Sevgilim cezaevinde :(

evet konustum hergün 4-5 defa ariyor
zamanla herseyin düzelecegine inaniyor onun nekadar iyiye degistigini ve herseyin istemeyerek oldugunu görmemi istiyor
ve bu yuzden mutlaka gidip cevresiyle ailesiyle vs tanismami istiyor
ve birde uni baslamak istiyor
ben ikinci sansi verdim ama kendime bir sart koydum baglanmayacam kafama göre takilacam ve gercektende güvenli bir sekilde gidip onun cevresiyle ailesiyle tanisicam. tabiki bu evlenecegim anlamina gelmiyor zorla olmaz..

pişman olucaksın
Bağlanmam desende baglanıcaksın
kendini atese atıyorsun..
Sicili lekeli birinden ne bekliyorsun

Işlediği suç kötüyse sen bu adamla ne diye görüşüyorsun , acı çekmeye mi meraklısın ? Aklını kulllan , sana eziyet,zulum dayak gibi hareketlerde bulunursa görürsün !!!!

şimdi ben söze nasıl başlasam bilemiyorum ama cezaevini en iyi ben bilirim.
benim kuzneim ve eniştem cezaevinde yıllarca yattılar . Kuzenim ilk girişinde ben çoooooook küçükmüşüm hatırlamıyorum ama cinayetten girdi neyse öyle böyle çıktı . ben çıktığınıda hatırlamıyorum tabi yine çocuktum. daha sonra yani bundan 5.5 yıl önce yine yaralamadan içeri girdi . Ben o abimi cidden çok seviyorum aşırı derecede hemde ve ben ona 3 yıldır sürekli mektup yazıyorum. Mektuplaşıyoruz bana içini döküyo felan. Geçen gün bi haber geldi cezaevinde kavga çıkmış bu 5 yıl daha yemiş !
Neyse bunu geçelim gel gelelim enişteme
Eniştem ilk cezaevine girdiğinde ben 2-3 yaşlarında ancaymışım kefillik yüzünden adam öldürmüş. sonra yıllllar sonra serbest kaldı. e noldu oda kuzenim gibi 5.5 yıl önce uyuşturucudan yakalandı. Taşımacılığını yaptığı için tutuklandı. Hala içerde.

Sana demek istediğim bi adam bi kere cezaevine düştü mü daha ordan kurtuluşu olmaz. bak benim kuzenim daha 33 yaşında kaç yaşından beri hapishanelerde. Anası babası bundan memnun mu amcam yengem kaç yaşlarına geldi oğulları çıkıcak diye bakıyorlar .
Teyzem desen kocasına daha doyamadı bile. kadın bi kaç sene sefasını sürdü kocasını sonra eniştem afedersiniz b.k çukuruna yine girdi.

Daha 20 yaşındasın hayatını mahvetme bak bu çocuk çıksın aha sana buraya yazıyorum en fazla 5-6 sene sonra o yine içeri düşücek neden kimse iş vermiyo. Yer açıcak diyosun buna inanıyo musun cidden cezaevine giren adamın açtığı yerde işlemiyo eniştem kaç kere iş yeri açtı farklı illerde noldu yine işlemedi.

Ben cezaevi ne demek cidden çok iyi biliyorum hayatını mahvetme sen şimdi evlenmek istiyorum dersen snein sonunda teyzem gibi olucak teyzem 55 yaşında hala kocasını bekliyo...
Sen ona tamam evlenelim dersen sende öyle olucaksın emin ol. He şimdi ona açık açık bitti deme sessiz sedasız çek git hayatından numaranı değiştir faceden engelle kaybol yani o bulamasın seni. Cinayet ortamında bulunan adamın napıcağı belli olmaz sen dediğimi yap

umarım faydalı olmuşumdur sana ...

sevmek sevilmek çok güzel bişey.
diyelim siz çok seviyorsunuz oda çok seviyor. sizin aşkınızda sevip kavuşamayanlardan olsun
bence uzak dur canım. yalan herşeyin başı unutma..
yani bilmiyorum sakıncalı bir tipe benziyor

al canım
3.sayfa haberleri..
adam kendi canlarına sevdiği insanlara yaptıklarına bak..
o baba minik bebeğini hiçmi sevmiyodu sence. ama baks evgi yetmiyor

Kocatepe Mahallesi 68. Sokak’ta ikamet eden ve Ramazan Geniş ile evli olan Aysel Geniş(30), çocukları Görkem Geniş(7), Gökdeniz Geniş(5) ve Aysima Geniş(1 aylık), evlerinde ölü bulundu. Anne Aysel Geniş boğularak, çocukları Görkem ve Gökdeniz Geniş'in boğazları kesilerek öldürülürken, 1 aylık Aysima Geniş'in cinayetin işlenmesinin ardından annesinin yanında açlıktan öldüğü öğrenildi. Cinayetler ilçede geniş yankı uyandırırken, kocatepe’de bir fabrikada çalıştığı öğrenilen baba Ramazan Geniş’in ise kayıp olduğu iddia edildi.

4 GÜNDÜR OKULA GİTMEYİNCE

ÖĞRETMENİ ŞÜPHELENDİ

Kan donduran cinayetler, 4 gündür okula gitmeyen Görkem Geniş’in öğretmeninin durumdan şüphelenmesiyle ortaya çıktı. Görkem’in okula gelmemesi üzerine bu akşam okul çıkışı Geniş ailesinin yaşadığı eve gelen öğretmen, kapıyı açan olmayınca durumu kapıcıya bildirdi. Kapıcı yedek anahtarla açınca, vahşi tablo da ortaya çıktı. Ayrı ayrı odalarda boğazlarından kesilerek öldürüldüğü öğrenilen anne Aysel Geniş ve 2 çocuğunun, bu 4 gün içinde öldürülmüş olabileceği ihtimali ağırlık kazandı. Öte yandan 1 aylık olan Aysima Geniş'in ise cinayetlerin ardından aç kaldığı ve ağlayarak açlıktan öldüğü belirlendi. Polis, kayıp olan baba Ramazan Geniş’in cinayetleri işlemiş olabileceği şüphesi üzerinde yoğunlaşıyor.

Son düzenleme:

Bile Bile kendini ateşe atıyosun arkadaşım.
Birazcık aklın varsa ondan uzak dur. Herşey aşk sevgi değil.
Ayrıca ailesiyle gidip görüşmen de çok boş. kimse evladını kötülemez.
Bir an önce Aklını başına topla sana ulaşmasına engel ol. beynini yıkamasına izin verme

yaw 15 yaşında senede bi kere gördüğün adam mı ilk aşkın?
Gurbetçilerdeki bu ilk aşk fantezisini de ben anlamıyorum.

Ayrıca aynı derede iki kere yıkanılmaz diye bi laf vardır.
İnsanlar değişir.Sen de 15 yaşındaki çocuk değilsin,o da senin senelerce önce tanıdığın(?) kişi değil.

Son düzenleme:
Slm arkadaşım :)
Burada herkes kendince yorum yazmış. Sen kendin bir şeye kesin olarak karar vermedikçe şu yedi sayfadır herkesin yazdığı ayrıl ondan hayır gelmez laflarını bir şekilde sindirebilirsin.Ben o çocukla devam et ya da ayrıl diyemiyorum, çünkü bazı şeyler yaşanmadan bilinmez. Ancak sana bi itirafta bulunayım. Biraz heyecan arıyorsun gibime geliyor.Mücadele ederim dersen sonunda mutluluğu da yakalaman mümkün tabiki :)
Ama çevremde gördüğüm kadarıyla birini unutmak diğerini bulana kadar sürüyor bazen..
Hakkında hayırlısı olsun

Canım benim erkek arkadaşım da şuanda cezaevinde 25.günü bugün . Çok acı çekyorum kapalıda olduuğu için ve başka şehire sevk ettikleri için hem görüşe gidemiyorum hem de haftada sadece 10 dakkalık bi knşma hakkımız var .
Seni çok iyi anlıyorm üstelik biz aralıksız 2 sene 4 aydır çıkıyoruz . Ve hiç ayrılmadık .. O yüzden ona çok bağlıyım ve cnm çok acıyor .
Açık olduğu için telefon var ve daha rahattr . Bence gerçekten sevmiyorsan böyle büyük bir sorumluluğun ve acıcının içiine girme derim şayet bu cezaevi illeti insana yerlere vura vura bağırta bağırta ağlatacak derecede acı veriyor ..

Askerde izni duydumda,hapishanedeki izni yeni duyuyorum.
o nasıl iş yahu,adam dışarıya çıkıp gezip,tozup gerimi gidiyo hapishaneye.
Ay bide yazın izin alabilirse sizi ailesiylemi tanıştıracak

Yanlış anlamayında yıllık izinleri varmıymış
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…