Sevgilim çok cool

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
evet aslında sevgilim cool bir erkek kesinlikle kasıntı değil ama arkdaş çevrem onu kendini beğenmiş buluyorlar tam tersi hiç te öyle bir insan değil onlara kendini kanıtlamaya çalışmıyor ve bu yüzden kız arkadaşlarım arasında sevilmiyor ne yapayım yani onlar beğenmiyor diye sevgilimle aramızı mı bozayım

valla benim bir arkadas grubum vardi, iclerinden bir kiz diger kizin sevgilisini surekli kotuluyordu, sonunda o kiz sevgilisinden ayrildi sonra kotuleyen kiz da gidip o sevgiliyle cikmaya basladi. yani her kotu goruse de inanmayin derim. siz birbirinizle iyi anlasiyorsaniz, siz begeniyorsaniz kimsenin gorusu umrunuzda olmasin.

Ay yoksa sevgilim de gözümü var bunların

kız arkadaş grubuna ne ya, yaşın küçük galiba, sevmezlerse sevmesinler boşver

Ay yoksa sevgilim de gözümü var bunların

kesin gozu vardir soyledir boyledir demiyorum yanlis anlasilmasin, ama bazen insanlar kiskancliklarindan dolayi da oyle seyler soyleyebiliyorlar. yani dedigim gibi sizin sevgilinizle ilgili bir probleminiz yoksa sakin kulak asmayin. surekli kotulemeye devam ederlerse de "siz kendinize daha iyisini bulursunuz, benimki boyle" diyin kapatin konuyu.

Evet sizin cevap güzelmiş

23 yasindaymissiniz bir de.. onlara ne ki..
Anne babamiz bile yok bu adami istemiyorum dese ben sevdim begendim deriz yalan mi?
E o zaman arkadaşlarımiza ne hic (;

öyle söyleem o zaman, siz onun iç yüzünü bilmiyorsunuz bana pamuk prenses gibi davranıyor, size de öyle davranmasını beklemeyin kızlar boşuna dersin olur biter.

Bende de olmuştu aynısı çok önceden. Ben kız arkadaşlarımın çenelerini kapatmıştım. Hatta içlerinden 2 sini tamamen hayatımdan çıkartmıştım hadlerine düşmez çünkü benim seçimlerimi eleştirmek. Onlara ne ki?
Gerçi sonra o sevgiliyi de hayatımdan çıkarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…