Sevgilim dedikodudan nefret ediyor ve beni geriyor!!!

Sevgiliyle başkalarının hayatlarına, dedikodusuna gelene kadar konuşacak daha önemli şeyler olmalı bence. Dedikodu yapmak boş iş bence. Herkesin yeterince kendi problemleri varken başkalarının hayatlarından size ne? İşiniz gücünüz mü yok, nedir bu dedikodu merakı anlamış değilim. Dedikodu seven erkekten hayır gelmez zaten. Bu erkek seninle oturup dedikodu yapıyorsa senin dedikodunu da başkalarıyla yapıyordur emin ol. Misal yani. Ucu size dokunmuyorsa başkalarının hayatları sizi ilgilendirmez.

benimkide öyle :)

Ama böyle olunca o da bişey anlatmamış oluyor. Hayatındaki herkes iyi değil ki kötüler hakkında da yorum yapmak istemiyor

ay çok alemsin sen:) kendine dert arıyorusn galiba :) boşver canım kabul et onu bu şekilde. bir insanın içinden bişeyler gelir. benimde eşimde öyle ben bişeyler anlatırken hemen uflar pflar çok sinir oluyorum
Aman bizimki asker ya tüm kurallara uyulacak illa. Bazen boş sokakta yoldan yürüyorum. Bak aşkım insanlar yürüsün diye kaldırım yapmışlar diyor

valla bende eşiniz gibiyim, bende gereksiz yere hele ki ben hiç tanımıyorsam biri hakkında konuşulmasına müsade etmem, sinir bozucu olduğum doğrudur ama konuşmamanın daha doğru olduğuna inanıyorum, gereksiz bir faaliyet zira hakkında konuştuıunuz kişi ile olurda aynı ortamı paylaşmanız gerekirse söyledikleriniz aklınıza gelmez mi? ben olsan gelir yüzüne söyleyecek cesaretim yoksa ardından konuşmam. eşinize sinir olmayın örnek alın derim ben,

ayrıca sizi uygun olmayan ortamlarda uyarmaması da gayet nazik bir davranış biçimi. takdir ettim...

Yahu ne güzel işte adam dedikoduyu sevmiyor, sabah akşam sizinle konuşup dursa eline ne geçecek, boşa geçen bir gün... Adam o vaktini faydalı uğraşlara harcıyor demekki.. Bence biraz onu anlamaya çalışsanız fark edeceksiniz dedikodunun ne kadar boş olduğunu.

Biz evli değiliz sevgiliyiz. Zaten dedikoducu bir insan değilim ki. Zaten dedikodu yapmasak da muhabbet ediyoruz

Biz evli değiliz sevgiliyiz. Zaten dedikoducu bir insan değilim ki. Zaten dedikodu yapmasak da muhabbet ediyoruz
Evlisiniz mi dedim neyse siz onu anlamaya kendi hayatınıza odaklanmaya bakın, ilerde neler yapacağınızı kafanızda tasarlayın, başkalarının hayatlarıyla sevdiğinizi bunaltmayın

Ayy bence ne güzelmis giybetsavar sevgili bemde yaoarim arada ona dert diye dinler garibim sonra da dalga gecer kadin degil mi dedikoduyu da bemle yaoiyorsun diye

Adam yakında ailesi hakkında dır dır duymamak için şimdiden önlem alıyor. Diyecekki "ben başkası hakkında da konusmadim biliyosun" diyerek senin ailesi hakkındaki sikayetlerinden kurtulacak. Çok akıllıca. . Neyse gerçekten dedikodu ya karşıya da çok iyi bir özellik herkeste olmaz. .

en güzelini yapıp senin günaha girmeni engelliyor,zor bulunur bir tip günahtan kaçmak bize nedense garip gelmeye başladı bu tv lerdeki magazin olaylarından sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…