- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ay yoksa sevgilim de gözümü var bunlarınvalla benim bir arkadas grubum vardi, iclerinden bir kiz diger kizin sevgilisini surekli kotuluyordu, sonunda o kiz sevgilisinden ayrildi sonra kotuleyen kiz da gidip o sevgiliyle cikmaya basladi. yani her kotu goruse de inanmayin derim. siz birbirinizle iyi anlasiyorsaniz, siz begeniyorsaniz kimsenin gorusu umrunuzda olmasin.
evet aslında sevgilim cool bir erkek kesinlikle kasıntı değil ama arkdaş çevrem onu kendini beğenmiş buluyorlar tam tersi hiç te öyle bir insan değil onlara kendini kanıtlamaya çalışmıyor ve bu yüzden kız arkadaşlarım arasında sevilmiyor ne yapayım yani onlar beğenmiyor diye sevgilimle aramızı mı bozayım
Ay yoksa sevgilim de gözümü var bunların
23 benkız arkadaş grubuna ne ya, yaşın küçük galiba, sevmezlerse sevmesinler boşver
Yok istemiyorum zaten tavırları sinir ediyor beniAilesi için ayrılanı gördüm de, arkadaş çevresi için ayrılmak isteyeni de ilk defa görüyorum.
Evet sizin cevap güzelmişkesin gozu vardir soyledir boyledir demiyorum yanlis anlasilmasin, ama bazen insanlar kiskancliklarindan dolayi da oyle seyler soyleyebiliyorlar. yani dedigim gibi sizin sevgilinizle ilgili bir probleminiz yoksa sakin kulak asmayin. surekli kotulemeye devam ederlerse de "siz kendinize daha iyisini bulursunuz, benimki boyle" diyin kapatin konuyu.
Öyle cicimCool ne yaaCool oldugu yetmezmis gibi bir de çok cool
Öyle cicim
Direk yüzlerine bu şekilde söyleyemiyoruz ama23 yasindaymissiniz bir de.. onlara ne ki..
Anne babamiz bile yok bu adami istemiyorum dese ben sevdim begendim deriz yalan mi?
E o zaman arkadaşlarımiza ne hic (;
Direk yüzlerine bu şekilde söyleyemiyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?