- Konu Sahibi Maraldeniz
-
teşekkür ederim inşallahİnşallah hakkinda hayırlısı olur canim
Oy oy oyyy teşhise bak mikemmelVakit kaybı,muhtemelen takıldığı başka kızlarda var o yüzden senle konuştuğu şeyleri aklında tutamıyor.
Aklımdakini okumuşsun medyum musunVakit kaybı,muhtemelen takıldığı başka kızlarda var o yüzden senle konuştuğu şeyleri aklında tutamıyor.
Başkasına atmışta hatlar karışmış gibi hani anlatabildim miKızlar öncelikle merhaba hemen konuya giriyorum, benim 3 aylık bir ilişkim var kendisiyle sosyal medya üzerinden tanıştık.Nasil oldu bilmiyorum ama ona bağlandım gerçekten çok seviyorum ara arada görüşüyoruz.Yan yanayken çok ilgili tamam diyorum işte aradığım adam bu gayet iyi anlaşıyoruz filan.Ama ben yazmazsam yazmıyor,bir de çok gizemli takılıyor nasıl anlatayım mesela sonuçta sevgilim bana attığı fotoğrafları saklıyorum ama o bana attığı fotoğrafları tekrar atıyor bu bende var diyorum unutmuşum diyor açıkçası buna benzer şüphe çeken bir kaç durum daha var defalarca kez sordum başkası mı var başkasıylada konuşuyosan söyle diye yemin ediyor yok diye ama bilmiyorum kafam çok karışık sizce neden böyle sevmiyor olabilir mi ??
evet evet aynen benzer bir durum oldu hatta kendisi işteyken bana evdeki bir fotoğrafını attı bende hayırdır işte değilmiydin dedim önceden sana atmak için çekmiştim dedi Allah allah filan oldum bende aslında durumu çokça belli ediyorum ama kabul etmiyor.Başkasına atmışta hatlar karışmış gibi hani anlatabildim mi
Çelişkili gerçekten ne olduğunu öğrenmeye çalışevet evet aynen benzer bir durum oldu hatta kendisi işteyken bana evdeki bir fotoğrafını attı bende hayırdır işte değilmiydin dedim önceden sana atmak için çekmiştim dedi Allah allah filan oldum bende aslında durumu çokça belli ediyorum ama kabul etmiyor.
nasıl pekiÇelişkili gerçekten ne olduğunu öğrenmeye çalış
ya böyle elle tutulur bişey aradım ama sonuç olumsuznasıl peki
Sosyal medyadan birine nasıl bu kadar kolay bağlandınız?Kızlar öncelikle merhaba hemen konuya giriyorum, benim 3 aylık bir ilişkim var kendisiyle sosyal medya üzerinden tanıştık.Nasil oldu bilmiyorum ama ona bağlandım gerçekten çok seviyorum ara arada görüşüyoruz.Yan yanayken çok ilgili tamam diyorum işte aradığım adam bu gayet iyi anlaşıyoruz filan.Ama ben yazmazsam yazmıyor,bir de çok gizemli takılıyor nasıl anlatayım mesela sonuçta sevgilim bana attığı fotoğrafları saklıyorum ama o bana attığı fotoğrafları tekrar atıyor bu bende var diyorum unutmuşum diyor açıkçası buna benzer şüphe çeken bir kaç durum daha var defalarca kez sordum başkası mı var başkasıylada konuşuyosan söyle diye yemin ediyor yok diye ama bilmiyorum kafam çok karışık sizce neden böyle sevmiyor olabilir mi ??
en büyük hatam kabul ediyorum üstelik bu gibi durumlara çok karşı olmama rağmenSosyal medyadan birine nasıl bu kadar kolay bağlandınız?
Ne zamandır konuşuyorsunuz 3 ayda tanıyorsun hangi ara ilişki aşamasına geçtiniz acabaya da uzun süredir konuşuyor musunuz? Sosyal medya ilişkileri bana çok sağlıklı gelmiyor.
o kadar haklısınız ki bütün bunların farkındayim ama vazgeçemiyorum ben karar veriyorum tamam diyorum hoop başaNereden bulursunuz böyle badboy gibi takılan tipleri.
Size yazık değil mi üzülüyorsunuz durduk yere?
Salın ipini gitsin.
Onu bilemem canım şimdi sana ne desem ki telefonuna bakabiliyormusunnasıl peki
telefonunu iki kez istedim vermediOnu bilemem canım şimdi sana ne desem ki telefonuna bakabiliyormusun
vermiyorsa kesin var bişeytelefonunu iki kez istedim vermedi
Boşluk hissi olabilir mi bu?İki kez denedim açıkçası sosyal medya hesaplarımdan sildim wpden telden engelledim sonuçta yine engeli açıp kendimi rezil ettimyapamıyorum yani mesajda atmasa hayatımda olması yetiyor sanki kopamıyorum
Allah bilir kaçıncı yedektesin.telefonunu iki kez istedim vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?