Sevgilim biraz uzak kalalım dedi...

felixxx ona hastalıgının ilerde hiçbişekilde sorun olmıcagını hissettir ve bnce sonra bekle zmana bırak :16:

Bunun için herşeyi yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim..

Ondan vazgeçmeyeceğim..

Başka bir derdi var benden gizliyor, bugün azcık konuştuk ama anlatmadı. İnşallah birşey olmaz fln dedi geçiştirdi...Hayırlısı.. :18:

üzme kendini, benim sevgilim askerden geldikten 1 ay sonra falan bana bi konuda kızdı ve 10 gün telefonlara bakmadı, canı isterse mesaj attı... bizimkinin nedeni belliydi gerçi ama... ben çok üzüldüm açıkcası, 10 günde 2 kilo filan verdim tahminimce, gözlerimin altı koyulaştı. neticede aradı çok pişmanım sen bu kadarını haketmiyodun dedi, yalvadı resmen - ama ben hasta olduğumla kaldım. şimdi toparlamaya çalışıyorum kendimi, aynaya bakınca canım sıkılıyo...

sen çok üzme kendini, erkeklerde dönem dönem böyle saçmalıklar olabiliyo, merak etme seviyosa gönülden uzatmaz arar tekrar:70:

Aynı durumdayım bende. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, göz altlarım mosmor, kilo veriyorum ve sağlıklı düşünemiyorum. Sürekli ağlıyorum :((

Durumu paylaştığım dostlarım ve sizler hep olumlu yorumlar yapıyorsunuz.. Bu biraz rahatlattı beni..

Bir yere gitmediği biliyorum.. Tek derdi beni üzmemek.. 1 hafta önce ne kadar mutlu olduğunu, benden yana hiç bir sıkıntısı olmadığını anlatıyordu.

Kendini toparlasın herşey yoluna girecek inşallah..

Ya aptalca bulabilirsiniz belki ama almayı planladığı arabayı niye ben seçeyim ki sevmese istemese beni.Hem de uzak kalalım dedikten sonra fikrimi almak istedi. Niye fikrimi almak istesin? Değil mi? Çok mu anlıyorum bu işten? Erkek arkadaşlarından daha mı çok bilgiliyim? Hayır. Bir önceki arabayı da ben seçmiştim. Ben olur demeden almamıştı.

Aynı durumdayım bende. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, göz altlarım mosmor, kilo veriyorum ve sağlıklı düşünemiyorum. Sürekli ağlıyorum :((

Durumu paylaştığım dostlarım ve sizler hep olumlu yorumlar yapıyorsunuz.. Bu biraz rahatlattı beni..

Bir yere gitmediği biliyorum.. Tek derdi beni üzmemek.. 1 hafta önce ne kadar mutlu olduğunu, benden yana hiç bir sıkıntısı olmadığını anlatıyordu.

Kendini toparlasın herşey yoluna girecek inşallah..

Ya aptalca bulabilirsiniz belki ama almayı planladığı arabayı niye ben seçeyim ki sevmese istemese beni.Hem de uzak kalalım dedikten sonra fikrimi almak istedi. Niye fikrimi almak istesin? Değil mi? Çok mu anlıyorum bu işten? Erkek arkadaşlarından daha mı çok bilgiliyim? Hayır. Bir önceki arabayı da ben seçmiştim. Ben olur demeden almamıştı.

siz gene konuşuyosunuz sanırım arada. merak etme sana geri döncek gibi, sen sıkma canını bu kadar. sonra üzüldüğünle hasta olduğunla kalırsın. bu arada ne kadar üzüldüğünü, ne kadar kötü olduğunu söyle istersen. belki farkına varır o da...

siz gene konuşuyosunuz sanırım arada. merak etme sana geri döncek gibi, sen sıkma canını bu kadar. sonra üzüldüğünle hasta olduğunla kalırsın. bu arada ne kadar üzüldüğünü, ne kadar kötü olduğunu söyle istersen. belki farkına varır o da...

Konuşuyoruz ama o istediği sürece. Keyfi yerindeyse şakalar yapıyor, gülüyor fln. Şuan en son ihtiyacı olan şey benim üzüldüğümü duymak. Onun için söyleyemem bunu. Ama dayanamıyorum. Bende şuan çalışmıyorum. Bütün gün evdeyim ve akşama kadar yalnızım. Kendimi oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. Onu merak ediyorum. Özlüyorum.

Bu sabahta abuk bir msj attı.. Hani şu sevdiğin bilmem kaç kişiye gönder dileğin olacak türünden.. Hiç alakası olmaz böyle işlerle ama bilemedim yinede..
Durumu bilen arkadaşlarıma söyledim.. Güldüler..
Yemezler bu numaraları diyen de oldu, iyice şaşırdı ne yapacağını diyen de..
Diyorlar ki özlemiş beni ama yediremiyormuş hemen geri adım atmayı.. Küçük hamleler yapıyormuş..
Hala işler yoluna girmemiş ama aklı bendeymiş.. Beni de boş bırakmak istemiyormuş.. Ben buradayım demek istiyormuş..

İçinde bulunduğunuz durumu idrak edemeyecek bir adam değil.. Sözde ara verilmiş bir ilişkide 2-3 günde bir iletişim kurmak, aramak, mesaj atmak, yazmak aklım sende demektir. Seni istemese hiç bir şekilde iletişim kurmaz diyorlar.

Siz ne dersiniz bu durumaaa???

Bugün çok bunaldım ve dayanamayıp aradım onu sesini duymak için.
Çok güzel bir konuşmaydı. Çok şey konuştuk. Misafirleri varmış onları anlattı. Onu aramadan önce ağlamıştım. Sesimden anladı hemen. Niye ağladın sen bakayım dedi. Bugün yaşadığım şeyleri anlattım. Yorumlar yaptı, üzülme dedi, hem sen değil misin bana her zaman herşey yoluna girecek diyen, oluyor mu böyle şimdi dedi. Düzelecek herşey dedi.
Bu dönemde psikolojisinin olumsuz etkilendiğini, hastalığında etkisiyle daha kötü olduğunu anlattı. O günler de çok kötüydüm, sinirliydim, karışıktım. Birde evde olanlar daha da sinirli yaptı beni. Bu halim seni de etkiledi biliyorum. Bende üzdüm seni dedi.
Hatta gerginliğimin sebebini muayyen günlerde olmama da bağladı. Bu kadar takip ettiğini bilmiyordum :1:
Şimdi nasılsın dedim. Daha iyiyim, daha da iyi olacağım. Şu durum bir düzelsin, mayısı bir görelim geçer bu halim dedi.
Seni aramaktan korktum, sinirli olursun, kızarsın diye dedim. Çok iyi yaptın, gerçekten iyi değildim dedi.
Seni çok özledim dedim. Misafirler gitsin de görüşelim dedi. Yani önümüzdeki hafta içi :62:

Biraz dalga geçti halimle, beni güldürmek için..

Arkadaşlarım artık rahatla diyorlar. Sanırım herşey düzeliyor :66:

Siz ne dersiniz???

gerçekten seviyorsan peşini bırakma.
senin sevginin gücüyle herşeyi atlatabileceğini fark eder umarım.

Sevgilimle hala yüzyüze görüşemedik.. Önceki yazdıklarımda demiştim ya daha iyi gibi diye.. Bende üstüne gitmek istemiyorum.
Dün akşam mesaj attım öğrendim ki yengesi düşük tehlikesi atlatmış hastanede yatıyormuş..Biraz konuştuk.Yapabileceğim bir şey var mı dedim yok canım saol dedi..
Aradan yarım saat falan geçti.. Mesaj attı bana..
Canım sen regl oldun mu diye sormuş.. Evet canım neden? dedim..
Merak ettim :) dedi..
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama pek güvenmiyor o.. Çünkü daha önce iki kere korunmamış ve ikisi de gebe kalmışlar.. İki kere başıma geldi çok zor bir olay, üzücü birşey demişti.. Onun için de korunmaya devam ediyordu. Geçen ay korunmak istemedi. Hapa güvendik :) Onun için sorduğunu söyledi.. Tedirgin oldum işte ne bileyim dedi.. Öyle biraz yazıştık.. Ne zamandır görüşmüyoruz hesabını yapmış :)
Sonra dedim ki bak işte aklıma neler düşürdün şimdi sen.. Özledimmm seni dedim.. Gülücükler gönderdi bana.. Zaten sevgi sözcükleri kullanmayı bilmez kendisi hareketleriyle ifade eder.. Sonra konuşamadık bir daha..

Bunu arkadaşlarımla paylaştım.. Ayrılık öncesi son kontrollerini mi yapıyor ki dedim. Hepsi de kızdı bana saçmalıyorsun dediler.. Ee ne varki bunda gayet doğal dediler..olumsuz hiç birşey yokmuş.. Hatta iyiymiş benimle böyle ilgilenmesi.. Normale dönmeye başladığı için iletişim kurmaya, ilgilenmeye çalışıyormuş..
Bende uzun zamandır görüşemediğimiz için iyice kuruntu yapmaya başlamışım. Herşeyden olumsuz sonuçlar çıkarmaya çalışıyormuşum. Kendine gel artık, Olumsuz birşey yaptığı zamanlarda biz söyledik sen onu korudun, şimdi ortada birşey yok, sen herşeye takıyorsun kuruyorsun.. Yazık kendine de ona da dediler..

Bugün de aradım yengeyi sormak için iki defa açmadı.. Ama telefonu elinde biliyorum.. Çünkü telefonden online oluyor arada..Mesaj attım yengeni sormak için aramıştım ve sesini duymak için.Müsait değilsin heralde görüşürüz dedimm. Okudu ama cevap vermedi :(((

Sanırım yine kurmaya başladım..

Yardım edin.. Birşeyler söyleyin nolurr!! (Lütfen konuyu okuyup da yorum yapın arkadaşlar!! )

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

Onu hala görmedim.. Telefonla konuşuyoruz hergün, koşturmacadan fırsat bulduğu kadar. Yengesi iyileşemedi.. İstanbulda yaşamıyorlar normalde ve şimdi doktor gitmesine izin vermiyor. Dolayısıyla misafirleri hala burada.. Biz de görüşemiyoruz..

Onu çok özledim..

İşim yok, param yok, bütün gün evdeyim. Kitap oku, film izle vs. zaman geçmiyor artık..
Herşey üstüme geliyor sanki.. Günlerdir evden çıkmıyorum. Çıkmak istemiyorum da aslında! Hiç birşey istemiyorum.. Halsizim yorgunum tükendim..

Çok bunaldım, hiç birşey zevk vermiyor artık..

Durum bu işte..

Bana ne oluyor :14:

sana resmen psikolojik işkence yapıyor. bu ne ya. ilişkide ara vermek kadar saçmalık olamaz. ya ayrılırsın ya devam edersin. arkadaşım sen bu çocuğu boşver bence.

beni üzdüğünü biliyor ve o da üzülüyor bu duruma ama hiç bir şey yapmıyor..

Misafirler gitsin görüşelim artık dedi ben özledim diyince, ama şans işte hastalık çıktı..hastanede fln yattı kadın.. hala gitmediler..aslında geçmişi düşününce normal davranıyor..çünkü misafirleri geldiği zaman hiç ilgilenmez aramaz..sadece benimle değil kimseyle..biraz fazla düşkün onlara..

2 gün önce ilişkimizin ay dönümüydü msj attım hatırlatmak için.. olumlu bir msj attı bana..okadar oldu mu yaa vay bee zaman nasılda geçiyor fln dedi.. dünse msn den napıyosun yazdım cevap bile vermedi..

niyeti bitirmek değil..çünkü bu kadar sabırlı bir adam değil..beni istemiyor olsa şimdiye kadar çoktan söylerdi..çünkü bende artık daha az sabırlı davranıyorum..inadına arıyorum, mesaj atıyorum..ama terslemiyor hiç bir şekilde..canım diye fln hitap ediyor hatta..

durumumuz hakkında konuştuğumuzda en son, depresyonda olduğunu, çok agresif olduğunu, istemeden böyle davrandığını, üzgün olduğunu söyledi.. Bu halinde hastalığının etkisinin büyük olduğunu, 4 yıldır böyle dönemler yaşadığını anlattı..mevsim değişiklikleri beni böyle yapıyor bazen dedi..mayısı bir görelim geçecek bu halim inşallah dedi..

Aslında bu hallerine alışkınım da, yoruldum artık kızlar, ondan ve durumundan değil, kendi halimden.
işsizlik parasızlık eve kapalı kalmak beni çok bunalttı.. Tek desteğim oydu, o da yok şimdi yanımda..

iyi olsun istiyorum. onu çok seviyorum.. çok özledim..

ama tükeniyorum ben, korkum o ki geri geldiğinde sağlıklı bir insan bulamayacak karşısında...

beni üzdüğünü biliyor ve o da üzülüyor bu duruma ama hiç bir şey yapmıyor..

Misafirler gitsin görüşelim artık dedi ben özledim diyince, ama şans işte hastalık çıktı..hastanede fln yattı kadın.. hala gitmediler..aslında geçmişi düşününce normal davranıyor..çünkü misafirleri geldiği zaman hiç ilgilenmez aramaz..sadece benimle değil kimseyle..biraz fazla düşkün onlara..

2 gün önce ilişkimizin ay dönümüydü msj attım hatırlatmak için.. olumlu bir msj attı bana..okadar oldu mu yaa vay bee zaman nasılda geçiyor fln dedi.. dünse msn den napıyosun yazdım cevap bile vermedi..

niyeti bitirmek değil..çünkü bu kadar sabırlı bir adam değil..beni istemiyor olsa şimdiye kadar çoktan söylerdi..çünkü bende artık daha az sabırlı davranıyorum..inadına arıyorum, mesaj atıyorum..ama terslemiyor hiç bir şekilde..canım diye fln hitap ediyor hatta..

durumumuz hakkında konuştuğumuzda en son, depresyonda olduğunu, çok agresif olduğunu, istemeden böyle davrandığını, üzgün olduğunu söyledi.. Bu halinde hastalığının etkisinin büyük olduğunu, 4 yıldır böyle dönemler yaşadığını anlattı..mevsim değişiklikleri beni böyle yapıyor bazen dedi..mayısı bir görelim geçecek bu halim inşallah dedi..

Aslında bu hallerine alışkınım da, yoruldum artık kızlar, ondan ve durumundan değil, kendi halimden.
işsizlik parasızlık eve kapalı kalmak beni çok bunalttı.. Tek desteğim oydu, o da yok şimdi yanımda..

iyi olsun istiyorum. onu çok seviyorum.. çok özledim..

ama tükeniyorum ben, korkum o ki geri geldiğinde sağlıklı bir insan bulamayacak karşısında...

tüm hayatını bir insana bağlaman ne kadar acı. neden işin yok? boş boş neden oturuyorsun? kendini geliştirmeye bak, iş bul. para kazan kendine saygın gelsin. bir bayan olarak çok acıdım sana, üzülmek değil acımak hissettiğim duygu. erkekler o kadar vicdansız ki , bence sen onun umurunda değilsin, yakında biriyle duyarsan hiç şaşırma. seni resmen oyalıyor. ve sen onu hala arıyorsun. biraz gururlu ol. bir erkek severse ölüm döşeğinde bile sever, sevmezse aynen böyle davranır.

ne yorum yazacağımı şaşırdım..:(ilk önce son konuşmanızdan yola çıkarak (haftaya görüşürüz vs demiş) bu olumsuz durumların sona erdiğini düşünmüştüm... ama en son msn den cevap yazmaması, istediğinde telefonunu açması istemediğinde açmaması...yani anlıyoruz hastalık durumu çok zor... ama bu başkalarına olan saygısını kaybetmesini gerektirmez...onun ne istediğini bilene kadar, kendi çabasıyla sana açılana kadar askıya al onu...ne bu ya...seviyorsun sen onu..o ise iyice tuhaf davranıyor... sana böyle davranacağı şeyler yapmasını hak etmiyorsun... kesin olsun biraz... bitirecekse bitirsin... oyalamasın kimseyi... bir yandan da acaba hamilemisin şüphelerinde beyefendi... tüylerimi ürpertiyor böyle erkekler...canım sakın gerektiğinden fazla iyi davranma..onun hastalığı senin suçun değil

tüm hayatını bir insana bağlaman ne kadar acı. neden işin yok? boş boş neden oturuyorsun? kendini geliştirmeye bak, iş bul. para kazan kendine saygın gelsin. bir bayan olarak çok acıdım sana, üzülmek değil acımak hissettiğim duygu. erkekler o kadar vicdansız ki , bence sen onun umurunda değilsin, yakında biriyle duyarsan hiç şaşırma. seni resmen oyalıyor. ve sen onu hala arıyorsun. biraz gururlu ol. bir erkek severse ölüm döşeğinde bile sever, sevmezse aynen böyle davranır.

Tüm hayatım bir insana bağlı değil. İş arıyorum, akşama kadar oturup onu düşünmüyorum. Kimsenin bana acımasına da ihtiyacım yok, üzülmesine de..
Onu değerlendirirken normal bir insanın psikolojisini düşünerek yorum yapma lütfen.. Hasta bir insan var karşımda. Kendini sevilmeye değer bulmayan bir insan.. Zor bir dönem geçiriyor.. Sen hayatının her gününü yatağa mahkum olma korkusuyla ve halsiz, yorgun ve tüm vücudun ağrı içinde geçirsen kendini nasıl hissederdin, neler yapardın bir düşünsene!! Sağlıklı bir insan için bunu anlamak zor.. Ben aylarca uğraştım onu anlamak için..

Ayrıca beni istemese açıkça söyleyecek kadar dürüst bir adam o. Böyle oyunlar oynamaya, oyalamaya ihtiyacı yok!

bu arada canım mutlaka iş bulmaya çalış... kafanı onunla yormak yerine bir yandan iş aramay başla.. çünkü bir ara çalışmadığım bir dönemimde ben de sürekli evden hiç kıkmadan devamlı eski erkek arkadaşımı düşünüyordum... iyice kendimi kaybetmiştim... ama uğraş çıkınca düşünceler daha normale dönüyor... senin kendi hayatın var...onuın hayatını yaşamak yerine kendi hayatınla ilgilenirsen çok daha hızlı düzelir hayatın...

Tüm hayatım bir insana bağlı değil. İş arıyorum, akşama kadar oturup onu düşünmüyorum. Kimsenin bana acımasına da ihtiyacım yok, üzülmesine de..
Onu değerlendirirken normal bir insanın psikolojisini düşünerek yorum yapma lütfen.. Hasta bir insan var karşımda. Kendini sevilmeye değer bulmayan bir insan.. Zor bir dönem geçiriyor.. Sen hayatının her gününü yatağa mahkum olma korkusuyla ve halsiz, yorgun ve tüm vücudun ağrı içinde geçirsen kendini nasıl hissederdin, neler yapardın bir düşünsene!! Sağlıklı bir insan için bunu anlamak zor.. Ben aylarca uğraştım onu anlamak için..

Ayrıca beni istemese açıkça söyleyecek kadar dürüst bir adam o. Böyle oyunlar oynamaya, oyalamaya ihtiyacı yok!

ben hasta olsam. kimseyi üzmemeye gayret ederdim. beni seven insanı yanımda isterdim. eğer dürüst olsaydı, senin bu kadar çabalarına bu kadar tepkisiz kalmazdı, niyetim şu derdi. ya da ayrılalım derdi. vakit kaybetme onla artık. sen kabullenmek istemiyorsun sonucu. kendini kandırıyorsun. yakında görürsün zaten.

Back
X