Kesinlikle çözüme ulaştırmalısınız. Çok haklısınız sizin gibi düşünüyorum. Öyle bir durumda sizin orada savunmasız kalışınızı düşünmeli.
Bu konuda net tavır koyun,ileride proble olur çünkü. Bir daha olursa kesin terk edin orayı,anlasın ciddiyetinizi ve ilişkinizi ne kadar sarstığını. Üstelik başkaları zaten bakar hangi biriyle uğraşacak.Sonuçta siz bakmıyorsunuz ki, ben sevgiliin sevgisinden emin olsam 40 kız da baksa evet sinirlenirim ama böyle tepki göstermem.
olur gençliktır , az daha büyüsün anlar gereksız bir şey olduğunu
iş ki anlayana kadar ,ona her bakana sataşılmayacağını göstermesınler.
Bu arada bana bakan koşar adım uzaklaşıyoronun için sorun yok
bizimde öyleydi canım eskiden. 3 yıl olacak nerdeyse. bi çocuğa yanımda yumruk attığını bilirim sırf bana baktı diye. çok korumacı bi kişiliği var. ama konusarak halledebilirsin diye düşünüyorum. huyuna giderek konuş yanlış olduğunu söyle . sadece konuşarak halledebilirsin ben o şekilde hallettim şimdi çok rahatım. sakın tartşma falan çıkartma sen suçlu konumuna düşersin
canım benim de arkamdan hareket yaptı diye bi çocuğa gidip kafa attığını biliyorum.
çok konuştum canım sözünü bi süre tutuyor sonra o aralar biraz da sinirli falansa eskiye dönüveriyor. tekrar konuşuyorum, bi süre daha gidiyor böyle kısır döngü gibi. sizin de böyle mi oldu yoksa sevgilin/eşin kendini frenleyebildi mi hemen? yani ben beni yalnız bıraktığını, kötü niyetli birileri olsa ona bişey olursa bana kim bilir neler yapıcaklarını insanların gözüne ket koyamayacağını, ciddi bişey olursa tabi ki beni sahiplenmesini isteyeceğimi ama böyle bakma vs gibi sebeplerle tartışma çıkarmasını istemediğimi kaç defalarca anlattım. hep bana hak verdi, söz verdi ama bi türlü kalıcı bi değişim olmadısiz evli misiniz canım? tartışma çıkarmadan anlamayacak gibi sanki ya yapacak başka bişey kalmadı kaç kere konuştum (
Erkek arkadaşınızın tepkisi abartılı geldi bana.Sokakta yürürken biz de birilerine bakıyoruz yanından geçip gidiyoruz.Karşıdaki erkek yiyecek gibi mi bakıyor,hareket mi yapıyor size bakıp,rahatsız mı ediyor bakışları sizi?Öyle ise tamam ama diğer durumda sinirlenip millete çatması terbiyesizlik.
Sizde ona bakan kızlara rahatsız edici bir şekilde tepki verin, kızlara bağırıp çağırın, üstlerine yürüyün; sonra ona deyin ''nasıl hissediyorsun kendini '' Eminim ki çok utanacaktır.
Yaptığı etik değil.Hangi çağda yaşıyor ki ? Bakmazsa baktıklarını görmez.
Belki yürürken dikkati kendi üzerinize çekseniz, sürekli gözlerinin içine baka baka konuşsanız, bir süre sonra etrafa bakmaktan vezgeçer.. Olabilir mi ?
korusa kabahat korumasa kabahat, yaranilmaz biz kadinlara:))
Üff bu siteye girdiğim zaman sevgilim olmadığına seviniyorum nedenseneyse..
Çevrede sevgilisi varken bakan çok var o da haliyle görünce sindiremiyordur.
Zamanla geçer sonuçta siz onu seviyorsunuz, onun yanındasınız düzelir sıkmayın canınızı...
Ayrıca bırakın bunları sizin çalışmanız gereken önemli bir sınavınız YOK MU? yapmayın bunu kendinize kazanınca derin bir oh çeker, acaba neyi dert ediyim diye düşünürsünüz bunu sorun etmeyin kendinize..
Sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?