- 18 Ağustos 2015
- 264
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Tüm kurallara uyuyoruz biz. Yolda yürürüm mesela bazen boş sokakta. Aşkım bak yayalar için kaldırım var der kaldırıma çeker beni oradan yürürüz.Sevgiline buradan tebriklerimizi ve ssevgilerimizi iletiyoruz. Bir sonraki etik davranışlarda görüşmek üzere. Hoşçakalıııın
Valla bende öyle biliyordum. Bizimki ise sır küpü ağzından kimse hakkında yorum duyamazsınız.hayatımda hiç dedikodu yapmayan erkek görmedim, sizinki numunelik bence
hep kadınlar dedikoducu bilinir ama bizim işyerinde bütün dedikoduları erkeklerden duyuyuyorum, işten ayrılalı 4 sene oldu hala laf yetiştiriyorlar sağolsunlar, kimin ne nane yediğinden geri kalmıyorum
Burada kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tabi. Hepimiz kusurlu, günahkar, zaafları olan yaratıklarız... ama gerçekten bu dedikoduyu, gıybeti meşrulaştırmanızı, sanki çok doğal ve olağanmışta erkek arkadaşının yaptığı yanlışmış gibi göstermen ve onu değiştirmeye çalışman ve sana burada bu konuda destek olanları da görmüş olmayı açıkçası çok garipsedim.
İnançlıysan eğer kesinlikle günah olan bir şey ve elimizden geldiğince uzak durmalıyız bu davranıştan..
Eğer değilsen de, toplumda bu tarz davranışlar çok itici ve bu tarz insanlara ''ağzı gevşek'' denip güvenilmeyen türde insanlar bu dedikodu yapan kişiler.
Sosyal hayatta bu davranış yüzünden dışlanabilirsiniz bile.. Nitekim hiç kimse kendinin arkasından konuşulmasını istemez. Bugün biri hakkında benim yanımda konuşup dedikodu yapan yarın başkasının da yanında benim dedikodumu yapar bu kişi diyebiliriz.
Bence sevgiliniz de kusur arayacağınıza yanlışın sizde olduğunu öz eleştiri yaparak anlamaya çalışın. Ona göre hareket edin.
En azından evet falan desin yorum yapamayacağım der susar''dimi aşkım ya bencede öyle bide...''deyip devam etse koşarak kaçarsın ama kadınlar işte :)
BilmiyorumBurcu ne
Teşekkür ederim. Nadir destek mesajlarından birisinizYaaa ben severim sevgilime şöle dedikodu yapmayı içimi dökmeyi, birine sinir olduysam falan hele , destekledm seni konu sahibi.
Ya dedikodu yapmıyorum ki öyle oturup milleti çekiştirmiyorum ama biri rujuma bakmak için almıştı kapatırken kenarını kazımış bunu ruju onun yanında elime aldığımda farkettim ve söyledim. Bak bak almıştı rujumu yemiş gibi. O anda bişey demedi. Üç gün sonra o gün mükemmeldi sadece ortamda olamayan insanlar hakkında konuşmayalım dedi. Bu da takıntı amaDedikoduyu sevmem,yapılan ortamda olmakta istemem. Ben yapmıyorsam yuzüme konuşamayanın gıyabımda konusmasınıda istemem doğal olarak.
Sevgilinizin tavrı bu sebeple normal geldi bana. Istemiyorsa sizde kız arkadaşlarınızla yapın dedikodunuzu.
Valla millet kocasıyla yapıyormuş dedikoduyuAaa ben de dedikoduya bayılırım da, sevgiliyle dedikodu yapılır mı? Çok sıkıcı olur. (Zararsız, tadında bırakılan ve iftira içermeyen tatlı dedikodu tabii ki !!!)
Ben olsam karım niye bu kadar lafçı derim, yani aslında sevgilinin huyu çok yerinde.Valla millet kocasıyla yapıyormuş dedikoduyu
Ya dedikodu yapmıyorum ki öyle oturup milleti çekiştirmiyorum ama biri rujuma bakmak için almıştı kapatırken kenarını kazımış bunu ruju onun yanında elime aldığımda farkettim ve söyledim. Bak bak almıştı rujumu yemiş gibi. O anda bişey demedi. Üç gün sonra o gün mükemmeldi sadece ortamda olamayan insanlar hakkında konuşmayalım dedi. Bu da takıntı ama
Peki uyarması iyi mi?Ayyyy benim bi arkadasim vardi oturuyordu esinle dedikodu yapiyordu. Iiiigggreeennccc!!! Bence dedikodu yapmamasi cok iyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?