şimdi ben söze nasıl başlasam bilemiyorum ama cezaevini en iyi ben bilirim.
benim kuzneim ve eniştem cezaevinde yıllarca yattılar . Kuzenim ilk girişinde ben çoooooook küçükmüşüm hatırlamıyorum ama cinayetten girdi neyse öyle böyle çıktı . ben çıktığınıda hatırlamıyorum tabi yine çocuktum. daha sonra yani bundan 5.5 yıl önce yine yaralamadan içeri girdi . Ben o abimi cidden çok seviyorum aşırı derecede hemde ve ben ona 3 yıldır sürekli mektup yazıyorum. Mektuplaşıyoruz bana içini döküyo felan. Geçen gün bi haber geldi cezaevinde kavga çıkmış bu 5 yıl daha yemiş !
Neyse bunu geçelim gel gelelim enişteme
Eniştem ilk cezaevine girdiğinde ben 2-3 yaşlarında ancaymışım kefillik yüzünden adam öldürmüş. sonra yıllllar sonra serbest kaldı. e noldu oda kuzenim gibi 5.5 yıl önce uyuşturucudan yakalandı. Taşımacılığını yaptığı için tutuklandı. Hala içerde.
Sana demek istediğim bi adam bi kere cezaevine düştü mü daha ordan kurtuluşu olmaz. bak benim kuzenim daha 33 yaşında kaç yaşından beri hapishanelerde. Anası babası bundan memnun mu amcam yengem kaç yaşlarına geldi oğulları çıkıcak diye bakıyorlar .
Teyzem desen kocasına daha doyamadı bile. kadın bi kaç sene sefasını sürdü kocasını sonra eniştem afedersiniz b.k çukuruna yine girdi.
Daha 20 yaşındasın hayatını mahvetme bak bu çocuk çıksın aha sana buraya yazıyorum en fazla 5-6 sene sonra o yine içeri düşücek neden kimse iş vermiyo. Yer açıcak diyosun buna inanıyo musun cidden cezaevine giren adamın açtığı yerde işlemiyo eniştem kaç kere iş yeri açtı farklı illerde noldu yine işlemedi.
Ben cezaevi ne demek cidden çok iyi biliyorum hayatını mahvetme sen şimdi evlenmek istiyorum dersen snein sonunda teyzem gibi olucak teyzem 55 yaşında hala kocasını bekliyo...
Sen ona tamam evlenelim dersen sende öyle olucaksın emin ol. He şimdi ona açık açık bitti deme sessiz sedasız çek git hayatından numaranı değiştir faceden engelle kaybol yani o bulamasın seni. Cinayet ortamında bulunan adamın napıcağı belli olmaz sen dediğimi yap
umarım faydalı olmuşumdur sana ...