Sevgilim dedikodudan nefret ediyor ve beni geriyor!!!

Bende özellikle bir erkeğin dedikodu yapmamsı taraftarıyım. Ayrıca dedikodu kötü de biliyorum. Hani başlıkta beni geriyor dedim ya. Sebebi 3 gün geçsede yine uyarması ve tek bir cümleyi tolere etmemesi. Yoksa dedikodu savunmak istemedim. Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Bende sevmem dedikoduyu. Yapanida uyaririm. Ayrica o kadar uyarmasina ragmen sizde neden daha habire virvir dedikodu yapiosunuz ki? Erkek dedigin kari gibi dedikodu yapmaz.
Benide dedikodu cok rahatsiz ediyor.... Cok itici. Upturn ^10
Ya dedikodu yapmıyorum ki öyle oturup milleti çekiştirmiyorum ama biri rujuma bakmak için almıştı kapatırken kenarını kazımış bunu ruju onun yanında elime aldığımda farkettim ve söyledim. Bak bak almıştı rujumu yemiş gibi. O anda bişey demedi. Üç gün sonra o gün mükemmeldi sadece ortamda olamayan insanlar hakkında konuşmayalım dedi. Bu da takıntı ama. Buraya yazdığım örnekti bu.

Hmmmmm oda biraz fazlaymis ama sevmiyorsa sizde söylemeyin :))

Çok karakterli adammış ama sıkıcı. Bilmiyorum böyle birinden ayrılmak istemezdim ama patlardım sıkıntıdan. Çünkü insanın sinirlerini boşaltması lazım bi yaştan sonra en yakın arkadaşın eşin oluyo..

dedikodu yapmayan insan mı var ki..
özellikle kadınlar..
az dürüst olalım kendımıze ..
muhakkak bır yerden bır laf acılıyor ve ıster ıstemez yorum yapılıyor.
yapmayanı görmedım daha..

sevgilin bence de sıkıcı... olumlu ya da olumsuz konusuluyor bir şekilde
atomu falan konusursunuz sız de

fazla takintili o zamam tamam dedikoduya karsi olmasi guzel bir sey ama asiri takintili olmasi kotu

E sen de kıza arkadaşlarınla dedikodu yap?? Ne diye adamı karıştırıyorsun. İstemiyorsa sen de tut kendini onun yanında. .

dedikodu yapan bi erkek olduğunu düşünsene.ne itici...yani bence itici oluyo dedikodu yapan erkek

benim eşimde böyledir, bazen lafın kursağında kaldığını hissedersin ama doğru olanı yaptığı için alışmak durumundasındır.

erkekler genel itibari ile birbirleri hakkında , başkaları hakkında yorum yapmaz. düşünsene bi erkeğin, Ya Mehmet geçen gün kırmızı pantolon giymiş ama üzerindeki hiç olmamış dediğini :) basit bi örnek bu sadece.
Yani demek istediğim erkekler genel olarak öyleler. bu yüzden bayanların sürekli başkalarıyla ilgili konuşması itici gelir onlara. benim eşimde sevmez. oturupda o onu dedi bu bunu, şu şunu hiç konuşmayız.

Nasil guzel bi karakteri var sevgilinin.
Bende kotu bisy oldugunu biliyorum ama kendimi engelleyemiyorum, sirrini sorsana sevgiline, nasil basariyor?

uzun evlilik yapan biri şunu soylemişti ben eşimle dedikodu bile yaparım ama bu insan sevmio ne güzel bişi yapıo keşke biraz bizde oyle olsak...

Ayyy benim kocamda öyle asla yorum yapmaz susmamı bekler..Gel diyorum iki dedikodu yapalım gülüp geçiyor

Nasil guzel bi karakteri var sevgilinin.
Bende kotu bisy oldugunu biliyorum ama kendimi engelleyemiyorum, sirrini sorsana sevgiline, nasil basariyor?
Kendi işinizle ilgilenin diyor. Milletin işiyle boşuna yorulmayın bizi konuşalım boşverin diyor :) valla ama özellikle sırrını sormam gerekiyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…