Sevgilim cezaevinde :(

kardeş sen belli etmesende öyleleri çakaldır alır her türlü kokusunu.bence oyuna gelme seni türlü jestlerle kandırmaya bile çalışacaktır.çok dikkat etmelisin.umarım senin için iyi olur herşey.iyi niyetli olduğun her halinden belli.gözünü dört aç.

Tavsiyem, bu sorunlu insandan uzak durman. Deli divane aşık değilsin ne gereği var böyle gereksiz streslerin? Aileniz bir kere kabul etmezmiş, ne demeye yaşayacaksınız ki ilişkiyi. Hem hapishaneden çıkınca sorunlar bitermi sanıyorsun, benim alt komşumun eşi birini öldürdü hemde yanlışlıkla, hemde kendini savunurken. Adam hapise girdi karısı hala tehdit alıyor, camları taşlanıyor, yolda laf atılıyor. Adam hapisten çıkınca tehditler katlanarak devam edecek belli. Ya ölen adamın tarafından biri kan davası başlatırsa, ya seneler sonra tehditle sınırsız kan parası istenmeye kalkarlarsa? Cezasını çekti bitti yok öyle bişey. Hepsini kaldırabilecek misin? Yaşında daha çok küçük sakın böyle birşeye bulaşma.

kazayla derken nasıl kazayla kimse kimseyi kazayla öldürmez ben buna inanmam bu durumu iyice araştır ona göre karar ver ama fazla da güvenme bence

cok güzel konustun cok tesekkür ederim..evet bende bunlarin hepsinin sonradan olabilecegini düsünmüstüm acikcasi neyseki yarin bitiriyorum

'yanlışlıkla adam öldürmek' kısmı biraz saçma o kadar konuştunuz olayın ne sebeple olduğunu sormadınız mı?
eğer sorup öğrenmediyseniz;internetten geçmiş gazete haberlerine ulaşmak zor değil isim,şehir vs. bilgilerle aratıp doğruluğu var mı araştırabilirsiniz.
ayrıca seneler sonra mı söyleyesi gelmiş size çok saçma geldi bana.arada sevgilisi olmuş demeniz iyice saçmalaştırdı olayı,siz ulaşamazken başta sevgiliyi nasıl bulmuş?
kaldı ki 2 hafta konuşmuşsunuz daha nasıl evlilikten söz edebilirsiniz yahu. akıl var mantık var öyle şey olurmuymuş.
sizi seven değer veren insan seneler önce size ulaşırdı.az mantıklı olun lütfen kendinize yazık etmeyin.

cok güzel konustun cok tesekkür ederim..evet bende bunlarin hepsinin sonradan olabilecegini düsünmüstüm acikcasi neyseki yarin bitiriyorum

sakın böle bişiyide izin verme bana pek tekin gelmedi senin iyi niyetini kullanıyo erkekler önce canım cicim sonra bitiyo yanlışlıkla senide vurur murur hayatını mahvetmee burdaki kk kadınların hepsi görmüş geçirmiş insanlar onların yorumlarını iyi düşün ilerde geri dönüşü olmayan yola girersen ben naptım dersin benim gibi

zor bir durum belki haklılık payı vardır ama bunu öğrenmek büyük risk o kadar zaman gecmis ve kendisi bırakmıs seni
yani sucun günahın vıcdan azabı yapacağın bir şey de yok
önüne bak derim

Hayatta insanın başına her şey gelir buna bir sözüm yok, kazadır, nefs-i müdafadır, her şey olabilir

Akla takılan sana dürüst olmaması, kaçıp saklanması, içeride sana erişecek imkanı olmayabilir ama madem değerliydin ailesinden birinin sana ulaşmasını sağlayabilirdi.

Bence bilmediğin detaylar var, bunca zaman sonra bilme de zaten, uzak dur, altından her şey çıkabilir. Niyeti çok iyi olsa, çıkıp işini gücünü kurup, hayatını yoluna koyduktan sonra seni arardı. Yaşın çok genç merhamet duygusu bazen insana çok büyük adımlar attırıyor ama frenle kendini ve uzak dur bence. Önünü arkasını bilmeden sakın ileriye dönük muhabbetlere girme, umut verme

kusura bakma ama resmen belani ariyorsun! yanlislikla adam olduemek nedir yahu! hergun haberlerde gazetelerde boyle buyuk asklarin hazin sonlarini izleyip okuyoruz kardesim yasindasin yazik etme kendinede anana babanada eminim senin icin cinayetten sabikasi olan biriyle evlendirme hayalleri yoktur

yaa ne biçim yorumlar bunlar önyargılar ve sizin gibi insanlr yzünden insanlar kötüye sürüklenio herkes sütten çkma ak kaşık ya cezaevine girmiş die kötü olmalı demi hiç düzelmez demi hatta bunları tecrit edelin öldürelim insanlığımdan utanıyorum bu yorumları duyunca

vallahı tüylerim ürperdi cınayet lafını duyuncaa vee yanlıslkla olsa canım devlet bulurdu ve kapalıda yatmazdı dimi... bence yolun basındasın gözünü seveyım gerı don unut bosver ılerde işsız bı kocan olmasını ıstermısın? bence yapma derım ayrıca son zamanlarda cınayet lafı duya duya bı hal oldum gecelerı tuvalete bıle cıkamıyorum ya korkudann lambalar full acık

Seni geri kazanmak istedi çünkü geçen dönemde kimseyle tanışma şansı yoktu.
Adam hapiste.Nerden kız bulup nasıl tanışacak ?
Kalkmış eski defterleri karıştırmış.

Büyük ihtimalle diğeri kabul etmedi,sana döndü.
Hem sen daha avantajlısın.Ne de olsa seninle evlenip kapağı Almanya'ya atabilir.

Aç gözünü !

İyide adam cinayetten girmiş. Az birşey değil bu.

henuz hıcbırsey ıcın gec degılken vazgec bunca ınsan eger bırsey dıyorsa bı bıldgmız vardır

Valla biz sicili temiz adamlarla evlenip ne sorunlar yaşıyoruz,
Mutsuzluğumuza yetiyor... Sen onunla ne kadar mutlu bir evlilik yaşarsın bilemiyorum.
Ben olsam bulaşmazdım..
Bilmeden yürüyüp yanmak başka. Bile bile uçuruma yürümek başka..

Bir tanidik arkadasiyla ava gitmis. Eli tetige gidince yanlislikla en yakin arkadasini oldurdu.. 4 yil hapis yatti cikti. O tertemiz insan psikolojisi bozuk bir canavara dondu sonra..
Senin anlattigin kadariyla tahminen yanlislikla oldurme yok. Oyle olsa mantikli bir sekilde evlilik plani yapamazdi.

bizim insanımız yargılamayı çok seviyor. insanız başımıza herşey gelebilir. bi tekme de biz vuruyoruz milletçe. yorumlarda da epey açık bu. neyse bunu sölemeden çıkmayayım dedim konudan.
konu sahibi sana gelince de, çocuğun çevresindekilere sor onun nasıl biri olduğunu. gerçeği o zaman öğrenirsin..
bizim toplum gerçekten İNSAN olmayı ne zaman öğrenecek yahu.
hadi eywallah..

Son düzenleme:
hersey simdi asktan toz pembe gelebilir ama iice düşünmeden adım atma derim ben.
işsiz kalma ihtimali pek cok.kaldırabilirmisin bilmem.birde yasın cok küçük.
yalan söylemiş olmasıda kötü. yalanı beceren insandan korkarım.
ilerde baska yalanlar söylemiceği garanti değil.

İnsanın böyle bir ilişkiye başlaması için kafasına silah filan dayanmış olması lazım bence. 20 yaşında kocaman kızsın artık daha bunun nesini düşünüp milletten fikir soruyorsun canım kardeşim. Adamın sana karşı tutarlı ve güven veren bir tanecik hareketi yok. Hem de insan öldürmüş cinayet işlemiş birinden bahsediyoruz burada. Kazayla olmuş diyorsun da dava dosyasını gördüğünü olayın kendi söylediği şekilde olup olmadığını araştırdığını filan hiç sanmıyorum. Büyük ihtimal onun dediklerine inanıp ona göre hareket ediyorsun. Emin ol yarın fikrin değişse ayrılmak istesen bu adamın senin canına da kastetmeyeceğinden ne kadar emin olabilirsin. Bir insan bir suça bir kere bulaştı mı aynı şeyin ikinci defa yapmak her zaman daha kolaydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…