Hayır espri olsa anlarım beni üzmek istiyorBelki espri yapmıştır
Ama o lafta kırıcı olmuş hanzo gibi demişBelki makyaj yapma diye öyle söyledi. .Ama eminsen tabi ki görüşme.
Çok doğru duygularıma yenildim hep4 ay görüşülmeyen sevgili mi olur?
Bence zaten bir ilişkiniz yokmuş. Adamın kişiliğine bakınca bir kaybınız da yok.
Hanzo zatenAma o lafta kırıcı olmuş hanzo gibi demiş
Dogru su olmaması ama oldu işte ben oldurdum4 ayda bir buluşulan ilişki mi olur yahu..
Aynen. Neyseki fazla uzatmamışsınız bitmis gitmiş hayatınızdanHanzo zaten
Çok güzel gülüyor ama bırakıcamHadi ordan d.ngil deseydiniz ya. Kıskanıyorum demek için böyle kabalaşmaya gerek var mı? Bizim de sevgilimiz oldu, eşimiz oldu ama böyle çok güzel oluyorsun yapmasan dediler biz de yapmadık. Yol ver gitsin
He valla ben 26 yaşındayım böyle biriyle karşılaşmadım nitekim eşimde de görmedim valalHadi ordan d.ngil deseydiniz ya. Kıskanıyorum demek için böyle kabalaşmaya gerek var mı? Bizim de sevgilimiz oldu, eşimiz oldu ama böyle çok güzel oluyorsun yapmasan dediler biz de yapmadık. Yol ver gitsin
İmam nikahı ne alaka anlamadımSize uyuz oluyordur, sizi uyuz etmek istemiştir. Başarmış ta. 4 ay görüşmeyince imam nikahı tazeleyenler oluyor bilin istedim
Hoşuma gidiyorSana yapilan kotu sozler hosuna mi gidiyor neden ayrilmiyorsun
Belki takılmıştır size espri amaçlı neden hemen celallenmissiniz milletin derdi yok dert yaratıyorMerhaba arkadaşlar bir küs Bi barışık devam ettiğim bir ilişkim var en son 4 ay önce görüşmüştük. İki üç gündür arayıp görüşelim diyordu tersliyordum bugün yine msj atınca tamam dedim az önce konştk kaçta görüş ez makyaj yapcam falan dedim bana zaten çirkinsin makyaj yapınca daha da çirkin oluyorsun dedi kavga ettik numarası nı sildim neden bana bu kadar kötü davranıyor amacı ne teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?