Sevgilim Çok Sorumsuz.

ktanrkulu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
9
8
6
27
Merhaba kızlar umarım doğru yere açıyorum bu konuyu. Ben evlilik teklifi aldım. Sevgilim kibar iyi birisi ama çok tembel. Üniversiteyi bitirdi. Yuksek lisans yapmak istedi ama ganosu onu bile yapamayacak kadar düşüktü. Bir ara paralı düşündü vazgeçti. Okuduğumuz bölüm işletme çok zorda bir bölüm değil. Kendine hicbirsey eklemesi bu süreçte. Dil vs hiçbiri. Şimdide benim itmemle ilerliyor ben demesem direk sallıyor herşeyi. Düşük bir maaşla çalışıyor ve bunu hiç sorun etmiyor. Ettiğini söylüyor ama etse cabalardi diye düşünüyorum. Biz online satış işine girdik orada da çok dikkatsizdi. Bir sürü kargo yanlis gitti düzeltelim dedik kazanç yok oldu. Şimdi öyle böyle yetiyor ama ben çok tukeniyorum. Yaşım 22 ve sırtımda yük taşıyorum sanki. Üç yıldır sevgilim. Annem uyumsuz oldugumuzu onun beni koreltecegini düşünüyor. Bu arada ben dil biliyorum, iş tecrübelerim var. SMMM düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim. Hiçbir gayesi yok gibi. Sadece iyi yese yeter. Araba almasada, eve sahip olmasada olur. Çok tembel çok. Ne yapacağımı bilemedim ve çok yoruldum. Anlatacak kimsem olmadığından size dökmek istedim içimi.

Karışmak istemem kendin vereceğin karar ama, annelerin bu konularda doğru karar verdiğini düşünüyorum. çok gençsin daha bence iyi düşün, birine bişeyleri sürekli iteleyerek yaptırmaya çalışmak ileride çok daha ağır gelir gibi. En doğru kararı verirsin umarım hayatın için

Çok sağolun önerileriniz için bende sizin gibi düşünüyorum. Ben sirtlandıkça rahatlıyor. Annesi benim oglum gibi damadı bulamazsiniz diyor. Alsın tembelle eş etsin o zaman ne deyim

Evlendikten sonra daha da beter olacak, yol yakınken dön. Çocuğun okulu, sınavı gibi önemli şeyleri bile umursamayacak sen de her şeye yetmeye çalışmaktan kafayı yiyeceksin. Dediğin gibi madem o kadar kıymetliymiş anneciği oğluşunu kendisine saklasın.

Benim erkek arkadasim mi bu diye okudum resmen benimki bulduğu düşük maasli isi de beğenmemişti 300 tl fazla vermediler diye hem de uğraşmaya gelmez sal gitsin

Ask, sevgi elbette olsun. Ama ask diye bir yemek yoktur. Para evlilik yasaminda gercekten onemli.
O yuzden hem sevecegin biri olsun hem de isinde gücunde caliskan olsun.
Tembel insan karsisindakini tüketir.

Çok benzer bir sorunu yaşayan tanıdığım bem sürekli bu adamı sürükleyemem dedi ve ayrıldı şu an başkasıyla evli ve çok mutlu. Sizin dr hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne kadar çok itseniz de destekte olsanız bir zaman sonra hiç bir insanın karakteri değiştirilemiyor. :/

Yaşın çok genç kendini yıpratma hiç sorumsuz adamla olmaz şimdiden sen çok olgun aklı başında şeyler düşünüyorsun o ise Allaha emanet . zaman kaybetme bence bu adamla

Meraba sevgilimle 6 aydır beraberiz uzakta oturuyor buyuzden gidip gelerek bulusabiliyoruz ben üni okuyorum o çalışmıyor ben gidiyorum çoğunlukla ve orada kalacak yerim yok yani otel vs parası da ödeyip kalıyorum gidiş geliş yol parasida dahil ben öğrenciyim sevgilimin gerçekten çok seviyordum ama para sıkıntısı oluyor ve bu aralar hiç gidemiyorum ne yapmalıyım o 23 yaşında buluşmak için çok masraf oluyor ama başka türlü de bulusamiyoruz ona bikac kere sen gel dedim ama onunda burada tanıdığı kimse yokmuş kırmak da istemiyorum gerçekten anlasabildigim yanında rahat hissettiğim tek insan öneride bulunabilecek varmı veya uzaktan ilişki yaşayan

Çok sağolun önerileriniz için bende sizin gibi düşünüyorum. Ben sirtlandıkça rahatlıyor. Annesi benim oglum gibi damadı bulamazsiniz diyor. Alsın tembelle eş etsin o zaman ne deyim
Cevabı biliyorsun içini rahatlatmak için yazmışsın galiba. Bir iç rahatlatma mesajı da benden gelsin:) hiç arkana bakma sırtında böyle bir yükle yaşanır mı hayat. 22. yaşına yazık hakkında böyle hissettiğin biriyle geçirmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…