- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
Çirkinsem neden görüşmek istiyorsun?Merhaba arkadaşlar bir küs Bi barışık devam ettiğim bir ilişkim var en son 4 ay önce görüşmüştük. İki üç gündür arayıp görüşelim diyordu tersliyordum bugün yine msj atınca tamam dedim az önce konştk kaçta görüş ez makyaj yapcam falan dedim bana zaten çirkinsin makyaj yapınca daha da çirkin oluyorsun dedi kavga ettik numarası nı sildim neden bana bu kadar kötü davranıyor amacı ne teşekkürler
Bilemiyorum arkadaşımın ve Bi akrabamın girdigi iki evlilik sitesi var hergün oradalar erkeklerin.%90 ı hemen uyuyalım geri kalan kısmı da hemen evlenelim tarzında arkadaşım iki üç kişiyle görüştü bir tanesi evli çıktı diger evlencen diye kandırdı iyi olan 20 lik kısmı da arkadaşım begenmedi. Tabi istisnalar vardır kaideyi bozmazEvet hayat planladığın gibi gitmiyor.
Bende plânlarıma göre 30 yaşında evlenmiş olacaktım.
32yim.Hala bekarım.
Yanı biz plan yapıyoruz ama çoğunlukla o planlar olmuyor.
Belki internetten tanışma sitelerinden tanışmayı düşünürsünüz?
Benim burada konum var bu konuda.
Bende düşünüyorum.Bir kere deneyebilirim.
Iyi insanlarla evlenenler olmuş.
Ha ha yüzüme bakmıyor muş beyefendi kompleksli ne olacakÇirkinsem neden görüşmek istiyorsun?
Deseydin.
İtoğlu it. Kendsi çok mu yakışıklıymış. Ağzına tükürdüğüm
Şaka olsun diye söylemiştir belkiMerhaba arkadaşlar bir küs Bi barışık devam ettiğim bir ilişkim var en son 4 ay önce görüşmüştük. İki üç gündür arayıp görüşelim diyordu tersliyordum bugün yine msj atınca tamam dedim az önce konştk kaçta görüş ez makyaj yapcam falan dedim bana zaten çirkinsin makyaj yapınca daha da çirkin oluyorsun dedi kavga ettik numarası nı sildim neden bana bu kadar kötü davranıyor amacı ne teşekkürler
Anladım..Bilemiyorum arkadaşımın ve Bi akrabamın girdigi iki evlilik sitesi var hergün oradalar erkeklerin.%90 ı hemen uyuyalım geri kalan kısmı da hemen evlenelim tarzında arkadaşım iki üç kişiyle görüştü bir tanesi evli çıktı diger evlencen diye kandırdı iyi olan 20 lik kısmı da arkadaşım begenmedi. Tabi istisnalar vardır kaideyi bozmaz
Hayır şaka değilŞaka olsun diye söylemiştir belki
İnşallah iyisi denk gelir adamla iki kere görüştü her seferinde evlilik ten bahsediyor kıza umut veriyor bizimki de 30 yaşında artık yuva kurcam diye baya umutlanıyor bir 15 gün sonra falan adam telefon ları akşam 8 den sonra açmıyor msj atmıyor arkadaşım da kimliği ni görmek istiyor adam da gidiyor ordan anladı baya üzüldü şimdi de on senelik sevgili sine dönme yolunda bizim kız ama onlada olmuyorAnladım..
Evet devir kötü..
Çok kötü niyetli erkek var.
Ama azınlıkta olsa iyi niyetli erkeklerde var.
Umarım bize de iyi niyetli erkekler rast gelir..
Evli çıkan kişiye çok sinirlendim.
Nasıl anlamış evli olduğunu?
Arkadaşınız polis mi?
Çirkin değilim orta bir güzellik. Espri yaptıysa neden ciddiyim çirkin sin diyooGerçekten çirkinseniz ayrılın, güzel olmanıza rağmen bu lafı kullandıysa espri yapmak istemiştir.
Ben adamdan daha öküz çıktım yalnız :))
Üzgünüm ama adam (!) Ipucunu vermiş.İnşallah iyisi denk gelir adamla iki kere görüştü her seferinde evlilik ten bahsediyor kıza umut veriyor bizimki de 30 yaşında artık yuva kurcam diye baya umutlanıyor bir 15 gün sonra falan adam telefon ları akşam 8 den sonra açmıyor msj atmıyor arkadaşım da kimliği ni görmek istiyor adam da gidiyor ordan anladı baya üzüldü şimdi de on senelik sevgili sine dönme yolunda bizim kız ama onlada olmuyor
Çapkınlık yapıyor güya terbiyesiz işte çok var bunlardanÜzgünüm ama adam (!) Ipucunu vermiş.
Eğer daha ilk buluşmada evlilikten bahsediyorsa bir sorun vardır.Ya affedersiniz abazadir ya da sakladığı bir şeyler vardır ki varmış.
Tahminen evlilik hevesiyle kandıracaktı.
Yemin ediyorum böyle erkeklerden iğreniyorum.
Ve evet akşam telefonu kapatmak da bir sinyal..
Bunu duymuştum..
Giderek güvenim azalıyor.
Sen evlisin o sitede ne işin var yahu..
Terbiyesizliği geçmiş bence ahlaksızlık bu.Çapkınlık yapıyor güya terbiyesiz işte çok var bunlardan
Bunlar doğru olanlar ama işte kötü insanlar da var hep iyiler le karşılaşsak keşke
Terbiyesizliği geçmiş bence ahlaksızlık bu.
Evliysen ve artık olmuyorsa ayrılırsın.
Bu yaptıkları çok fena.
Artık kime güveneceğiz şaşırdım..
Umarım olur.Bunlar doğru olanlar ama işte kötü insanlar da var hep iyiler le karşılaşsak keşke
Çok hoşlanıyorum maalesefNeden kötü davrandığının bir önemi yok. Asıl soru: Nasıl? Neden siz onun size böyle davranmasına cevap veriyor, hayatınızda tutuyorsunuz? Sizi ilgilendiren cevap bu.
Haklısın, Üzüm üzüme baka baka kararır deseydinizMerhaba arkadaşlar bir küs Bi barışık devam ettiğim bir ilişkim var en son 4 ay önce görüşmüştük. İki üç gündür arayıp görüşelim diyordu tersliyordum bugün yine msj atınca tamam dedim az önce konştk kaçta görüş ez makyaj yapcam falan dedim bana zaten çirkinsin makyaj yapınca daha da çirkin oluyorsun dedi kavga ettik numarası nı sildim neden bana bu kadar kötü davranıyor amacı ne teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?