Sevgilim çok cool

Kız arkadaşların sevgilini kötüleyecek cürreti nerden buluyorlar? Laçka muhabbetler dönen bir grup musunuz?
İyi arkadaşlar olsalardı kötü bir durumda seni bir kez uyarırlardı sebepleriyle birlikte.
Ve sen iyi bir sevgili olsaydın onların sevgilini sürekli kötülemesine karşı cevabını verirdin ve konu açacak kadar kafan karışmazdı.

Nerden buluyorlar sert bir insan değilim kimseyi incitmem zaten arkadaşlarımı üç ayda bir görürm toplasan yılda beş yoktur o Zaman da herkes bir birini kıskanma kötüleme peşinde sık görüşmediğimiz içinde terslemek istemiyorum

ya kime göre neye göre cool sana öyle geliyor diye herkes cool bulmak zorundamı ? sevgilini burda fikrini söyleyenlere yok benim sevgilim cool diye inatlaşman tuhaf yani kimseyle konuşmamak da cool olmak belirtisi değildir zaten 23 yaşındada menemen bile insana bir cool gelebilir

Çok komiksin

Sevgilin cool ama arkadaşların seviyesiz ve gereksiz.
Sevgilinin sana bir kötülüğü yoksa onlara pok yemek düşer. Hayatına bu kadar müdahale ettirmen komik olmuş biraz.

Valla benim bildiğim genelde cool insanlar çok sevilir. Seninki sevilmediğine cool değil de başka bir şey olmasın.

bence de arkadaşın kıskanmış olabilir. tekrar derse neden böyle düşündüğünü sor. kıskanıyorsa net cevap veremez geciştirir. "ben öyle düşünüyorum", "bana öyle geliyor" falan der kıvırır.
ilk okuduğumda direk aklıma gelen ihtimal: (arkadaşlardan biri de örnek vermiş) ayrıldın diyelim o beğenmeyen kızlar sevgili olmak için uğraşırsa şaşırmam

buradaki kızların takıldığı şey bence "çok cool" lafı yoksa kimsenın ilişkinizle ılgılı alıp veremedıgı yoktur.

kıyafetine karışıp onu bunu giydirmeyen, en sonunda da kapan diyen adam ne kadar cool olabilir?

Çocuk yanımda kız gibi durduğu için benim arkadaşlarımda hiç istemiyor sevgilimi.. keşke cool olsaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…