Sevgilim çocuk muhabbeti açılınca kaçıyor.

oyy yerim ben sizin konuşmalarınızı resmen kız:evcilik oynamak istiyorum ..oğlan:önce beraber oynayalım sonra evcilik oynarız...
aşk meşk çiçek böcek dur daha güzel kızım ,sonra nerden girdim ben bu yollara diye hayıflanır durursun.

Insan evliyken bile cocuk sahibi olmayi enine boyuna oturup dusunur. Kolay gelisiguzel bir karar degil. 19 yasinda okulunuz egitiminiz hayalleriniz askerlik maddi sorunlar yok mu ? Hersey bitti cocuk mu kaldi. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Ahaha bence cinsel çağrışımdan dolayı kapattırmış konuyu. Ama 23 yaşında cinsellik konuşmaktan özellikle kaçınması düşündürücü.

Millet evliyken bile bu tarz sorunlar yaşıyor önce sağlam temeller oturtulmalı ve daha sonra düşünülmeli diye düşünüyorum.Bence canım şimdilik alınganlık yapmışssın herşeyin zamanı var.Hayatı akışına bırak

Aklıma bir fıkra geldi.

Kız hayatında ilk defa bir partiye gidecekmiş, annesi o aksam kızına öğüt veriyormuş. -Kızım bak sen bu partileri bilmezsin, burada çapkın erkekler olur, seninle yatmak için her şeyi yaparlar! Eğer böyle bir şey olursa, ona "çocuğumuzun adı ne olsun" diye sor, hemen telaşlanır ve senden uzaklaşır... Kız partiye gitmiş. Biraz sonra bir genç, kızı dansa kaldırmış, dans ederlerken kıza sarkmaya başlamış. Kız hemen "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş, genç tırsmış ve gitmiş. Bir süre sonra başka bir genç gelmiş, yine hafiften yılışmalar başlamış, dansetmeler falan derken yine aynı sarkıntılıklar, kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun demiş, ama delikanlının hareketlerinde değişen bir şey yok. Daha sonra kızı bahçeye çıkarıp ıssız bir köşeye götürmüş. Kız yine çocuk diyecek olmuş, delikanlı lafını romantik sözlerle kesmiş. Biraz sonra genç, kızın elbiselerini çıkarmış, kız yine çocuğumuzun adı ne olsun"... Gençte yine konuyla ilgili ses yok. Genç kızla sevişmeye başlamış, kız yine çocuk mocuk dediyse de, delikanlı başka alemde ... Bir süre sonra genç işini bitirmiş, kız hala Çocuğumuzun adı ne olsun" demekteymiş. Genç kalkmış, prezervatifi çıkarıp bir de düğüm atmış : "Buradan çıkabilirse ismi David Copperfield olsun."

O yaşlarda bütün arkadaşlarım gümüş söz yüzüğü takıp, çocuklarının isimlerini belirlemişlerdi biliyor musun?
İş yok güç yok, bunlar evlilik hayalinde, bir de üzerine çocuk düşünüyorlardı
Heh sonuç olarak hiçbiri o kişilerle evlenmedi ya da sandıkları kadar hızlı gelişmedi olaylar.
Sevgiliyle çocuk konusu konuşmak bana çok saçma geliyor. Yani en azından bu yaşlarda.
Benim sevgililerimden bir tanesi de çocuk istemezdi. Hatta çocuk olursa sen beni ikinci plana atarsın, o küçük varlıkları kesinlikle istemiyorum demişti. Zaten o ara evlilik düşüncem yoktu güldüm geçtim. Belki şimdiye yapmıştır birkaç tane bile, bilemem.

Sosyal medya tabiriyle :
Haykırdım!!!

Cinsellikten utanmak çocuksu bir tavır ki çiftimiz evlenmeyi düşünüyormuş. Ve gelecekte yaşanacak bazı tatsız olayların sinyalleri olabilir bunlar, cinsel soğukluk mesela.
Benim aklıma ilk muhafazakar bir ailede yetişmiş olduğu fikri geldi açıkçası muhabbeti kesme sebebi de bi çeşit frenleme gibi geldi ama bilemeyiz tabi

Henüz ortada evlilik,hadi nişan bile yokken çocuk konuşmak yersiz, benim aklıma bile gelmezdi.

Ama seni düşündüren, acaba cinsellikle ilgili bir problemi mi var diye takıldı kafana değil mi..
Şu diyalogdan bunu anlamak zor..

Oha diyecek laf bulamadım başka fıkrada ki adama

Tam yaşınız kaç diyecektim ki,yazmışlar.Tam da bu yaşların konuşması.

Karşındaki de zaten henüz aile babası olacak yaşta değil,tıfıl delikanlı.Ee ondan ne düşünmesini bekliyorsun ki?

Tabiki bu konuya girmeyecek,onu anladım da seni anlayamıyorum.

Evcilik oynuyormuşsunuz gibi canlandı gözümde,kusura bakma.

Sevgiliyken bu konuların açılması konuşulması bana çok saçma geliyor. Nisan olsun bi ilerleyin ilişkinizde o zaman konuşursunuz. Şuan çok erken bence.

Neden böyle şeyler konuşursunuz anlamam. Daha çok küçüksünüz, başka hayaller kursanıza. Hiç gitmediğiniz yerlere gitmek, değişik aktiviteler yapmak falan.

Çocuk muhabbeti gibi gelmişti hakikaten yaşınız da daha çocuk yaşıymış, sen hemen çocuk istiyor gibisin o da istemiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…