- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Kötü bişey söyleyecekse ben de konuşturmam sevdiğim inanlar hakkında.. O zaman bi sıkıntı yok bence eşinizin çok güzel bi huyu varmış :)İyi değil kötü birşey söyleyecekse konuşmaz
benimkide öyle :)Olay çok basit asla ortamda olmayan biri hakkında yorum yaptırmaz. Ve kabul kırıcı da olmaz. Sadece o kişi şu anda burada değil ve lütfen hakkında yorum yapmayalım der. Devam edersem yorum yapmayacağım der. Ama asla unutmaz bir cümle bile başkadı hakkında konuşmuş olsam yeri geliyor üç gün sonra 1 cümleyi bunu demiştin o anda ortam uygun değildi ama şimdi uyarım lütfen dikkat et diyor.... Sizce de sinir bozucu değil mi?
Kendi yapmasın benim dediğime yorum yapsın yeter
Ama böyle olunca o da bişey anlatmamış oluyor. Hayatındaki herkes iyi değil ki kötüler hakkında da yorum yapmak istemiyorSevgiliyle başkalarının hayatlarına, dedikodusuna gelene kadar konuşacak daha önemli şeyler olmalı bence. Dedikodu yapmak boş iş bence. Herkesin yeterince kendi problemleri varken başkalarının hayatlarından size ne? İşiniz gücünüz mü yok, nedir bu dedikodu merakı anlamış değilim. Dedikodu seven erkekten hayır gelmez zaten. Bu erkek seninle oturup dedikodu yapıyorsa emin ol senin dedikodunu da başkalarıyla yapıyordur emin ol. Misal yani. Ucu size dokunmuyorsa başkalarının hayatları sizi ilgilendirmez.
Aman bizimki asker ya tüm kurallara uyulacak illa. Bazen boş sokakta yoldan yürüyorum. Bak aşkım insanlar yürüsün diye kaldırım yapmışlar diyoray çok alemsin sen:) kendine dert arıyorusn galiba :) boşver canım kabul et onu bu şekilde. bir insanın içinden bişeyler gelir. benimde eşimde öyle ben bişeyler anlatırken hemen uflar pflar çok sinir oluyorum
Aman bizimki asker ya tüm kurallara uyulacak illa. Bazen boş sokakta yoldan yürüyorum. Bak aşkım insanlar yürüsün diye kaldırım yapmışlar diyor
Belki kendisinin kötü anıları vardır ve bu konuda ekstra hassastır. Ama güzel bir hassaslık bu, yavaş yavaş size de aşılar.Ya dedikodu deyince bazen yürürken aa bişey olamamış falan dersiniz ya. Biz hayatımıza bakalım yorum yapamaya gerek yok diyor. Da niye bozuyor ki?
Olay çok basit asla ortamda olmayan biri hakkında yorum yaptırmaz. Ve kabul kırıcı da olmaz. Sadece o kişi şu anda burada değil ve lütfen hakkında yorum yapmayalım der. Devam edersem yorum yapmayacağım der. Ama asla unutmaz bir cümle bile başkadı hakkında konuşmuş olsam yeri geliyor üç gün sonra 1 cümleyi bunu demiştin o anda ortam uygun değildi ama şimdi uyarım lütfen dikkat et diyor.... Sizce de sinir bozucu değil mi?
Sizi zihnimde bir kadın bir erkekteki zeynep gibi canladırdım.:)
Arkadaslarımızda benzetirdi. Tek yorumla guzel tespit yaptın valla
Bu huyunu bende seviyorum. Asla beni insan içinde uyarmaz aşağılamaz. Ben sana kötü davranırnırsam millet ne yapar der hepayrıca sizi uygun olmayan ortamlarda uyarmaması da gayet nazik bir davranış biçimi. takdir ettim...
Biz evli değiliz sevgiliyiz. Zaten dedikoducu bir insan değilim ki. Zaten dedikodu yapmasak da muhabbet ediyoruzYahu ne güzel işte adam dedikoduyu sevmiyor, sabah akşam sizinle konuşup dursa eline ne geçecek, boşa geçen bir gün... Adam o vaktini faydalı uğraşlara harcıyor demekki.. Bence biraz onu anlamaya çalışsanız fark edeceksiniz dedikodunun ne kadar boş olduğunu.
Evlisiniz mi dedimBiz evli değiliz sevgiliyiz. Zaten dedikoducu bir insan değilim ki. Zaten dedikodu yapmasak da muhabbet ediyoruz
en güzelini yapıp senin günaha girmeni engelliyor,zor bulunur bir tip günahtan kaçmak bize nedense garip gelmeye başladı bu tv lerdeki magazin olaylarından sonraOlay çok basit asla ortamda olmayan biri hakkında yorum yaptırmaz. Ve kabul kırıcı da olmaz. Sadece o kişi şu anda burada değil ve lütfen hakkında yorum yapmayalım der. Devam edersem yorum yapmayacağım der. Ama asla unutmaz bir cümle bile başkadı hakkında konuşmuş olsam yeri geliyor üç gün sonra 1 cümleyi bunu demiştin o anda ortam uygun değildi ama şimdi uyarım lütfen dikkat et diyor.... Sizce de sinir bozucu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?