• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dövdü

Bende dün çalıştığım yerin önünde bi öküz gördüm kıza bir bagiriyo ki ortalık inliyo kızı tehdit ediyo kenara çekmiş bağırıp çağırıyor polis çağırdık eşimle onlar gitmişti sonradan inşallah bişey yapmamıştır kıza :KK43:

Bende dün çalıştığım yerin önünde bi öküz gördüm kıza bir bagiriyo ki ortalık inliyo kızı tehdit ediyo kenara çekmiş bağırıp çağırıyor polis çağırdık eşimle onlar gitmişti sonradan inşallah bişey yapmamıştır kıza :KK43:

Sorsan kız suçlu der onun yuzunden bu haldeyim der

Çok tuhaf insanlar var burda.
Bir arada birinin konusuna erkeklerle sevişmeyin aids olabilirsiniz yazmıştı,e sende kocanla sevişme aids olabilirsin.
Sanki yoldan geçeni yatağa atıyoruz hayır atsakta kimseyi ilgilendirmez ya.
Kocasına daha çok güveniyormuş,açsın bi bdvyi sevgiliden cok nikahlı koca derdi var burda. Ay amma sinir olmuşum :KK53:
Üff valla o ne ya:duduk:
Hayir yani senin dusuncendir savunursun, kimse sana evlenmeden zorla sevis demiyor da. Bunun da bir soyleme sekli var. Evlilik oncesi iliskiyi tasvip etmiyorum demek ayri, ayyy filanca zamandir sevgiliydik bir kere eve atmadim,zati akrabayik demek ayri. Sonra vay dark banlanmis e niye dalga gecti:deli:

Hayır söyleyecek lafım çok.
Ama evlenince seviştiği için evliliğinin daha güzel olduğunu savunup kukusunu başına tac yapıp diğer hemcinslerini aşağılayan biri için parmaklarimi yorma gereksinimi duymadım. Değmez çünkü,kafa da almıyor malum. Benimle polemiğe girmeyin zararlı sizler çıkarsınız emin olun,ben sizi aşarım yani. Kocanızla iyi kukular pardon iyi akşamlar
degmez kafa almiyor diyorsunuz ama rgio tatmini icin surekli ben harikayim ayagiyla yazip duruyor ego tatmin ediyorsunuz .. Disardan cok cirkin gorunuyor.. Laf demicem degmez diyirsunz ama bise bulamadgnz icib error verdiginiz icin baya ego tavanda ben anlarim siz anlamazsiniz yok degmez yok parmagim yorulur .. Bencede yormayin o parmagi

Kızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.
Darp raporu alman için herhangi bir ize gerek yok ..

Tutup kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkaramadın mi ?

Böyle insan kiliklilari bir yere kapatıp telef edeceksin ...

degmez kafa almiyor diyorsunuz ama rgio tatmini icin surekli ben harikayim ayagiyla yazip duruyor ego tatmin ediyorsunuz .. Disardan cok cirkin gorunuyor.. Laf demicem degmez diyirsunz ama bise bulamadgnz icib error verdiginiz icin baya ego tavanda ben anlarim siz anlamazsiniz yok degmez yok parmagim yorulur .. Bencede yormayin o parmagi
cidden degmez

Eski konularına baktım şimdi,döveceği zaten belliymiş,ayrılmak istememişsin,tekrar barışırsın sen nefes tüketmeyeyim bari.

Kızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.

darp raporu sadece iz bıraktığı zaman verilmiyor, hemen gidip rapor alıp suç duyurusunda bulun.

darp raporu sadece iz bıraktığı zaman verilmiyor, hemen gidip rapor alıp suç duyurusunda bulun.

Pislik elleri kırılsın yanına kalmasın git rapor al şikayet et

Herkes bana darp raporu alın şikayet edin diyor ama ben bunu ailemin öğrenip üzülmesini istemiyorum veya iş çevremin veya herhangi birinin . Sanıyor musunuz ki bana bunu öğrenen insanlar vah yavrum yazık diyecek hayır , üsteki yorum yapan insan gibi çoğunluk benim hatam olduğunu o saatte evimde ne işi olduğunu söyleyip benim kötü kadın olduğumu ima edecek ve o suçlu değil ben suçlu olcam. Onu değil beni konuşacaklar. Oysa ki ben yetişkin bir kadınım sadece sevdiğim insanla evimde vakit geçirmek istedim bana göre bunda bir yanlış yok nerden bilebilirdim bu denli bir manyak olabileceğini. Ben buraya sadece anlatacak kimsem olmadığı için içimi dökmek için yazdım .
18 yaşından büyük seniz ve kendi evinizde yasiyorsunuz sanırım kimse ogrenenez. Ustelik milletin size 2 3 gun acimasi mi daha zor ya da u serefsizin yaptığının yanına kalması mi? Ya pesinizi birakmazsa surekli rahatsız ederse dövdü bir kere sesin çıkmadı sadece kocalar eşlerini öldürmüyor ne insanlar var ya şikayet edin etmeyecekseniz de bu konuyu kapatın gitsin daha fazla tavsiyeye lüzum yok

Sen o adamdan ayrilmazsin barisirsin yine.
Hatta evlenirsinde dayak yemeye devam edersin.
Afiyet olsun.
Bol dayaklar.
Gercekten bu tur yorumlari neden yapiyorsunuz zerre anlamiyorum.
Kadin su an zaten zor durumda ona destek cikacaginiza köstek olan bu yorumlara ne gerek var ?
Afiyet olsun nedir?
Bol dayaklar nedir ?
Hic hos değil

Konu sahibi barışmış zaten. Bir yorumda onu ittiğim için "kızmış" yazdı. Yani demek oluyor ki konuşup hallettiler sen beni ittin bende o yüzden seni yerden yere vurdum demiş heralde :)

Bence dikkat edin temkinki olun o korkmadan size darp iyguluyorsa sizin uzdrinizde hakki oldugunu dusunuyordur o yuzden tekrar yapabilir sizin ebinize gelebir sizi kendine ait gorebir bu yuzden raporunuzu alin bence vakit gevirmeden sikayetci olmasaniz bile.ilerde sizi tehdit eder yada simistirisa en azindan.eliniz bir ddlil kanit olur ve bor tavsiye ortak arkadaslari iz dahil.onunla.ikgimi gerseti hayati izdan cikarin telefondan tutunda sosyal medya hesaplarina kadar

Back
X