Sevgilim çok ilgisiz

İlgisiz besbelli bence bunu ona açıkla vereceği cevaba göre daha iyi anlarsın

Ne zamandır konuşuyorsunuz 3 ayda tanıyorsun hangi ara ilişki aşamasına geçtiniz acaba ya da uzun süredir konuşuyor musunuz? Sosyal medya ilişkileri bana çok sağlıklı gelmiyor.

Başkasına atmışta hatlar karışmış gibi hani anlatabildim mi

Başkasına atmışta hatlar karışmış gibi hani anlatabildim mi
evet evet aynen benzer bir durum oldu hatta kendisi işteyken bana evdeki bir fotoğrafını attı bende hayırdır işte değilmiydin dedim önceden sana atmak için çekmiştim dedi Allah allah filan oldum bende aslında durumu çokça belli ediyorum ama kabul etmiyor.

Çelişkili gerçekten ne olduğunu öğrenmeye çalış

Sosyal medyadan birine nasıl bu kadar kolay bağlandınız?

Ne zamandır konuşuyorsunuz 3 ayda tanıyorsun hangi ara ilişki aşamasına geçtiniz acaba ya da uzun süredir konuşuyor musunuz? Sosyal medya ilişkileri bana çok sağlıklı gelmiyor.
Nereden bulursunuz böyle badboy gibi takılan tipleri.
Size yazık değil mi üzülüyorsunuz durduk yere?
Salın ipini gitsin.
o kadar haklısınız ki bütün bunların farkındayim ama vazgeçemiyorum ben karar veriyorum tamam diyorum hoop başa

İki kez denedim açıkçası sosyal medya hesaplarımdan sildim wpden telden engelledim sonuçta yine engeli açıp kendimi rezil ettim yapamıyorum yani mesajda atmasa hayatımda olması yetiyor sanki kopamıyorum
Boşluk hissi olabilir mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…