- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Yanlış anlaşılma olmuş. Beni asla bozmaz. Sahtekar olabilcek bir durumda değil asker kendisi. Çok dürüsttür. Başkasının yanında asla söylemez birşeye sinir olsa bileöle bir adamla sevgili idim,aynen anlattığın gibi,utanırdım bazen,mors olurdum,bozardı,lakınn tam bir sahtekar ve yalancı çıktı sonradan,yıne böle biri daha vardı,tam sevgili olmadık,ama o diğerınden dahada sahtekar çıktı,bence gözünüzde bu kadar büyütmeyın,erkekler zaten hoşlanmaz bu tür muhabbetlerden,
O tarz bişeyde laf edeceğini sanmamBu iyi birsey. Demek baskalarinin yaninda sizin hakkinizda da konusulmasina izin vermez. Tam bir erkege yakisir hareket. Ama insan bazen dertlesmek ister. Ben ogretmenim bazen cocuklara velilere sinirlenip nisanlimla konusuyorum. Dedikodu amacli degilde mesela bir cocugun velisi benimle bu sekilde konustu sinirlendim gibisinden. Eger ben anlatinca nisanlim sus anlatma derse bozulurum. Insan paylasmak istiyor
Yok o zaman bişey demez. Ama ben biraz laf ettiğim için o da uyarır.aslında bir erekeğe yakışanda bu ama biz en çok onlarla konuştuğumuz için dahil olsun istiyoruz dedikodularımıza.Ciddi anlamda birini çekiştirdiğiniz dedikodularmı yoksa başkası hakkında bir olayı kendi yorumunuzu katmadan anlatsanızda aynısınımı yapıyor
Biz çok iyi arkadaş olabiliriz galibaaaaa kullanıcı adını görmedim bilemaalesef hep aynı seylerden dert yakınıyoruz canım benim napıcaz böyle bilmiyorum
KesinlikleeeeeeBiz çok iyi arkadaş olabiliriz galiba
İnşallah size de verir. Çok ince düşünür maşallah. Tüm nazımı şımarıklığımıda çeker üff bile demez.Yüce Allah'ım bana (senin bu rahatsızlık duyduğun durumdan) bu incelikte, böyle düşünen, dedikodu yapmayan, Allah'tan korkan bir eş nasip etsin inşaAllah (amin)
Hiç laf ettirmem adamlığına sadece bu konuda da değil. Her konuda böyledir. Her tanıştırdığım kişi ne beyefendi biri der.Amiiin biz onlara adam gibi adam diyoruz...
Açıkçası ben sadece sıkıcı olduğunu düşünmüştüm :)Hem çok güzel
Hem can sıkıcı
Daha iyi olacağız. Biz bu aşkla hem değişir hem değiştiririzKesinlikleeeeeeGönül isterdi ki ortak konularımız daha güzel şeyler olsun ama nasip
İçimde mi kalsın. Kilo değil bu dedikodu hıhNeyleyim gıybetimi içime attıran kocayı..
Uyarması falan nazik olduğu için sonrasında kızamıyorum pek sadece gıcık oluyorumNe kadar hos bi davranis bu boyle
Kurallara çok uyuyor bizim beyefendiMuhteşem bir özellik.
Olması gerektiği gibi, ama az görülen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?