heralde.

Yaşlarınız kaç ?? Neden böyle konuştu cileden mi çıkardınız ?Ne istiyomuş beyfendi ki size yapmıyınca böyle konuştu

O biçim konuşuyor

Konu sahibi sevgilim benle böyle konuştu demişsin başka bişe yok eeee sonra ah bide cevap versen

kardeşim olayı düzgünce anşatsana. ağzından laf mı alıcaz sürekli, soru cevap mı oynıycaz.
Ben uzun yazarsam okumak istemezsiniz diye detaylı yazmadım. Şimdi biz okulda bulusabiliyoruz ama ben herkesin içinde vıcık vıcık olmak istemiyorum o da biraz daha yakın olmak istiyor ve okul olduğu içinde biraz uzak kalmak istiyorum o yüzden bi tartıştık işte bide lise sondayız üni felan değil yani

Back
X