ben tüm bunları duyucam ve hala o adamla birlikte olacağım ha pes diyorum walla iyi sabır varmış sizde..
evet baya sabırlı arkadaş kızın kendisinde bitiyor diyor ama erkeklerin ne denli şeytan olduğunu bilmiyor sen fazla büyük konuşma derim senin de başına gelebilir 5 dakikaya bakar sen o kızın bakireliğini boz sonra hiç bişi yokmuş gibi kızı terk et ohh ne hala memleket madem totona güvenmiyordun ne diye kızla oynadın. üniversitede eğlenecek kız arayıp bulmuş şimdi de evlenecek kızını bulmuş arkadaş sanırım çok tuhaf ya gerçekten çok tuhaf insanlarda allah korkusu kalmamış ben de sevgilimle ilk kez birlikte oldum pişmanlığını zaman zaman yaşasam yine de onunla birlikteyim diye çok mutluyum. belki o kız da aynı düşünmüştür. o kızın yerine kendimi koydum da evleneceği insana ailesine nasıl hesap verecek acaba ne kadar acı yaaa ve siz bir kadın olarak onun ne hissettikleriyle değil de sevgilinizle ne yapacağınızı düşünüyorsunuz. tekrar söylüyorum dilerim o insanın durumuna düşmezsiniz...
benim büyük konuştuğum yok ki.Ben hayatımın aşkını çocuk yaşta buldum şimdi nişanlıyım.Böyle yazıları okuyunca daha bi bağlanıyorum ona.Kaç senedir birlikteyiz daha bi kıza slm vermişliği yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?