- 15 Ağustos 2017
- 105
- -53
- 28
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Para mevzuda hep böyle konuşuyor davranıyorMerhabalar, ciddi görüştüğüm Bi erkek arkadaşım var aileler VS biliyor ve maddi yönden çok varlıklı insanlar ama gelin görün ki hiç öyle davranmıyor sevgilim bna karşı diyil hep böyle karakteri sanırım, geçenlerde Bi çanta mevzu açıldı avm de Bn çantaya çok para vermeyi sevmem falan dedi istese 50 tane canta alacak güçleri var en azından ailesinin. Bugun de kolye istediğimi söyledim arkadaşımın erkek arkadası almış konu ordan geldi hep şakaya vurdu falan Bn sana evlenince alırım dedi çocuk zenginmiymiş falan dedi bnde trio attım açıkçası bu cimrilik olayını ciddi ciddi konuşmak istiyorum nasıl yapmalıyım, kolye meselesinde sen yeterki iste hayatım demesi gerekmezmiydi ya biz söz düşünüyoruz 2 günlük Bi ilişki diyil ki
Neyi saçma acaba bugune kadar gülü zor alıyor bu adam neyinden ölçe bilirim nasıl olduğunu yani cimri olup olmadığını küçük şeyleri herkes yapar sorun varken neyi nasıl yaptıgı diyilmiNiye bir şeyler istiyorsunuz? Çok saçma.
2 senelik sevgiliydik tek bir cekirdek dahi istemedim. Belki adam surekli canta kolye istemelerinden tiksinmistir...Merhabalar, ciddi görüştüğüm Bi erkek arkadaşım var aileler VS biliyor ve maddi yönden çok varlıklı insanlar ama gelin görün ki hiç öyle davranmıyor sevgilim bna karşı diyil hep böyle karakteri sanırım, geçenlerde Bi çanta mevzu açıldı avm de Bn çantaya çok para vermeyi sevmem falan dedi istese 50 tane canta alacak güçleri var en azından ailesinin. Bugun de kolye istediğimi söyledim arkadaşımın erkek arkadası almış konu ordan geldi hep şakaya vurdu falan Bn sana evlenince alırım dedi çocuk zenginmiymiş falan dedi bnde trio attım açıkçası bu cimrilik olayını ciddi ciddi konuşmak istiyorum nasıl yapmalıyım, kolye meselesinde sen yeterki iste hayatım demesi gerekmezmiydi ya biz söz düşünüyoruz 2 günlük Bi ilişki diyil ki
Çok korkuyorum çok nasıl konuşsam ne yapsam bilmiyorumCanım bizde çıkarken ben böyle cimrilik durumunu farketmistim evlendik başlarda durum aynıydı ama zaman geçtikçe seni benimsedikce düzeliyor
Bn çanta istemedim konu oraya geldi, ayrıca o sizin bileceginiz iş Bn istiyorum kardeşim2 senelik sevgiliydik tek bir cekirdek dahi istemedim. Belki adam surekli canta kolye istemelerinden tiksinmistir...
Bn çanta istemedim konu oraya geldi, ayrıca o sizin bileceginiz iş Bn istiyorum kardeşim
Bence sen abartıyorsun. Ayrıca paragöz olarak kendini gösterirsin tenezzül etme şimdiden erkeğin parasına.Merhabalar, ciddi görüştüğüm Bi erkek arkadaşım var aileler VS biliyor ve maddi yönden çok varlıklı insanlar ama gelin görün ki hiç öyle davranmıyor sevgilim bna karşı diyil hep böyle karakteri sanırım, geçenlerde Bi çanta mevzu açıldı avm de Bn çantaya çok para vermeyi sevmem falan dedi istese 50 tane canta alacak güçleri var en azından ailesinin. Bugun de kolye istediğimi söyledim arkadaşımın erkek arkadası almış konu ordan geldi hep şakaya vurdu falan Bn sana evlenince alırım dedi çocuk zenginmiymiş falan dedi bnde trio attım açıkçası bu cimrilik olayını ciddi ciddi konuşmak istiyorum nasıl yapmalıyım, kolye meselesinde sen yeterki iste hayatım demesi gerekmezmiydi ya biz söz düşünüyoruz 2 günlük Bi ilişki diyil ki
Ama adam cimriyse Bn öyle biriyle yapamam ve buna emin olmalıyım Bi şekildeBence sen abartıyorsun. Ayrıca paragöz olarak kendini gösterirsin tenezzül etme şimdiden erkeğin parasına.
Bn hesabı ortak verelim dediğinde yok bn hepsini veririm diyip konuya balıklama girmiştim sende böyle bir şey kolla gir konuyaÇok korkuyorum çok nasıl konuşsam ne yapsam bilmiyorum
Zaten cimrilik dinimizde de yok. Doğru düşünüyorsun ama gidişin mantıklı değil. Ben eşimle nişanlıyken dahi bir şey istemedim.Ama adam cimriyse Bn öyle biriyle yapamam ve buna emin olmalıyım Bi şekilde
Ahahahahaah güldürdü bu yorum beniO zaman babayı alırsınız kusura bakmayın. Kimse yolunacak kaz değil.
Ahahahahaah güldürdü bu yorum beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?