- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Gumiho0725
-
2 ağaç dikelim, birini gölge beton kenarına, diğerini açık alana.dayağı içselleştirdi diyelim. ifşa için sayfa açarken içselleştirdiği nedir acaba?
fitne, fesat düşünce yapısı.
Yaşını almış, feleğin çemberinden geçmiş kadınsınız. Konu fake dahi olsa, bu konumdaki gence vereceğiniz bu mu?
Belki kadının dayak yediği bir sülalede büyüdü ve bunu içselleştirdi?.. belki heyecana kapılıp aldanan Yen'i birey?.. Ya sizin kızınız olsaydı?
Haha unuttum birde şu vardı. sormuşsunuz ya benim kızım olsaydı diye. .Yaşını almış, feleğin çemberinden geçmiş kadınsınız. Konu fake dahi olsa, bu konumdaki gence vereceğiniz bu mu?
Belki kadının dayak yediği bir sülalede büyüdü ve bunu içselleştirdi?.. belki heyecana kapılıp aldanan Yen'i birey?.. Ya sizin kızınız olsaydı?
Yaşını kaçırmışım.Kendisinden hoşlanan birini, ifşa sayfası açıp, bütün okula rezil eden biri var neticede. Ben, 13-14 yaşındadır zannediyordum ama 18 yaşındaymış. Üstüne, sevgilisinden dayak yediği halde dert ettiği tek şey kızlarla mesajlaşması olan, kendine saygısı bile olmayan birinden bahsediyoruz.
Amin ablam.Haha unuttum birde şu vardı. sormuşsunuz ya benim kızım olsaydı diye. .
Benim kızım hiçkimseyi zor durumda bırakacak şekilde de davranmaz.özel olarak gidip birini ifşa etmek hakkında kötü konuşmak vs..bunlar hiç ona göre şeyler değil.
Ben cocuk değil İNSAN yetiştirmeye çalışıyorum.ve şükür bunu başarıyorum.
Darısı herkesin başına.
O gün herkesin içinde tokat attı gitti ama sonrasinda diger ifşa ettiğim kişi ve arkadaşları 9-10 kişi kavga ettik videomu cektiler sevgilim geldi o kavgadan bni cikardi yani seviyo gibi
alimden zalim, zalimden alim doğabilir.2 ağaç dikelim, birini gölge beton kenarına, diğerini açık alana.
Hangi ağaç daha dik, sağlam büyür?
Yani kimse fanatik siyah olan ailede saf beyaz bir çocuk yetişeceğine inanmaz :)
Umarım iyi ifade edebilmişimdir
Sağol. ama olay bununla bitmiyor yinede.bu konu fake bile olsa onun nezdinde yazacağım. 18 yaşına gelmiş bir gencin beyin fonksiyonları düzgün bir şekilde çalışıyorsa ve kendine birazcık olsun değer veriyorsa yapılan yanlışı fark eder.Etmeli..Amin ablam.
Keşke her anne en az senin kadar bilinçli birey yetiştirse :))
İnsanlar beyinle doğuyor, beyinlerini kullanabilirler :)2 ağaç dikelim, birini gölge beton kenarına, diğerini açık alana.
Hangi ağaç daha dik, sağlam büyür?
Yani kimse fanatik siyah olan ailede saf beyaz bir çocuk yetişeceğine inanmaz :)
Umarım iyi ifade edebilmişimdir
Valla bence fake ya.yani bu kadar acayip bir gençlik olamaz yoksa:))Mayflower75 Noluyo sence
Virus mu bu konular :))
Biri kova burcundan vuruyor
Digeri ifsa falan burnu kiriliyor..
Siber saldiri mi acaba :d
Telefonlari gece kapatacaktik ahshgdhhs
Hepiniz mi psikopatsiniz :)
hani marjinal olan bizdikYeni nesil neden böyle ?
Yaşını kaçırmışım.
Ama fark eder mi? yaşı devlet tarafından yetişkin.
olgunlaşmamış belli.
Belki fake bile :)
Sen ne diyorsun kendinde misin ne olur kendinize bunu yapmayın.bazen böyle yapan kizlara hiç aciyasim gelmiyorYa gerçekten onu çok seviyorum ama daha önce 2 tane telefonumu kırdı kendisi psikopat gibi bsy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?