• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dövdü

Herkes bana darp raporu alın şikayet edin diyor ama ben bunu ailemin öğrenip üzülmesini istemiyorum veya iş çevremin veya herhangi birinin . Sanıyor musunuz ki bana bunu öğrenen insanlar vah yavrum yazık diyecek hayır , üsteki yorum yapan insan gibi çoğunluk benim hatam olduğunu o saatte evimde ne işi olduğunu söyleyip benim kötü kadın olduğumu ima edecek ve o suçlu değil ben suçlu olcam. Onu değil beni konuşacaklar. Oysa ki ben yetişkin bir kadınım sadece sevdiğim insanla evimde vakit geçirmek istedim bana göre bunda bir yanlış yok nerden bilebilirdim bu denli bir manyak olabileceğini. Ben buraya sadece anlatacak kimsem olmadığı için içimi dökmek için yazdım .
Daha önce de konu açmışsınız,biliyordunuz böyle olduğunu.
Ayrılmaya da niyetiniz yok
Devamı gelecek ,anlamak istemediğiniz bu.

Gidin şikayet edin o insanı ayrılmamız bile yeniden gelir daha kötüsünü yapabilir. Önleminizi alın baştan

Herkes bana darp raporu alın şikayet edin diyor ama ben bunu ailemin öğrenip üzülmesini istemiyorum veya iş çevremin veya herhangi birinin . Sanıyor musunuz ki bana bunu öğrenen insanlar vah yavrum yazık diyecek hayır , üsteki yorum yapan insan gibi çoğunluk benim hatam olduğunu o saatte evimde ne işi olduğunu söyleyip benim kötü kadın olduğumu ima edecek ve o suçlu değil ben suçlu olcam. Onu değil beni konuşacaklar. Oysa ki ben yetişkin bir kadınım sadece sevdiğim insanla evimde vakit geçirmek istedim bana göre bunda bir yanlış yok nerden bilebilirdim bu denli bir manyak olabileceğini. Ben buraya sadece anlatacak kimsem olmadığı için içimi dökmek için yazdım .
Sana işin açığını acı şekilde anlatayım mı? İstediğin saatte istediğin yerde olursun istediğin biriyle gezersin evine de alırsın kaç yaşında kadınsın polise aileme bilgi vermeyin derseniz kimseye de bir şey demezler ama işin doğrusu sen bu adamla tekrar barışacaksin bu yüzden açık kapı bırakıyorsun hepsi bu adam şimdi gelsin affet desin edersin bizim kızdığımiz bu sizin gibi eğitimli bilgili özgür kadınlar bile dayağı kabul edip susuyorsa işi gücü olmayan kadınlar ne yapsın onlara nasıl destek olalım hepsi bu

Kızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.

Canım darp raporu için hastaneye git onlar anlıyorlar morluk veya ize gerek yok. Sen darp raporunu al daha sonra da şikayetçi ol tabi ki yanına kalmaz. Bi tokat bile atsa darp raporu alabiliyorsun anlaşılıyor.
Bidaha da kesinlike muhattap olma o pislikle.

Simdi bana dar goruslu diyen olacak biliyorum. Senin erkek arkadasinin evinde ne isi var hicmi ailen sana erkeklere guvem olmucani ogretmedi.seni öldurebilirdide.

Ne ilgisi var şimdi? Eve alınmasa bile arabada da dövebilirdi. Evlendiğimiz insanlara nasıl güvenip aynı evde yaşayabiliyoruz? Evli kadınlar da çok yaşıyor bu durumu kız çocuğu eve aldı diye dayak yemedi sonuçta. Adam dengesiz diye dayak yedi.

Ne ilgisi var şimdi? Eve alınmasa bile arabada da dövebilirdi. Evlendiğimiz insanlara nasıl güvenip aynı evde yaşayabiliyoruz? Evli kadınlar da çok yaşıyor bu durumu kız çocuğu eve aldı diye dayak yemedi sonuçta. Adam dengesiz diye dayak yedi.

Tek bisi sorup gidicem.kizin varmi bilmiyorum, eger varsa ayni seyi kizin icin dusunecekmisin jameya

Ben seni çok iyi anlıyorum....zamanında başka şeyler için başka birilerine dava açmıştım , celp bildirimleri falan ailemle yaşadığım eve gelmişti
Onu da geç dava sonuçlandıktan sonra ilamı eve göndermişler, benim açık açık anlattıklarım, karşı tarafın benim hakkımda söylediği çirkin şeyler falan...neyse ki evdekiler okumamış ama okusalar cooook rahatsız olurdum.
Ama sizin böyle bir durumunuz yok çünkü yalnız yaşıyorsunuz, ikametgah kendi evinizdeyse bütün belgeler eve gelir.
Davacı siz oldugunuz için ne e devlette çıkar , ne de etrafımızdaki herhangi birinin haberi olur.
Güvenin bana
Asıl siz sessiz kalırsanız bu hayvan kısa bir süre sonra sizi tehdite, ailenize resimlerinizi özel mesajlarınızı göndereceğini söyleyebilir (ki yapar da) asıl o zaman zor durumda kalırsınız
Sizin isteyeceğiniz koruma talebi bu çirkin olasılıkların da önüne geçer, sizi tehdit ettiği anda ararsınız polisi iki gün nezarethanede yatar

Tek bisi sorup gidicem.kizin varmi bilmiyorum, eger varsa ayni seyi kizin icin dusunecekmisin jameya

Hanımefendi,
Kız arkadaşlarınızla da ev ortamında görüşmeyin o zaman. Manyak çıkabilir, sizi bıçaklayabilir öyle değil mi?
Derdiniz kadınla erkeğin sevişmemesiyse bu şekilde ifade edin, güvenlik masalları çok komik çünkü.

Kızım yok ve kızım olsa da onun üzerinden örnek almanız çok saçma. Her kız çocuğu bir olamaz. Eğer birşey yapacaksa zaten ruhumuz da duymaz. Kaldı ki şuan burda dayak yemiş genç bir kız var başkasının üzerinden örnek vererek nereye varmaya çalışıyorsunuz? Sizin varsa siz sahip çıkın çocuğunuza da böyle şeyler yaşamasın. Bunun aile yapısı ile alakası yok kapalı genç kızlar da var sevgilisiyle evlerde zaman geçiren. Ortada bir şansızlık var. Ayrıca yıl olmuş 2017. Benim kızım büyüdüğünde çok daha ilerlemiş olucaz ve o zaman da bazı şeyler daha normal gelebilir. Ben kısıtlasam da yapmayacağını ne bilebilirim? Veya bu kızın ailesi habersizmiş zaten kendi söyledi. Nerden bilebilir?

EE ne diyelim o zaman?
İlk mesajınızda yanına kalsın istemiyorum diyen sizsiniz.

Kızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.
Alla alla bisemi olmus acaba bisemi duydu birinden senle konusmak yerine boyle bi tepki verdi

Hanımefendi,
Kız arkadaşlarınızla da ev ortamında görüşmeyin o zaman. Manyak çıkabilir, sizi bıçaklayabilir öyle değil mi?
Derdiniz kadınla erkeğin sevişmemesiyse bu şekilde ifade edin, güvenlik masalları çok komik çünkü.
Oda var tabi karsiyim sevismelerine :/ bikere kiz arkadasla erkek arkadasi bir tutmayin.ben bugune kadar kiz arkadasin öldurdunu gormedim diyecek kadar az sahit oldum

:KK14:Valla elin adamının evine gidersen daha çok dayak yersin...tabikide şimdi evlilik farklı bir kurum ailelerlede evlenilen bir kurum sonuçta...araya aile büyükleri giriyor kendi ailen giriyor o apayrı bişi
Hiç bir sıfatı olmayan bir adamın evine nebilim gidilmez o kim ki sana el kaldıracak çünkü evine gitmişsin karısı değilsin bişeyi değilsin yarın soyadını verdiği kadına yapsın bir çoğu yapmaz (istisnalar hariç )çünkü o farklıdır bizim namus kavramımız farklı... Maalesef diyorum üzülerek söylüyorum farklı işte en görgülü en okunuşunun bile içinden bazen bir öküz çıkabiliyor benim evime gelen başkasınada gider mantığı işliyor bu benim görüşüm beğenen olur olmaz:KK14:

sureklı laf cakıp "sen gerı kafalısın at gozluklu gıbı tabırler jukkanıp kışkırtmaya calışıyorsunuz farkında mısınız? Sızın dusuncenız e saygı duyulmalıysa sızdr baskasının dusuncesıne saygı duymalısınız .. Saldırgan yontem hos degıl
Aynen öyle içimden gelenleri yazmışsınız.....

Back
X