Sevgilim bni tehdit ediyor

Hep dizilerden öğreniyoruz bu kafalari.dövulur sovulur aldatilir ama aşıktır affeder.Çünkü ask tan baska gercek yok hayatta.
Bunlari izleye izleye normallestiriyor insanlarimiz.
Bu kızımız da ayni böyle burnumu kırdı ama seviyor beni....

ya var ya uzun uzun yazmayacaktım kendimi tutacaktım ama duramıyorum .

Ailen seni üniversiteye yolluyor ki ; oku ,kendini bir dalda geliştir , ülkeye bir faydan olsun , yarın senin büyüttüğün çocuk bu ülke için senden daha faydalı olsun . Peki sen ne yapıyorsun ? İfşa sayfası açıyorsun . Orada senden hoşlanan birini rencide ediyorsun . Senden davacı olacakken onu durdurmaya filan çalışıyorsun . bunlarda yetmiyor neidüğü belirsiz psikopat bir adamla birlikte olup samimi pozlar çekinip burada dert yanıyorsun ? Anlık çözüm aradığın çok belli .

Kendine dön bir bak sorunun temeline in . bu kafada gidersen daha çook burnun kırılır davalık olursun . Az kendini geliştir . Burnunu kıran adam için okulun ortasında sürpriz yapıyorsun ! Adam seni darp ediyor ama telefonunda kızlarla konuştuğundan yakınıyorsun .

Söylesene bana durumu böyle okuyunca ne hissettin ? Annen öğrenmeyince hayat sana günlük gülistanlık mı olacak ?

Son düzenleme:
18 yaşındayım hangi kafayla ifsalik sayfa açtım bilmiorum
ben söyleyeyim. o kullanmadığınız beyninizle ufak ve rezil işler peşine düştünüz. milleti rezil edip siz gülecektiniz.
kendi kazdığın kuyuya düştün.

Bir video vardı sen o gözlüklü kızmisin. Mum ışıkları arasında teklif beklerken biri gelip suratına yumruk atıyor. İki erkeği idare etmenin bedeli diye yayınlandı video sen o kızsın sanirim

Olsun kız aşk herrrr şeyi affeder.Hem büyük aşklar kavgayla başlar demişler.
Sen aynen böyle devam et.ama lütfen evlenince çocuk yapma.Ben bu kafaya sahip bir yeni nesil istemiyorum.
Yaşını almış, feleğin çemberinden geçmiş kadınsınız. Konu fake dahi olsa, bu konumdaki gence vereceğiniz bu mu?
Belki kadının dayak yediği bir sülalede büyüdü ve bunu içselleştirdi?.. belki heyecana kapılıp aldanan Yen'i birey?.. Ya sizin kızınız olsaydı?

Yaşının küçük olduğunu düşünerek, mantıklı yazıyorum. Çünkü şu an beynin tam çalışmıyor olmalı.
1- Bu çocuktan hemen ama hemen vazgeç. Şu an sana saygısı da yok, sevgisi de yok. Her geçen gün seni daha çok dövecek. Seni küçük düşürecek. Ve etrafına senle ilgili hiç hoş olmayan şeyler anlatacak
2- Bir daha asla böyle ifşa sayfası gibi salak salak işlere kalkışma
3- Bir büyüğünden destek al, annen baban ya da rehber öğretmenin
4- Hayatta her şey erkek arkadaş, sevgili değil. Git derslerine çalış, yeni hobiler edin, ilerde zaten bunlarla uğraşacaksın.

Dost acı söyler evet vereceğim öğüt aynen bu.
Benim kızım olsa??
Himmm benim kizim kendine değer vermeyi daha cocuk yaşında öğrendi. şiddetin hiçbir zaman affinin olmayacağını da..dolayısı ile benim kızım bu duruma düşecek olsa birilerine fikir sormaz,müsait bir yerine tekmeyi vurduğu gibi uçurur.

dayağı içselleştirdi diyelim. ifşa için sayfa açarken içselleştirdiği nedir acaba?
fitne, fesat düşünce yapısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…