- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
ona mastrubasyon diye bir şeyin varlığından bahsedin
5 aydir beraberizne kadardır birliktesiniz?
Canım sen dindar bir insansan sana yaklaşmak için kendini öyle göstermiş olabilir mi? Veya seni etkilemek için dindarmış gibi davranmış olabilir mi? Günahını almak istemem Gerçi Allah bilir ama sürekli cinsellikten bahsetmek hiçbir insana yakışmaz. Bir insan çok inançlı yaşıyorsa zaten karşısındaki nikahlı olmadığı kadınla değil cinsellik konuşmak, oldukça mesafeli davranır. Böyle zamanlarda ona yaptığının dinen uygun olmadığını kaynak göstererek anlatsan(ayetlerden veya dini sohbetlerlerden örnekle) belki caydırıcı olabilir.
Merhaba arkadaşlar yardimlariniza cok ihtiyacım var. Öncelikle sorun başlıktan anlaşılacağı gibi, sevgilim. Ben bu adamı tanıdığımda ya da tanımaya calıştığımda bu adam dindardı. Yani bildiğiniz bana dini bazı seyleri ögretiyordu. Sonra sevgili olduk zaman geçtikçe değişmeye başladı. Cinsellikten başka şey düşünemez oldu. Sürekli cinsel içerikli konuşma açmaya çalışıyor. Sürekli derken.. Gerçekten sürekli, her gün her gün... Kendimi cok kotu hissediyorum. Bu adam beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım? Bunaldim artık bu iliski bu şekilde yürür mü bilmiyorum.
Yaşlar kaç,merak ettim..
Bir de en baskın duygular bu tarz insanlardan çıkar. Genellikle içlerine attıklarından çıkınca böyle oluyor.
Uyardim zaten değişmiyor. Ayrılmayı düşünüyorum.Adamın niyeti belli nesini uyaracaksin? Sana ters geliyorsa ayril yapacak şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?