Sevgilim bni tehdit ediyor

ifaşlık sayfa o zaman dans

yazdım yazdım sildim . Adam burnunu kırmış , tokat atmış başka kızlarla konuşmuş sende peşinden ayrılmıyorsun . İkinizin de psikolojisi bozuk hem de ergenliğin katkılarıyla büyük bozuk . Adam sana hem maddi hem manevi bir sürü hasar vermiş .

Birde birlikte olduk ne yapacağım nedir ? onu anlatsana ... Bir tarafın yemiyorsa sevişmeyecektin . ay söylencek çok söz varda sen bizim yazdıklarımızla düzelmezsin !

Arkadaşlar bn korkmuyoruz gibi davranıp baya bi ona artistlendim şimdi gelip anneme herşeyi anlatacakmis onu nasıl durdurabilirim

Yeni burun ameliyatı olmuştum 3-4 hafta geçmişti o yüzden yaralar iyileşmeden darbe aldığım için kırıldı

SEN GELECEKTEN NE BEKLİYORSUN ? VE SENİN GİBİ BİR GELECEK NESİLDEN BEN NE BEKLİYORUM?
Insan yaptiklarini cekiyor iste madem birlikte de oldun arkasinda durup korkmayacaksin git polise sikayet et ya da boyle onun kolesi gibi yasamaya devam et bu gidisli oyle gozukuyor buna ragmen seviyorum galiba beni seviyor gibi ne demek ? Ilerde kocamdir doverde severde diyen insanlari yetisiyor iste yazik

Bak sana nasıl bir geleceğin var ben söyleyeyim;ya kim vurduya gider bir yerde bir hiç uğruna gencecik yaşta ölürsün (Allah muhafaza)ya da ailen seni evlendirmenin derdine düşer bir an önce,ya da o psikopatlardan biriyle severek evlenir hayatını mahfedersin...............
Şimdi seçim senin ya ortamı terket ,çevreni arkadaşlarını,alışkanlıklarını gözden geçir kendin için iyi birşeyler yap ya da doğabilecek hiç bir sıkıntıda mızmızlanma!
Seçim de hayatta senin...................

Birliktede olmuşsunuz aferin size. Devam edin böyle ne güzel hayat.

Cidden kahroluyorum ya yazık gençliğine yazık.................Bu mu senin idealin,bu mu hayallerin,bu kadar mı kendine zarar verir bir körpecik beyin!

ifşalık açarsan böyle kendin ifşalık duruma gelirsin işte.
ne biçim öğrencisiniz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…