Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım bende. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, göz altlarım mosmor, kilo veriyorum ve sağlıklı düşünemiyorum. Sürekli ağlıyorum(
Durumu paylaştığım dostlarım ve sizler hep olumlu yorumlar yapıyorsunuz.. Bu biraz rahatlattı beni..
Bir yere gitmediği biliyorum.. Tek derdi beni üzmemek.. 1 hafta önce ne kadar mutlu olduğunu, benden yana hiç bir sıkıntısı olmadığını anlatıyordu.
Kendini toparlasın herşey yoluna girecek inşallah..
Ya aptalca bulabilirsiniz belki ama almayı planladığı arabayı niye ben seçeyim ki sevmese istemese beni.Hem de uzak kalalım dedikten sonra fikrimi almak istedi. Niye fikrimi almak istesin? Değil mi? Çok mu anlıyorum bu işten? Erkek arkadaşlarından daha mı çok bilgiliyim? Hayır. Bir önceki arabayı da ben seçmiştim. Ben olur demeden almamıştı.
siz gene konuşuyosunuz sanırım arada. merak etme sana geri döncek gibi, sen sıkma canını bu kadar. sonra üzüldüğünle hasta olduğunla kalırsın. bu arada ne kadar üzüldüğünü, ne kadar kötü olduğunu söyle istersen. belki farkına varır o da...
beni üzdüğünü biliyor ve o da üzülüyor bu duruma ama hiç bir şey yapmıyor..
Misafirler gitsin görüşelim artık dedi ben özledim diyince, ama şans işte hastalık çıktı..hastanede fln yattı kadın.. hala gitmediler..aslında geçmişi düşününce normal davranıyor..çünkü misafirleri geldiği zaman hiç ilgilenmez aramaz..sadece benimle değil kimseyle..biraz fazla düşkün onlara..
2 gün önce ilişkimizin ay dönümüydü msj attım hatırlatmak için.. olumlu bir msj attı bana..okadar oldu mu yaa vay bee zaman nasılda geçiyor fln dedi.. dünse msn den napıyosun yazdım cevap bile vermedi..
niyeti bitirmek değil..çünkü bu kadar sabırlı bir adam değil..beni istemiyor olsa şimdiye kadar çoktan söylerdi..çünkü bende artık daha az sabırlı davranıyorum..inadına arıyorum, mesaj atıyorum..ama terslemiyor hiç bir şekilde..canım diye fln hitap ediyor hatta..
durumumuz hakkında konuştuğumuzda en son, depresyonda olduğunu, çok agresif olduğunu, istemeden böyle davrandığını, üzgün olduğunu söyledi.. Bu halinde hastalığının etkisinin büyük olduğunu, 4 yıldır böyle dönemler yaşadığını anlattı..mevsim değişiklikleri beni böyle yapıyor bazen dedi..mayısı bir görelim geçecek bu halim inşallah dedi..
Aslında bu hallerine alışkınım da, yoruldum artık kızlar, ondan ve durumundan değil, kendi halimden.
işsizlik parasızlık eve kapalı kalmak beni çok bunalttı.. Tek desteğim oydu, o da yok şimdi yanımda..
iyi olsun istiyorum. onu çok seviyorum.. çok özledim..
ama tükeniyorum ben, korkum o ki geri geldiğinde sağlıklı bir insan bulamayacak karşısında...
tüm hayatını bir insana bağlaman ne kadar acı. neden işin yok? boş boş neden oturuyorsun? kendini geliştirmeye bak, iş bul. para kazan kendine saygın gelsin. bir bayan olarak çok acıdım sana, üzülmek değil acımak hissettiğim duygu. erkekler o kadar vicdansız ki , bence sen onun umurunda değilsin, yakında biriyle duyarsan hiç şaşırma. seni resmen oyalıyor. ve sen onu hala arıyorsun. biraz gururlu ol. bir erkek severse ölüm döşeğinde bile sever, sevmezse aynen böyle davranır.
Tüm hayatım bir insana bağlı değil. İş arıyorum, akşama kadar oturup onu düşünmüyorum. Kimsenin bana acımasına da ihtiyacım yok, üzülmesine de..
Onu değerlendirirken normal bir insanın psikolojisini düşünerek yorum yapma lütfen.. Hasta bir insan var karşımda. Kendini sevilmeye değer bulmayan bir insan.. Zor bir dönem geçiriyor.. Sen hayatının her gününü yatağa mahkum olma korkusuyla ve halsiz, yorgun ve tüm vücudun ağrı içinde geçirsen kendini nasıl hissederdin, neler yapardın bir düşünsene!! Sağlıklı bir insan için bunu anlamak zor.. Ben aylarca uğraştım onu anlamak için..
Ayrıca beni istemese açıkça söyleyecek kadar dürüst bir adam o. Böyle oyunlar oynamaya, oyalamaya ihtiyacı yok!