Merhaba kızlar umarım doğru yere açıyorum bu konuyu. Ben evlilik teklifi aldım. Sevgilim kibar iyi birisi ama çok tembel. Üniversiteyi bitirdi. Yuksek lisans yapmak istedi ama ganosu onu bile yapamayacak kadar düşüktü. Bir ara paralı düşündü vazgeçti. Okuduğumuz bölüm işletme çok zorda bir bölüm değil. Kendine hicbirsey eklemesi bu süreçte. Dil vs hiçbiri. Şimdide benim itmemle ilerliyor ben demesem direk sallıyor herşeyi. Düşük bir maaşla çalışıyor ve bunu hiç sorun etmiyor. Ettiğini söylüyor ama etse cabalardi diye düşünüyorum. Biz online satış işine girdik orada da çok dikkatsizdi. Bir sürü kargo yanlis gitti düzeltelim dedik kazanç yok oldu. Şimdi öyle böyle yetiyor ama ben çok tukeniyorum. Yaşım 22 ve sırtımda yük taşıyorum sanki. Üç yıldır sevgilim. Annem uyumsuz oldugumuzu onun beni koreltecegini düşünüyor. Bu arada ben dil biliyorum, iş tecrübelerim var. SMMM düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim. Hiçbir gayesi yok gibi. Sadece iyi yese yeter. Araba almasada, eve sahip olmasada olur. Çok tembel çok. Ne yapacağımı bilemedim ve çok yoruldum. Anlatacak kimsem olmadığından size dökmek istedim içimi.