- 14 Ekim 2016
- 7.163
- 48.317
- 548
Teşekkür ederimEğer bir ilişki sizi değersiz hissettiriyorsa o ilişkide durmayın.
Ne kadar emek vermiş olursanız olun, önce kendinize değerli olmalısınız.
Kendine değer vermeyen kadınlara, erkeklerde değer vermez.
Sizin sanırım korkularınız var o yüzden bu kişiye de bunu hissettirdiniz.
Zaten ben ne yaparsam yapayım bu kadın gitmez diye bir düşünce kalıbına girmişse uzatmalı sevgiliniz iyice tozutur. Ki görüldüğü üzere tozutmuş.
Burada yapılması gereken bir anda onu bırakmanız.
Bana değer vermeyen, çok temel nezaket kurallarını bile bilmeyen biriyle işim olmaz deyin kesin atın..
Olay şimdi anlaşıldı 37 yaşında ve 4 ayda 1 görüşüyorsunuz tabi 4 ayda size anca sıra gelmiştir kelli felli g..at o.Zaten 37 yaşına gelmiş evlenememiş bide beni begenmiyor iyi olan hep kaybediyor
Bu konuda benim bir varsayımım var.Olay şimdi anlaşıldı 37 yaşında ve 4 ayda 1 görüşüyorsunuz tabi 4 ayda size anca sıra gelmiştir kelli felli g..at o.
Bence de, bir de evlenmek istemiyor bence arada bir gönlü hoş olsun böyle sürüp gitsin istiyor bulmuş bizim kk’nın iyi niyetli kızını türbe gibi Arada ziyaret ohh paşa keyfiBu konuda benim bir varsayımım var.
35 yaşını geçip özellikle görünüşü normal,kariyerli, eğitimli, biraz paralı erkekler hiç evlenmemişse çoğunlukla arıza çıkıyorlar. Ama bana rast gelmedi.
Şimdilik varsayımım bu. Aksini görene kadar.
Tabi ki istisnalar vardır.
Bunların hiç biri yok ve evlenmek istiyorBu konuda benim bir varsayımım var.
35 yaşını geçip özellikle görünüşü normal,kariyerli, eğitimli, biraz paralı erkekler hiç evlenmemişse çoğunlukla arıza çıkıyorlar.
Şimdilik varsayımım bu. Aksini görene kadar.
Tabi ki istisnalar vardır.
Iyi devam et o zamanHoşuma gidiyor
OkIyi devam et o zaman
Evet bence de..Bence de, bir de evlenmek istemiyor bence arada bir gönlü hoş olsun böyle sürüp gitsin istiyor bulmuş bizim kk’nın iyi niyetli kızını türbe gibi Arada ziyaret ohh paşa keyfi
Yani evlenmek istediği kadına sen çirkinsin (!) mi diyor utanmadan?Bunların hiç biri yok ve evlenmek istiyor
Amacı sadece evlilik ben yada başka sı farketmiyor sanırım evde kaldım sendromu na girdiYani evlenmek istediği kadına sen çirkinsin (!) mi diyor utanmadan?
O zaman durum daha fena..
Kaçarak uzaklaşın..
Bu evlilikten anca üzüntü elde edersiniz..
İşte buna şaşırdım..Amacı sadece evlilik ben yada başka sı farketmiyor sanırım evde kaldım sendromu na girdi
İnsanlar çeşit çeşit sadece annesi var ikisi birlikte yaşıyor bana söylediği çocuğum olsun istiyorum. Ama nasıl olacak üç ay çalışıp 5 ay yatıyor bide hergün alkol kolay kolay evlenemezİşte buna şaşırdım..
Benim flörtleştiğim biri de 37 yaşındaydı..
Benim yüzüme ben istesem 40 yaşında bile 20'lik biriyle olabilirim ama sizin zor, demişti..
İşte o zaman ne kadar çiğ erkekler olduğunu bir daha görmüştüm.
Normalde böyle düşünürler, tahminen uzatmalı sevgiliniz aileden baskı yiyordur.
Hadi evlen artık diye..
Lütfen onu geçin..İnsanlar çeşit çeşit sadece annesi var ikisi birlikte yaşıyor bana söylediği çocuğum olsun istiyorum. Ama nasıl olacak üç ay çalışıp 5 ay yatıyor bide hergün alkol kolay kolay evlenemez
Haklısın gerçi ben büyük konuşmayayım evlilik düşünmüyorum zaten bir evlilik yaptım o yettiLütfen onu geçin..
Böyle bir profille siz evlenmeyin..
Alkolik ise zaten hemen kesin..
Diğer durumları da olumsuz. Ama alkolikse eğer diğer durumları iyi bile olsaydı gene de devam etmeyin derdim.
Neden düşünmüyorsunuz?Haklısın gerçi ben büyük konuşmayayım evlilik düşünmüyorum zaten bir evlilik yaptım o yetti
Ailemin yanında çok rahatım evlilik bana göre değil çocuk ta istemiyorum anca aşktan gözüm kararır öyle evlenirim gerçi hayat planladığın gibi gitmeyebilirNeden düşünmüyorsunuz?
Bizim uzaktan bir tanıdık, 33 yaşında 2.kez evlendi. Şimdi 35 yaşında gayet de mutlu bir kızı oldu.
Hiç belli olmaz.
Ama bu kişiyle olmaz. Evlilik olabilir ama bu adayla değil.
Bu arada mesleği de yok sanırım?
Evet hayat planladığın gibi gitmiyor.Ailemin yanında çok rahatım evlilik bana göre değil çocuk ta istemiyorum anca aşktan gözüm kararır öyle evlenirim gerçi hayat planladığın gibi gitmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?