- Konu Sahibi askimsin_99
-
zaten o arada sevgilisi olmus birkac haftaligina sonra bitmis
kendi aileside yurtdisinda yasiyor ama türkiyeye gidip geliyolar sürekli
benim maddi durumum iyi ama ona pek belli etmemeye calisiyorum
bu arada hickimsenin dedigine kirilmiyorum cünki gercekten düsünceleriniz fikirleriniz önemli benim icin yoksa bu konuyu burda acmazdim..
Tavsiyem, bu sorunlu insandan uzak durman. Deli divane aşık değilsin ne gereği var böyle gereksiz streslerin? Aileniz bir kere kabul etmezmiş, ne demeye yaşayacaksınız ki ilişkiyi. Hem hapishaneden çıkınca sorunlar bitermi sanıyorsun, benim alt komşumun eşi birini öldürdü hemde yanlışlıkla, hemde kendini savunurken. Adam hapise girdi karısı hala tehdit alıyor, camları taşlanıyor, yolda laf atılıyor. Adam hapisten çıkınca tehditler katlanarak devam edecek belli. Ya ölen adamın tarafından biri kan davası başlatırsa, ya seneler sonra tehditle sınırsız kan parası istenmeye kalkarlarsa? Cezasını çekti bitti yok öyle bişey. Hepsini kaldırabilecek misin? Yaşında daha çok küçük sakın böyle birşeye bulaşma.
cok güzel konustun cok tesekkür ederim..evet bende bunlarin hepsinin sonradan olabilecegini düsünmüstüm acikcasi neyseki yarin bitiriyorum
Ve bundan 2hafta önce bana yine yazdi ama bu sefer yalvardi bende geri yazdim ne oldu diye sonra bana ceza evinde oldugunu dedi ve herseyi anlatti.. 4yildir cezaevinde oldugunu, bana o zamanlar söyliyemedigi icin hep yalanlar ciktida cikti ve o zamanlar kapali cezaevinde oldugu icin ulasamamisim ona... simdi acik cezaevinde oldugu icin izine cikmis ve o yuzden beni geri kazanmak istedi ve bir sekil basardi cünki o benim ilk askimdi duygularimi geri tutamadim ve bir sans verdim. Bir yandan aklim yanlis yaptigimi söylüyor ama diger yandanda kalbim carpiyor ne yapacagimi bilmiyorum. Tabiki biraz mesafeliyim ve sogugum biraz ona karsi ve baglanmaktan korkuyorum cünki zamana ihtiyacim var. 2 haftadir saatlerce konustuk nette telefonda hep aradi beni merak etti. Bugün izini bitti ve gitti yine. Beni bugün kisada olsa 6-7defa aradi konustuk simdi önünde daha 6ay var ozaman denetimli serbestlikte olacak.
Bu arada ailesine bu 2hafta icinde benden yine bahs etmis beni tekrar buldugunu falan ve yazin tanistirmak istedigini
Yani yazin ben türkiyeye gidecegim icin oda izin almak istiyor ve beni ailesine götürüp tanistirmak istiyor..4yil sonra karsima cikmis biran önce nisan veya evlilik istiyor cünki cok zaman kaybettigimizi diyor
..
zaten o arada sevgilisi olmus birkac haftaligina sonra bitmis
kendi aileside yurtdisinda yasiyor ama türkiyeye gidip geliyolar sürekli
benim maddi durumum iyi ama ona pek belli etmemeye calisiyorum
bu arada hickimsenin dedigine kirilmiyorum cünki gercekten düsünceleriniz fikirleriniz önemli benim icin yoksa bu konuyu burda acmazdim..
yaa ne biçim yorumlar bunlar önyargılar ve sizin gibi insanlr yzünden insanlar kötüye sürüklenio herkes sütten çkma ak kaşık ya cezaevine girmiş die kötü olmalı demi hiç düzelmez demi hatta bunları tecrit edelin öldürelim insanlığımdan utanıyorum bu yorumları duyunca
Valla biz sicili temiz adamlarla evlenip ne sorunlar yaşıyoruz,
Mutsuzluğumuza yetiyor... Sen onunla ne kadar mutlu bir evlilik yaşarsın bilemiyorum.
Ben olsam bulaşmazdım..
Bilmeden yürüyüp yanmak başka. Bile bile uçuruma yürümek başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?