Sevgilim bni tehdit ediyor

dayağı içselleştirdi diyelim. ifşa için sayfa açarken içselleştirdiği nedir acaba?
fitne, fesat düşünce yapısı.
2 ağaç dikelim, birini gölge beton kenarına, diğerini açık alana.
Hangi ağaç daha dik, sağlam büyür?
Yani kimse fanatik siyah olan ailede saf beyaz bir çocuk yetişeceğine inanmaz :)
Umarım iyi ifade edebilmişimdir

Kendisinden hoşlanan birini, ifşa sayfası açıp, bütün okula rezil eden biri var neticede. Ben, 13-14 yaşındadır zannediyordum ama 18 yaşındaymış. Üstüne, sevgilisinden dayak yediği halde dert ettiği tek şey kızlarla mesajlaşması olan, kendine saygısı bile olmayan birinden bahsediyoruz.

Haha unuttum birde şu vardı. sormuşsunuz ya benim kızım olsaydı diye. .
Benim kızım hiçkimseyi zor durumda bırakacak şekilde de davranmaz.özel olarak gidip birini ifşa etmek hakkında kötü konuşmak vs..bunlar hiç ona göre şeyler değil.
Ben cocuk değil İNSAN yetiştirmeye çalışıyorum.ve şükür bunu başarıyorum.
Darısı herkesin başına.

Yaşını kaçırmışım.
Ama fark eder mi? yaşı devlet tarafından yetişkin.
olgunlaşmamış belli.
Belki fake bile :)

Amin ablam.
Keşke her anne en az senin kadar bilinçli birey yetiştirse :))

O gün herkesin içinde tokat attı gitti ama sonrasinda diger ifşa ettiğim kişi ve arkadaşları 9-10 kişi kavga ettik videomu cektiler sevgilim geldi o kavgadan bni cikardi yani seviyo gibi

kusura bakma ama aptal mısın nesin sen? sanane milletten kimsin sende insanların kusurlarını ifşa ediyosun?
burnunun kirilmasi dahil basina gelen her halti haketmissin

alimden zalim, zalimden alim doğabilir.

beyin, kullanmak için vardır, küflenmek için değil.

Amin ablam.
Keşke her anne en az senin kadar bilinçli birey yetiştirse :))
Sağol. ama olay bununla bitmiyor yinede.bu konu fake bile olsa onun nezdinde yazacağım. 18 yaşına gelmiş bir gencin beyin fonksiyonları düzgün bir şekilde çalışıyorsa ve kendine birazcık olsun değer veriyorsa yapılan yanlışı fark eder.Etmeli..
Ben bunun aksi olan bu gibi durumlarda sinirleniyorum. Çünkü karşımda ayakları yere sağlam basan akıllı ahlaklı ve kendine saygısı olan gençler görmek istiyorum. ki toplum ve ülke olarak daha iyi biryerlere gelebilelim..buna ihtiyacımiz var.

İnsanlar beyinle doğuyor, beyinlerini kullanabilirler :)
Fikirler sadece aile içinde oluşmaz.

Mayflower75 Noluyo sence
Virus mu bu konular :))
Biri kova burcundan vuruyor
Digeri ifsa falan burnu kiriliyor..
Siber saldiri mi acaba :d
Telefonlari gece kapatacaktik ahshgdhhs

Mayflower75 Noluyo sence
Virus mu bu konular :))
Biri kova burcundan vuruyor
Digeri ifsa falan burnu kiriliyor..
Siber saldiri mi acaba :d
Telefonlari gece kapatacaktik ahshgdhhs
Valla bence fake ya.yani bu kadar acayip bir gençlik olamaz yoksa:))
Şimdi fake dedik diye ban yemeyelim de.daha yeni çıktım icerdenAy ya telefonlara anvirus programı koyuluyor mu sahi bu arada?)

Konuyu anlamadım ki cevap vereyşm ne oluyor orada

Sizin mantığınızla o zaman, çocuk tecavüzcülerine de iyi davranalım. Belki çocukluklarında yaşadıkları travmadan, başkalarının çocuklarını kaçırıp, zarar veriyorlar. Hırsızlara da iyi davranalım, belli ki paraları yok. Dünyada hiçbir kötülük nedensiz değildir ama toplumsal kurallar vardır. Ve başkasının alanını gasp edip, ona zarar veriyorsan; 'belki, ama....' ile bu durumlar hafifletilemez.

Yaşını kaçırmışım.
Ama fark eder mi? yaşı devlet tarafından yetişkin.
olgunlaşmamış belli.
Belki fake bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…