- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
- Konu Sahibi Gumiho0725
-
Yeni burun ameliyatı olmuştum 3-4 hafta geçmişti o yüzden yaralar iyileşmeden darbe aldığım için kırıldı
ben söyleyeyim. o kullanmadığınız beyninizle ufak ve rezil işler peşine düştünüz. milleti rezil edip siz gülecektiniz.18 yaşındayım hangi kafayla ifsalik sayfa açtım bilmiorum
bak bunu bende merak ediyorum .ee annene babana ne dedin burnun kırılınca sevgilim dövdü mü dedin ?
Bir video vardı sen o gözlüklü kızmisin. Mum ışıkları arasında teklif beklerken biri gelip suratına yumruk atıyor. İki erkeği idare etmenin bedeli diye yayınlandı video sen o kızsın sanirim
oha bu neee ağzım açık izledimmmHayır fake değil sanırım bu kız bu videodaki
Olsun kız aşk herrrr şeyi affeder.Hem büyük aşklar kavgayla başlar demişler.O kız bn değilim ama yediğim tokat onun gibi bsy
Tokat yiyip peşinden koşmakO kız bn değilim ama yediğim tokat onun gibi bsy
Yaşını almış, feleğin çemberinden geçmiş kadınsınız. Konu fake dahi olsa, bu konumdaki gence vereceğiniz bu mu?Olsun kız aşk herrrr şeyi affeder.Hem büyük aşklar kavgayla başlar demişler.
Sen aynen böyle devam et.ama lütfen evlenince çocuk yapma.Ben bu kafaya sahip bir yeni nesil istemiyorum.
Dost acı söyler evet vereceğim öğüt aynen bu.Yaşını almış, feleğin çemberinden geçmiş kadınsınız. Konu fake dahi olsa, bu konumdaki gence vereceğiniz bu mu?
Belki kadının dayak yediği bir sülalede büyüdü ve bunu içselleştirdi?.. belki heyecana kapılıp aldanan Yen'i birey?.. Ya sizin kızınız olsaydı?
dayağı içselleştirdi diyelim. ifşa için sayfa açarken içselleştirdiği nedir acaba?Yaşını almış, feleğin çemberinden geçmiş kadınsınız. Konu fake dahi olsa, bu konumdaki gence vereceğiniz bu mu?
Belki kadının dayak yediği bir sülalede büyüdü ve bunu içselleştirdi?.. belki heyecana kapılıp aldanan Yen'i birey?.. Ya sizin kızınız olsaydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?