• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bir siteye üye olmuş:(

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Demin sevgilimin mailine girdim. Kendisinin pcsi yok ve nerdeyse hiç girmiyor.
Aklıma esti baktım. ........ diye bir siteden 4-5 mesaj.
Dedim spam mesajlar belli ama tıkladım öyle üyeliği var gibi gözüküyo anlamış değilim ve tam 14 mesaj var.
Ama mesajlar sanki belli öyle herkese toplu yollanır cinsten gibi. Hiç ne ismini kullanmış sevgilimin ne bişey.
Sanmıyorum böyle bişey olacağını tanıyorum sevgilimi ama ne biçim şeyler bunlar yaaa midem bulandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba... o tarz mesajlar bazen bana dahi geliyor... üye olduğum için mi? hayır saçma sapan virüs tuzakları site reklamları işte.. ama şöyle diyim, emin olmak istersen eğer, o siteye gir şifremi unuttum bölümüne tıkla bakalım o adrese mail gelip şifre yenilenecek mi... anca böyle emin olabilirsin..

Yok canım olmuyor zaten baktım.
Ayy ne pis şeyler ya. Zaten ihtimal vermiyorum böyle birşeye ama insan görünce şok olmuyor değil hani.

Tıklamanız hata olmuş.

Yalancı profilelr çıkarılıyor bu tıklama esnasında.

Mail açılırken kaydolan bilgiler alınıyor ve sanki üye kaydı varmış gibi oluyor.

Böyle durumlarda en iyisi; spam olarak işaretlemek ve silmek mesajları hiç açmadan.

Tıklamanız hata olmuş.

Yalancı profilelr çıkarılıyor bu tıklama esnasında.

Mail açılırken kaydolan bilgiler alınıyor ve sanki üye kaydı varmış gibi oluyor.

Böyle durumlarda en iyisi; spam olarak işaretlemek ve silmek mesajları hiç açmadan.

Ayy daha kötü birşey yapmış oldum şimdi :(

Yalancı mail onlarr.... Sıkma canını bu kadar...
Sevgilimi biliyorum diyorsun, bize soruyorsun ? Biz nerden bilebiliriz senin sevgilini ?
"Madem biliyorsun, niye dert ettin bu kadar ?" demezler mi insana ?
Bence sevgiline "gerçekten" güven.​

Back
X