Sevgili değilmişsiniz zaten. Takmaya değmez.Merhaba arkadaşlar bir küs Bi barışık devam ettiğim bir ilişkim var en son 4 ay önce görüşmüştük. İki üç gündür arayıp görüşelim diyordu tersliyordum bugün yine msj atınca tamam dedim az önce konştk kaçta görüş ez makyaj yapcam falan dedim bana zaten çirkinsin makyaj yapınca daha da çirkin oluyorsun dedi kavga ettik numarası nı sildim neden bana bu kadar kötü davranıyor amacı ne teşekkürler
Hep bana laf sokuyor bende sessiz kalıyorum gitmesin diye ama yoruldumBelki makyaj yapma diye öyle söyledi. .Ama eminsen tabi ki görüşme.
Canımı yakmak hoşuna gidiyor belki deBelki makyaj yapmayin diye demiştir. Guzel oluyorsunuzdur kıskanıyordur falan. Hemen fevri hareketde bulunuyorsunuz. Altinda yatan ima gerçek mi değil mi emin olsaydiniz.
Çok yüz verdim böyle olduNe zannediyorsa kendini bu denli tavizi haketmiyor bence bitir ilişkini.
Vereceğiniz cevapla gidecekse hiç olmamişsınız demektir..O zaman güle güle diyeceksiniz.Hep bana laf sokuyor bende sessiz kalıyorum gitmesin diye ama yoruldum
Geç kaldım demek te hep ben özverili davranıyorum tüm ilişkilerimdeVereceğiniz cevapla gidecekse hiç olmamişsınız demektir..O zaman güle güle diyeceksiniz.
Zaten 37 yaşına gelmiş evlenememiş bide beni begenmiyor iyi olan hep kaybediyorVay ayı vay.
Böyle konuşan tipleri hayatınızda barındırmayın ya, sevgilisiniz siz, iltifatlar kalpler böcükler zamanınız. Böyle olmasa bile en azından insan sevdiğini güzel bulur, gözüne güzeldir, ruhu bir şeyi güzeldir zaten ona ki sevgilisidir ve varsa da bir kusuru dillendirmek aklına gelmez, gözüne, bunu bu şekilde kabaca belirtecek kadar batmaz.
Ayılık yahu bu, insan kendi zevkine bile hakaret edecek kadar salak olmaya görsün... Sizi ilişki içinde özguvensiz bırakma ve kendinizi ona kanıtlama çabasına itme manipülasyonu gibi duruyor bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?