• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bnden ne saklıo

faceine bakmak istiyorum mesela ama müsade etmio sonrada guvenmiosun dio bna

ne kadar sıklıkla yaptığınızla alakalı bence.
erkek arkadaşım sürekli bakcam kurcalıcam dese ne yalan söyleyim bende güvenmediğini düşünürüm sinir bozucu olabiliyo bazen :110:

sizin sinir olacağınızı bildiği için yapıyo bırakın önemsemeyin size nasıl davranıyosa sizde ona aynı şekilde davranın fazla pohpohlamaya gelmiyo bu erkek milletini :KK51:
önemsemeden duramıorum bu benim için önemli genelde hep böle yapıo deger veren insan yaparmı bnu kabul etmezse ayrılmayı düşünüorum çünkü basit bişi bile problem oluo aramızda böle eklemek yerıne beni kırmayı tercih edio

ne kadar sıklıkla yaptığınızla alakalı bence.
erkek arkadaşım sürekli bakcam kurcalıcam dese ne yalan söyleyim bende güvenmediğini düşünürüm sinir bozucu olabiliyo bazen :110:
bakmama izin vermio hiç bu daha çok şüphe uyandırıo kaybetmek istemeyen böle şeylere takılmaz bu kadar sorun olmamalı bence bu

tartıştgmız zaman silio bu huyuna sinir oluyorum. ona guvenmediğimi düşünüo genel olarak böle dediklerimi on kere söletio zorla yapıyo bnde yoruldum artık bu kadar ufak şeylerden beni kırmaması gerekiyo

Benim için ciddi sorun teşkil eder.
Ne yani kıçı kırık arkadaşları kadar değerin yok mu ?
Sosyal medyadan siliyor.
Eminim dıdısının dıdısının dıdısı bile eklidir.
Tepkinin koy ortaya.
Daha çok güvensizlik oluşturur bu durum.
Bence iyice ölç tart.
İlerde 3yas aralığındaki tripleri çekip çekemiceğini düşün.

Benim için ciddi sorun teşkil eder.
Ne yani kıçı kırık arkadaşları kadar değerin yok mu ?
Sosyal medyadan siliyor.
Eminim dıdısının dıdısının dıdısı bile eklidir.
Tepkinin koy ortaya.
Daha çok güvensizlik oluşturur bu durum.
Bence iyice ölç tart.
İlerde 3yas aralığındaki tripleri çekip çekemiceğini düşün.
benim içinde sorun canım özellikle takıldıgım şu basit seylerde bile dinlemezse ilerde hiç dinlemez beni mesele sadece bu zaten aslında

önemsemeden duramıorum bu benim için önemli genelde hep böle yapıo deger veren insan yaparmı bnu kabul etmezse ayrılmayı düşünüorum çünkü basit bişi bile problem oluo aramızda böle eklemek yerıne beni kırmayı tercih edio

umrunda değilmiş gibi davran tepkini koy geri adım atma :stop:

verilen değerle alakalı bnce seven uyum sağlar die duşunuorum zor bişi deil bu sonuçta

Sen herseyi sorun ettiysen silmistin. Bu yorum yapan kim neyin oluyor nasıl vs vs dediysen silmistir. Yada av peşindedir silmistir. Yada ekli eski sevgilisi vardır ondan silmistir vs vs vs vs

Benim erkek arkadasimda ilk zamanlar beni eklememisti, sonrasinda ogrendim ki eski sevdigi felanda ekliymis facesinde, sildirtip kendimi eklemistim... cok kavga etmistik bu sebepten asli basit bisey zaten sorunda ordan basliyor, basit bir istek neden eklemiyor ki diye?

sevgilimle aramızda sorun çıkıo hep tartısıyoruz ozellkle sosyal medya yuzunden beni sildi ve eklemio şimdide şifresinide vermedi zaten ama sadce eklmesni istiyorum ayak dirio bni sevse böle davranmazdı heralde bu bu kadar zor bişi deil ayrılık sebebimiz olcak bu artık siz olsanız napardınız bencil davranıo bu bi konu bile olmamalı aramızda
Demek ki senden bisey gizliyor demekki seni facesinde istemiyor.bence sende kendi sosyal medyadaki hicbi hesabinin sifresini verme.arkadas olma hatta sevgili de olma ne sacma sapan seylef bunlar yaa o_O

allah aşkına bu ne ya lise muhabbeti valla bende 4 senen ilşkim oldu adamın facesinin şifresini istemedim bile benimki onda vardı ki hiç bir zamanda sosyal alemde canımlı cicimli aşkımlı konuşmadık ve ne o bunu ne ben bunu sorun ettim sonuçta sevginden eminsen çokta şey etme

sevgilimle aramızda sorun çıkıo hep tartısıyoruz ozellkle sosyal medya yuzunden beni sildi ve eklemio şimdide şifresinide vermedi zaten ama sadce eklmesni istiyorum ayak dirio bni sevse böle davranmazdı heralde bu bu kadar zor bişi deil ayrılık sebebimiz olcak bu artık siz olsanız napardınız bencil davranıo bu bi konu bile olmamalı aramızda
Ay ne saklıcak takıldığı kızları tabiki ayrıl gitsin

Bu sosyal medya çok yuva yıkar daha çook

Sevgilinizden 1yaş büyük kadın gözüyle yazıyorum. Bu yaşımda sevgilim gelse en şirin halini takınsa hayatım facebook'unu aç kontrol edicem anlamına gelen bir şey dese ağır konuşurum. Gelmişim otuz yaşıma kim beni ne hakla kontrol edebileceğini sanıyor, güvenmiyorsa zaten işim olmaz diye düşünürüm. Yaşın ufak sayılır belki ondan önemli olduğunu düşünüyorsun da, özel alan denilen bir şey var, 30yaşında adama 5 yaşında çocuk muamelesi yapıp kontrol edemezsin. Ha ortada ciddi ciddi şüphelenmene neden olan şeyler vardır, güvenini kaybetmişsindir (gerçi o zaman da güvenmediğin adamla işin ne derim de) o zaman anlayabilirim galiba...

"Kız bu adam seni kesin aldatıo yoksa böle yapıo olmazdı."

Türkçe'de "y" ve "r" gibi çok güzel harfler var.
Kullanmayı düşündünüz mü hiç?
Yaş 15-16 sanırım.

Yahu facebook sayfasına bakıp neyi anlayacaksınız çok merak ediyorum.
Adam zaafını bulmuş seni parmağında oynatıyor sende buralarda ağlıyorsun.
Takıntın saçma sapan bir sosyal ortam. Ayrıl da adamda rahat etsin sende

Back
X