• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bnden ne saklıo

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
sevgilimle aramızda sorun çıkıo hep tartısıyoruz ozellkle sosyal medya yuzunden beni sildi ve eklemio şimdide şifresinide vermedi zaten ama sadce eklmesni istiyorum ayak dirio bni sevse böle davranmazdı heralde bu bu kadar zor bişi deil ayrılık sebebimiz olcak bu artık siz olsanız napardınız bencil davranıo bu bi konu bile olmamalı aramızda

sevgilimle aramızda sorun çıkıo hep tartısıyoruz ozellkle sosyal medya yuzunden beni sildi ve eklemio şimdide şifresinide vermedi zaten ama sadce eklmesni istiyorum ayak dirio bni sevse böle davranmazdı heralde bu bu kadar zor bişi deil ayrılık sebebimiz olcak bu artık siz olsanız napardınız bencil davranıo bu bi konu bile olmamalı aramızda

Detay verin.

tartıştgmız zaman silio bu huyuna sinir oluyorum. ona guvenmediğimi düşünüo genel olarak böle dediklerimi on kere söletio zorla yapıyo bnde yoruldum artık bu kadar ufak şeylerden beni kırmaması gerekiyo

ona güvenmediğinizi hissettircek naptınız ki mesela ?

bnde öle düşünüorum bu yuzden sebebimiz olcak dedim bu bi mesele bile olmamalı
Silmesi çok saçma bir hareket bence.Hadi ayrılsanız neyse ama ayrılmamışsınız.Kavga etmiş olabilirsiniz,bir süre konuşmama kararıda alabilirsiniz ama silmesi bana çok gereksiz geldi.

onun davranışı yersiz olmuş küçük olsa dicem ki ergenlik ama tabi erkek arkadaşınız niye sildi o da var tabi:KK47:
tartışınca silio bunun benim için önemli olduğunu bile bile yapıo bunu greken özeni göstermio bana kafasına göre davranıo sanki buyuzden gına geldi artık

tartışınca silio bunun benim için önemli olduğunu bile bile yapıo bunu greken özeni göstermio bana kafasına göre davranıo sanki buyuzden gına geldi artık

sizin sinir olacağınızı bildiği için yapıyo bırakın önemsemeyin size nasıl davranıyosa sizde ona aynı şekilde davranın fazla pohpohlamaya gelmiyo bu erkek milletini :KK51:

Back
X