Sevgilim cezaevinde :(

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
Kizlar bunu buraya yazmak istemedim aslinda ama kimseye anlatamiyorum icim icimi yiyor anlatmak zorundayim
benim 5yil önce sevgilim vardi türkiyeden (ben yurtdisindayim) 10ay beraberdik ve cok mutluyduk tatilde görüsüyorduk ve ben trden döndügümde telefonla veya internette görüsüyorduk sonra bunun tuhaf hareketleri cikmaya basladi yalanlar falan ve aniden kayboldu gitti..hic haber alamadim kendisinden ne internetten,telefonuda kapaliydi babasini bile aramak zorunda kaldim oda kapaliydi.neyse iste cok kötü günler yasadim..
Sonra ben bunu bir sekil unuttum ve cok sonradan arada(3ayda bir) bana faceden siirler yaziyordu numarasini veriyordu ama ben hic cevaplamiyordum kafama takmiyordum bile..
Ve bundan 2hafta önce bana yine yazdi ama bu sefer yalvardi bende geri yazdim ne oldu diye sonra bana ceza evinde oldugunu dedi ve herseyi anlatti.. 4yildir cezaevinde oldugunu, bana o zamanlar söyliyemedigi icin hep yalanlar ciktida cikti ve o zamanlar kapali cezaevinde oldugu icin ulasamamisim ona... simdi acik cezaevinde oldugu icin izine cikmis ve o yuzden beni geri kazanmak istedi ve bir sekil basardi cünki o benim ilk askimdi duygularimi geri tutamadim ve bir sans verdim. Bir yandan aklim yanlis yaptigimi söylüyor ama diger yandanda kalbim carpiyor ne yapacagimi bilmiyorum. Tabiki biraz mesafeliyim ve sogugum biraz ona karsi ve baglanmaktan korkuyorum cünki zamana ihtiyacim var. 2 haftadir saatlerce konustuk nette telefonda hep aradi beni merak etti. Bugün izini bitti ve gitti yine. Beni bugün kisada olsa 6-7defa aradi konustuk simdi önünde daha 6ay var ozaman denetimli serbestlikte olacak.
Bu arada ailesine bu 2hafta icinde benden yine bahs etmis beni tekrar buldugunu falan ve yazin tanistirmak istedigini

Yani yazin ben türkiyeye gidecegim icin oda izin almak istiyor ve beni ailesine götürüp tanistirmak istiyor..4yil sonra karsima cikmis biran önce nisan veya evlilik istiyor cünki cok zaman kaybettigimizi diyor
Ben acikcasi ailesiyle tanismak istemiyorum korkuyorum..üstelik isledigi sucta cok kötü dahada baglanmaktan korkuyorum bilmiyorum birde onun ailesi cok sıkı yani dindar(kesinlikle yanlis anlasilmasin) bende tam tersine rahatima düskünüm öyle büyüdüm ve 5yil önce bunlari hic düsünmüyordum ama demekki insan olgunlastikca dahada önemsiyor ve düsünüyor bazi seyleri off kafam okadar karisikki.. Aklim baska birsey diyor Kalbimde bambaska birsey..

Sonunda icimi döktüm..

Isledigi suc nedir? Cezaevinden cikmis bir insan size nasil gelecek verebilir? is bulup calisabilecek mi? Bu cezaevi konusunun asli varmi iyice arastirin. Isledigi suc kotu ise siz nasil hazmedeksiniz ? Hadi ilerde evlendiniz diyelim suc kotu ise boyle bir insani cocuklariniza baba yapabilecek msiiniz?

İşlediği suçu merek ettim açıkçası :26:

Bide cezaevinden çıkan insanların çoğuna iş vermiyolar diye biliyorum..

Nasıl bir geleceğiniz olabilir ki ..

Kaldı ki sana dürüst olmamış o zaman söylemedi şimdi niye söyledi ? Ben olsam bütün bunları düşünürdüm.

Çünkü sadece aşk yetmiyor

yaşınızı merak ettim ben, bir de aranızdaki mesafeye ve bu yalanlara takıldım yani cezaevine girdi diye evlenmeyecek diye birşey yok tabi ki ama hem çok uzaksınız ve daha öncede yalan söylemiş cezaevinde olduğundan bile emin olamadım ben şuanda belki başka olaylar var hemen inanma derim yaşın da küçükse ilk aşkım diyorsun bir de saf görmüş kandırıyor olabilir bence dikkatli at adımlarını yani türkiyeye tanıştırmak için çağırır başka şeyler gelir başına Allah korusun temkinli davran, ailene bahsetmeden de asla tek başına falan görüşmeye gitme bir de evet suçu neymiş bunu da paylaşmalısın bence yani mesela hırsızlıkla adam öldürmek arasında büyük fark var.

İşlediği suç kötü diyorsun.... Bile bile lades deme... Ağrımayan dişine çöp sokuyorsun....

İşlediği suçu bende merak ettim?
Madem 5 yıl geçmiş her şeyi unutup tekrar bi hayat kurup buna devam etmişken neden tekrar konuşup birleşip bu yarayı kanattınız ki? Bence yolunuza devam edip onsuz bir yaşamı sürdürün. Tamam olmaz değil herkesin başına gelebilir Allah korusun ama nasıl güvenip bi gelecek kurabilirsiniz. Ve aileniz bu duruma ne tepki gösterir bi de bu var yani? Allah yardımcınız olsun...

Evet hersey ask degil. Benim yasim 20 oda 25. kendiside biliyor kimsenin is vermeyecegini o yuzden kendisine isyeri acmak istiyor ailesinin durumu kötü sayilmazda. Birde bana tüm ailesinin numarasini verdi eger bilmek istedigim birseyler olursa onlara sorabiliyim diye..tabiki aramamda ama numaralari ne olur ne olmaz kayit ettim.
yaptigi suca gelirsekte hirsizlik falan degil cok agir demeye bile utaniyorum..yanlislikla olan bir cinayet olmus kendiside yaralanmis
bana söylemekten utanmis sonra icerdeyken beni sevdigini anlamis
bu arada benim ailem bile buna karsi cikar..ailene anlatma diyor bu olayi ama tabiki anlatacagim zamani gelirse
zaten görüssemde eger tek basina asla gitmem bir yandan icimde korkuda var.. ne yapacagimi bilmiyorum kizlar demin aradi güzel sözler etti ve yarin ariyacagini dedi

Son düzenleme:
Siz zaten olayların farkındasınız.Bile bile LADES demek için destek aranmaz arkadasım.Hayat çok kıymetli.Nedir bu gencecik kızların derdi.

Kötü bir suç işlemiş diyorsunuz,yalan diyorsunuz,aile yapısı beni korkutuyor diyorsunuz,evlenmek başka ülkede böyle bir kimseyle yaşamak ÇOK KOLAY İŞMİŞ gibi soruyorsunuz...

Deli cesareti olması lazım ki biri size KALBİNİN SESİNİ DİNLE yazsın.

Facebook vs ne varsa hesabınızı kapatmanızı,iletişiminizi kesmenizi,AŞK SANDIĞINIZ duygudan en kısa zamanda kurtulmanızı,hayatınıza gereken önemi vermenizi DİLERİM.

Size emek verip büyüten ailenize yazık edersiniz.Sadece bunu düşünmek bile sizi engellemeli...

yargılamak bana düşmez ama herşey onun anlattığı şekilde olmayabilir

ben olsam bulaşmam.

adam öldürmek bilemedim çok zor...daha gençsin önüne bak geçmiş geçmişte kalsın...

bu adamla istikbalin parlak olmaz hep işsiz kalabilir kendi işi tutmayabilir üstelik suçunu öğrenen insanların ona yaklaşımları bak şunun kocası böyle yapmış demeleri

bence boşvermelisin.

Yanlışlıkla (!) :44: cinayet işleyen birinden ne derece eş olur bilemeyeceğim.

BEN OLSAM BU YOLDAN KESKİN BİR 'U' DÖNÜŞÜ YAPARDIM

Yanlışlıkla cinayet dediğiniz trafik kazasında olur.
Muhtemelen bir kavgada bıçakla kendide yaralanmış.
Öldürmeye niyeti olması gerekmiyor,demeli şiddet yanlısı bir insan.yarın virgül sizede sinirlenin bak veya silah çekmeyeceğinin garantisi varmı?
Ailenizinde onaylamayacağı bu ilişkiyi bitirmek sizin için en hayırlısı bence.

Bu sitede derdini seveyim butonu da olmalı bence.
Daha gencecik kızsın,önüne bak.

Son düzenleme:
merhabalar,

öncelikle "cezaevine girip çıkmış adamdan hayır gelmez" falan şeklinde bir düşünceye sahip değilim asla. insan iftiraya maruz kalmış olabilir, mecbur kalmış olabilir vs. bunu yargılamak bize düşmez ama cinayetin bahanesi yoktur. "yanlışlıkla olmuş, kendisi de yaralanmış" şeklinde kendinizi rahatlatmaya çalışmayın bence. cinayet işlenen ortamlarda sevgilinizin ne işi var ki? yukarıda da arkadaş söylemiş, ileride evlenirseniz de çocuğunuz olursa bu durumu illa paylaşırsınız onunla bir gün,çocuk için ne kadar sarsıcı bir durum değil mi? ayrıca yalanlar filan yazmışsınız, kolay yalan söyleyebilen, hatta üst üste yalan söyleyebilen bir insana bence çok fazla güvenmeyin.. o an durumu kurtarmak için (ki durum da durum yani) söylemiş, daha sonra başka şeyler için de söyleyebilir. açıkçası ben pek şans vermedim bu ilişkiye ama hakkınızda en hayırlısını dilerim, umarım en doğru kararı verirsiniz..

serseri belliki hem sen onu nette telde tanıyabildiğin kadarı ile biliyosun tam anlamıyla tanımıyosun hem onun psikolojiside bozuktur şimdi siz fark etmeseniz bile yani bu durumda sen kalbini değil aklını kullan yazık yaşın da küçük heba olma nedir ne değildir biilmiyosun o şimdi içerdeya seninle gönül eğlendiriyoda olabilir elbette bunu sana caktırmaz sen vaadlerine kanma ona yol ver insan o kadar sene nişanlı kalıyo yada evleniyoda yanındakini tanıyamıyo sen nasıl o içerde sen dışarda arada kopukluk var yani tanıyamazsın asla evlendiğiniz zamn san azarar verebilir nemce uzak dur

ilerde çocuguna baban yanli$likla adam oldurmu$ mu diyceksiniz
ya$in çok ama çok kuçuk
5 sene once sen çocukmu$un
dertsiz ba$ina dert alma , cevap bile verme
onun kayboldugu gibi sende kaybol
seni birakmk istemeyebilir
hatta seninle yurt di$i na gelmek için bile goru$uyor olabilir
malum sabikasi var i$i kolay bulamaz vs
nerden baksam senden yararlanmak istiyor fikri agir basiyor bence
gençligine yazik etme birak onla konu$mayi ..

benim babamda yillar once nefsi mudafa ugruna birini oldurmus. Annem yillar sonra soyledi. Gunlerce sokunu atlatamadim. Arkadas hakli..insan bir tuhaf oluyor...

arkadaş yaşananları sen daha iyi bilirsin tabi ki ama şimdi bence bu çocuk cezaevinde yalnızlığa boğuldu.durdu düşündü arşivi ve cezaevinden çıktıktan sonra benimle kimse evlenmez diye bide ailesi evlen evlen diye baskı yapıyodur girmeden önce genelde böyle olur.bide maddi durumunun nasıl? sana olta atmış gibime geldi.yani burdan bakınca böyle duruyor kardeş.kusura bakma kırmak istemem ama bunlarıda hesab et derim.

zaten o arada sevgilisi olmus birkac haftaligina sonra bitmis
kendi aileside yurtdisinda yasiyor ama türkiyeye gidip geliyolar sürekli
benim maddi durumum iyi ama ona pek belli etmemeye calisiyorum
bu arada hickimsenin dedigine kirilmiyorum cünki gercekten düsünceleriniz fikirleriniz önemli benim icin yoksa bu konuyu burda acmazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…