Sevgilim çok mu cimri?

sevgililik söz nişan evlilik hatta üstüne çocuğum oldu eşimden bana şunu alsana dediğim tek şey hamileyken aşerdiklerimdir galiba. Sizde ki bu isteme merakı da ilginç. Böyle bana bunu almadı şunu istedim yapmadılarla bu iş yürümez. daha sevgiliyken böyleyse söz de nişanda adam zengin diye herşeyi istersiniz gibi duruyor. Hayırlısı olsun..

Sevgiliden hediye istemek tuhaf geldi bana, belki de benim görüşüm yanlıştır, bilemiyorum..

Yani değil sevgiliden kocadan bile istememeli bir sey ya .Cimri olup olmadigini siz bir sey isteyince almiyor diye anlayacaginiza venel olarak hal ve hareketlerine,konuşmalarina gözlem oluşturun mutlaka bir fikriniz olur yani zaman icinde.Yoksa diger türlü kendinizi küçük düşürürsünüz test edicem diye.O da der ki icinden ne isterik kız yani

"diyil" diye bir şey yok "değil" demek istediniz sanırım.size hemen bir Türkçe kursu satın alsın zengin bey zengin diye ohh yolunacak kaz gözüyle bakıyorsun üzücü.Niye sürekli bir şey istiyorsun,çalış kazan ayaklarının üstünde dur al, ya da git baban alsın.Ben arkadaşım bana çay ısmarlayınca mahcup oluyorum sen lüks çantalar kolyeler isterken utanmıyor musun?

Açgözlüsün. Ben eşimden hiç bişey istemedim. Ne nişanlıyken nede evliylen ama o beni şımartıyor. Mesela nişan yüzükleri alcagımızda tektas pılantada al dedi. Ben gerek yok dedim ama illa takmamı ıstersen 200 tlye altın olanlardan al dedim gitmiş zenden pırlanta almıs. Doğum günümde telefon alcagını biliyorum uyardım kesınlıkle alma diye gitti 8 plus aldıı. Okula şaşalı çiçekler gönderir arada süpriz.
Ve bana sen istesen yapmazdım itici gelirdi dedi.
Sizde kendinizi küçük düşürmeyin. Ben 4 yıldır evliyim iyi günde de kötü günde de yanındayım. Çok için kalıyosa çalış kendin al. Adamı yoluncak kaz görme.senden öncekıler cok yemişse adamda seni deniyodur belki.
Ben erkek olsam kendi ağzıyla bişey isteyip çingenlik yapan tiplerden kaçarım

Bu kız benim parami mı seviyor beni mi diye bakıyor olabilir e sizde parayı seviyor gibisiniz bana kolye almadı diye dertlendiginize gore

9 yıllık sevgilim var bir kere ondan kolye Çanta istemedim. Bugün dini nikahımız kıyılacak balayı alışverişine gideceğiz. Bu alışverişte bile istediğim şeyler şunlar demeye azıcık çekiniyorum ama belli etmiyorum. Ben bir erkekten bir şey beklemem içinden gelip alıyorsa tamam ama bana şunu al demem. Bir şeye ihtiyacım var kendim alırım çok şükür. Ben evlenmeden erkekten bir şey istemenmesini hoş karşılamıyorum demek ki sevgilin de böyle düşünüyor

Bence kadına çokça yüklenilmiş. Zannetmiyorum ki sürekli bir şeyler isteyen biri değildir. Çevresinde gördüğü bir şeylere heves ermiş olabilir. Zaten derdi sevgilisi cimri diye mi almıyor nasil anlarim diyor.

Neyse öncelikle sen bir şey deme almasını istersen almaz. İnada bile bindirebilir. Bir şeyler alınacaksa sen al ya da öde olabildiğince fedakar ol. Bunlara yaparkende ciddi evlilik yolunda bir ılişkin var diye düşünerek söylüyorum yoksa sende alma. İşte senin fedakarlıklarını görüp almıyorsa anla ki adam para harcamıyor. Yapabileceğin çokta bir şey yok bu durumda...

Cimrilik hediye alıp almamakla ölçülmez bence. Çünkü erkeklerin büyük çoğunluğu hediye almayı önemsemiyor aklına bile gelmiyor. Ama buluştuğunuz da yedirmeyi içirmeyi seviyor mu bu konuda onu deneyebilirsiniz. Zaten ilişki ilerledikçe bence çalışıyorsanız eğer sizinde ona bişeyler yapmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…