Sevgilim biraz uzak kalalım dedi...

yaptıklarını onaylamıyorum kesinlikle.. ben bunları haketmiyorum.. çünkü hakedecek hiç birşey yapmadım..her zaman sevgiyle, anlayışla yaklaştım ona.. ve maalesef bunun cezasını çekiyorum.. çünkü içten içe biliyor ki ben onu her haliyle kabul ederim ve affederim. onun için öncelik sırasında gerilerdeyim şu anda.. ne beni bırakacak gücü var ne de yanımda olup ilgilenecek :50:

yaptıklarını onaylamıyorum kesinlikle.. ben bunları haketmiyorum.. çünkü hakedecek hiç birşey yapmadım..her zaman sevgiyle, anlayışla yaklaştım ona.. ve maalesef bunun cezasını çekiyorum.. çünkü içten içe biliyor ki ben onu her haliyle kabul ederim ve affederim. onun için öncelik sırasında gerilerdeyim şu anda.. ne beni bırakacak gücü var ne de yanımda olup ilgilenecek :50:

bak canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. buna benzer bir olay yaşadım. üzüldüğümle kaldı. sen biraz arama onu. seni seviyorsa arar, merak eder. erkek bu seni kıskanır kimlesin nerdesin öğrenmek ister. bu kadar iyi niyetli olma. o biraz meraklansın. ama aramazsa asla arama. gez dolaş, yeni bir hayat kur. inan değmez. :70:

bırak gitsin yoluna neden üzüyosun kendini hasta ise psikolojiki bozuk ise açıkça anlatsın bir öyle bir böyle.. ne bu ya huu? canım sen kendini üzme kafana da takma seven isteyen ölecek olsa vazgeçmez arayıp sormaktan, seni merak etmiyorsa sakın arama o arasa da arama bırak o düşsün senin üstüne,her haliyle kabul etmek ne? bu düşüncesini sil kafasından seni kaybedeceğini düşünüp bir an önce düzelmeye seni geri kazanmaya çalışsın. Sen hasta olduğunu zaten biliyosun hasta birini istemeseydin uzak kalalım diyen sen olurdun. Eğer hastalığı yüzünden sana acı çektireceğini düşünen adam taaaamaaaamen anlatır durumunu.. durum bu vs vs.. bitirelim seni üzmek istemiyorum derdi, bu sana resmen biraz kenarda dur demiş. lütfen yanlış anlama ve kendini üzme. kimleeer gelir geçer gider, boşver.:34:

aynen canım...sen kesinlikle kötü davranışa maruz kalacak bir şey yapmamışsın... insan genellikle en sevdiği kişilere nazı geçer diye sürekli onları üzer bazen... ama bunun devamlı olmamaıs gerekir... sen her koşulda onunla olmayı defalarca hissettirmişsin...o ise başka şüpheler içinde... telefonlarına cevap vermeyeceği son insan olman gerekirken rahatlıkla sana cevap vermeyebiliyor... düşünmüyor mu hiç acaba bu kızı tüketiyormuyum diye... sessizlik çok zor tahammül edilen bir şey..ve sana karşı sık sık sessizliği bürünüyor... kaç kere aramışsın ulaşamayınca sağlığına birşey oldu diye düşünüp kahrolmuşsun... o ise acaba bunları düşünüyor mu... sen onu yeterince alttan aldın bence... bundan sonra katı davran demem ama en azından kendisi seni istediğini hissettirene kadar içten davranma ona...

bak canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. buna benzer bir olay yaşadım. üzüldüğümle kaldı. sen biraz arama onu. seni seviyorsa arar, merak eder. erkek bu seni kıskanır kimlesin nerdesin öğrenmek ister. bu kadar iyi niyetli olma. o biraz meraklansın. ama aramazsa asla arama. gez dolaş, yeni bir hayat kur. inan değmez. :70:

İlgine teşekkür ederim.. inan bütün ihtimalleri düşünerek herşeye hazırlıyorum kendimi.. Gitmesine de kalmasına da.. Ama kalırsa çok uğraşması gerekecek onu biliyorum artık.. :20:
Kıskandığını merak ettiğini biliyorum çünkü sorguluyor bazen konuştuğumuzda..

Öyle ya da böyle hayat devam ediyor :85:

İlgine teşekkür ederim.. inan bütün ihtimalleri düşünerek herşeye hazırlıyorum kendimi.. Gitmesine de kalmasına da.. Ama kalırsa çok uğraşması gerekecek onu biliyorum artık.. :20:
Kıskandığını merak ettiğini biliyorum çünkü sorguluyor bazen konuştuğumuzda..

Öyle ya da böyle hayat devam ediyor :85:

rica ederim. geçmişte bir kızgınlığım var, senin durumuna benziyor. ilk okudum cinlerim tepeme çıktı. kusura bakma. dediklerimi sakın unutma. bak yıllar geçti ne salakmışım diyorum. küçük ihtimaller üzerinde duruyorsun yok araba sordu yok görüşelim dedi. oysa önünde kocaman belirgin bir nokta var adam senle ilgilenmiyor. topla kendini. hepsi geçiyor.:61:

eveeeeeeeeeeeeeet burcu doğru söylüyor:34:
arayıp sorucam üstüne düşücem göüşelim dicem benim ilgime karşılık vermicek ufff yerim onun sevgisini........

Oda arkadaşımda MS hastası iğne olduğu günler haricinde yorgunluğu veya psikolojik sorunları olmuyor:44:
Hatta diyet yapıyor spora gidiyor hergün dışarı çıkıyor ve sevgilisiyle de mutlu:26:

Garip.. Herkes bir olmuyor demekki..

Yada sizi oyalıyor..
Bkz: Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak

Bir erkek uzaklasmak ıstıyorsa gercekten o arayana kadra onu aramamak gerekır ,daha cok sımarıp uzaklasır senden,bırak dunyanın merkezınde olmadıgını anlasın,sabret.

Bugün dayanamadım aradım.. Ne olacaksa olsun diye..

Yine beni dumura uğrattı.. Hiç birşey yokmuş gibi keyifle konuştu benimle..
Nerede olduğunu, ne yaptığını, yengesinin durumunu, bebeğin durumunu anlattı.. Hatta bebeğe isim seçmeye çalıştık birlikte..
Keyifli ve hoş bir sohbetti. Tabii ben yine unuttum niye aradığımı.. :26:
Doktora gideceklerdi fazla uzatamadık konuşmayı.. 15 dk falan konuştuk..
Bir şey oldu da ben ona çok ayıp dedim. Aramıza ayıp mı girdi artık falan dedi. Sesi bozuldu bir an.
Yengesiyle ilgili birşey sordum ben sana sonra anlatacağım dedi.güldü.
En son aklıma geldi de. ne zaman görüşeceğiz diye sordum.. İmalı bir gülücükle yapacağız birşeyler dedi. Sanki bir planı varmış gibi. Bende artık görüşelim ama dedim sesim titredi biraz galiba söylerken..Ne olduuuu? dedi güldü..
Eh 1 ay oldu daha ne olsun. Dayanamıyorum bu halimize. Seni arayamıyorum çekindiğim için, sen de aramıyorsun. Zoruma gidiyor artık. Özledim seni dedim. Güldü ve tamam merak etme ayarlayacağım dedi.

Ben istemiyor mu yoksa diye düşünüp kurarken, o gayet rahat benden yana..
Olumsuz hiç birşey yok aklında belli ki..

Sanırım bu günlerde buluşacağız..

İşte son durum bu!

Son düzenleme:
Sevgilim MS hastası :(( bu sıkıntılar hastalığını da etkilemeye başladı :((

canım beninm eşimde ms hastası onu mutlu ve huzurlu olması gerekiyor stresten uzak durması gerekiyor benim eşim bu teşhis konulşdulktan sonra bi çok arkadaşıyla bağını kopardı herkesden uzak duruyor ben hariç tabi eğer yeni teşhis kondysa ne olursa olsun yanında dur bence şuan durumuna alışmaya calışıyor

canım beninm eşimde ms hastası onu mutlu ve huzurlu olması gerekiyor stresten uzak durması gerekiyor benim eşim bu teşhis konulşdulktan sonra bi çok arkadaşıyla bağını kopardı herkesden uzak duruyor ben hariç tabi eğer yeni teşhis kondysa ne olursa olsun yanında dur bence şuan durumuna alışmaya calışıyor

canım 4 yıl olmuş hastalık çıkalı. çok insan kaybettiğini ve kırdığını anlatmıştı.. seni de kaybetmek istemiyorum demişti.. ya işsiz parasız kalmak tüketti onu ama beni istemiyor mu acaba diye düşünüyorum. bir konu daha açtım bununla ilgili son konuşmamızı anlattım..
yani herşeyiyle onu kabul ettiğim, hastalığını bu kadar önemseyen ilk insan olduğumu söylüyordu bana. ama ne günahın varki fln demişti. şimdi ise beni bencillikle suçluyor. ilişkimiz hakkında şüpheleri olduğunu söylüyor..

mevsim değişiklerinin onu çok etkilediğini anlatmıştı bana.. 3 hafta önce durumum bu yüzden böyle seni üzdüm fln dedi. şimdi böyle yapıyor..

bu ms neler yapıyor insana anlatır mısın bana noluuurr.. sen bunu yaşıyorsun daha iyi bilirsin..
gergin dönemler oluyor mu herşey bu kdar etkiliyor mu..
off seni bana Allah gönderdi galiba, bunu yaşayan biriyle konuşmayı çok istiyordum :14:

Back
X