Sevgilim çirkinsin dedi

Çok bir ilişki yaşamıyormuşsun zaten. Ayrılsan da bir şey kaybedeceğini sanmıyorum, aksine yeni insanlar (bunun gibi ayı olmayanlarından) kazanabilirsin.

Hadi ordan d.ngil deseydiniz ya. Kıskanıyorum demek için böyle kabalaşmaya gerek var mı? Bizim de sevgilimiz oldu, eşimiz oldu ama böyle çok güzel oluyorsun yapmasan dediler biz de yapmadık. Yol ver gitsin

Size uyuz oluyordur, sizi uyuz etmek istemiştir. Başarmış ta. 4 ay görüşmeyince imam nikahı tazeleyenler oluyor bilin istedim

Hadi ordan d.ngil deseydiniz ya. Kıskanıyorum demek için böyle kabalaşmaya gerek var mı? Bizim de sevgilimiz oldu, eşimiz oldu ama böyle çok güzel oluyorsun yapmasan dediler biz de yapmadık. Yol ver gitsin
Çok güzel gülüyor ama bırakıcam

He valla ben 26 yaşındayım böyle biriyle karşılaşmadım nitekim eşimde de görmedim valal

Sana yapilan kotu sozler hosuna mi gidiyor neden ayrilmiyorsun

Belki takılmıştır size espri amaçlı neden hemen celallenmissiniz milletin derdi yok dert yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…