sevgilim benle ne biçim konusuyor?

Sevgilimle iki yıldır beraberiz kötü bi laf etmezdi ama bugün çok kötü konuştu benle işte git başımdan uğraşamam bugün senle, defol, kes sesini felan ben bunu kendime yediremiyorum ne yapcam yardım edin

Ayrılacaksınız nikahlı kocanız mı ?
Ha yok ben bu duruma gelmek için çok çabaladım ve aşığım seviyorum derseniz de alttan alacaksınız demek ki bugün sevgilim aşırı stresli ve canı sıkkın diceksiniz.
Normal bir zamanında da bu konuşmaları gerçekleştirip bundan hoşlanmadığınızı uslubune dikkat etmesini söyleyeceksiniz
Sonra zamana bırakıp genel anlamda durumuna bakıp yola devam edip etmeyeceğinize karar verirsiniz.

Ağzının payını verip tekmeyi bascan canım

Ben senin sex kölen miyim istediğin zaman elle elleyemeyince trip at öyle miii diceksin! !!! Sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman olur bu işler diyip cevabı yapıştıracaksın yoksa seni ezer bu tipler benim kocam ben istemeden dokunmaz dokunamaz bee biraz bağımsız akıllı ol bence bir iki bana ters davranmasın aman onu kaybetmim derken bir bakmışsın ezik bir kadın olmuşsun....

Sevgilimle iki yıldır beraberiz kötü bi laf etmezdi ama bugün çok kötü konuştu benle işte git başımdan uğraşamam bugün senle, defol, kes sesini felan ben bunu kendime yediremiyorum ne yapcam yardım edin
abaza ergen. uzak dur, ayrıl hatta.

Alevli tartışmalar da erkekler pek ayarlayamıyo ben de pek ayarlayamam gerçi
Adam hakaret etmemiş hakarete maruz kalıp da sineye çekenler var dert etme bukadar
Gönlünü aldıysa uzatmayın ama gönlünü almıyosa esas problem orda başlar
Hmm. Ondan sonra hiç görüşmedik mesajda atmadı

Ben senin sex kölen miyim istediğin zaman elle elleyemeyince trip at öyle miii diceksin! !!! Sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman olur bu işler diyip cevabı yapıştıracaksın yoksa seni ezer bu tipler benim kocam ben istemeden dokunmaz dokunamaz bee biraz bağımsız akıllı ol bence bir iki bana ters davranmasın aman onu kaybetmim derken bir bakmışsın ezik bir kadın olmuşsun....
Haklısın ezdirmem kendimi

Back
X