Sevgilim eski sevgilisine bakmış

facebooku açıkken hareketler dökümüne girdiğinizde solda menü oluyor onun en altından genişletin ve ara kısmı var oraya girildiğinde gelmiş geçmiş tüm girip çıktığı profilleri görürsünüz tabi silmediyse :) eğer açıkken bulursanız bi bakın bakalım bi kerelik mi yoksa daimi bir şey mi

Zaman zaman ben de bakiyorum. Bu onlari umutamadigim anlamina mi geliyor? Hayir. Meraktan sadece.

facebooku açıkken hareketler dökümüne girdiğinizde solda menü oluyor onun en altından genişletin ve ara kısmı var oraya girildiğinde gelmiş geçmiş tüm girip çıktığı profilleri görürsünüz tabi silmediyse :) eğer açıkken bulursanız bi bakın bakalım bi kerelik mi yoksa daimi bir şey mi
uzaktan ilişki yaşadıgımız için silse de göremem sanırım artık..

bakmayacagına söz verdi. eski sevgili muhabbeti olmayacak bir daha diye konuştuk ama..

Bir defa mı bakmış?
Bir de bunun her gün düzenli olarak bakan modelleri var okuyoruz burada.
Meraktan bakmıştır bir amacı yoktur bence.
ya aslında ben bir kere gördüm. uzak mesafe ilişkisi oldugu için malesef bakma imkanım çok yok. facebook şifresi yoktu bende. verdi ama girip bakmicam asla.
bir daha eski sevgili konusu açılmayacak, o da söz verdi ama inşallah tutar sözünü

Bence sadece meraktan bakmıstır insanlık hali yani.Kavga edilicek bi konu ama ayrılmaya değer bi durum değil bence.Çok büyütmem.

bir de şimdi ben başladım kızın profiline bakmaya.
anlamsız kıyaslamalar felan.

Boşuna kendine dert çıkarma, bende geçen teeee üniversitede ki erkek arkadaşıma baktım ne var bunda. Napıyo ne ediyo evlendin mi felan diye merak ettim. Eşim de belki bakmıştır zamanında eski sevgilisine felan, olabilir yani bu gayet normal bence, takma bu kadar

Boşuna kendine dert çıkarma, bende geçen teeee üniversitede ki erkek arkadaşıma baktım ne var bunda. Napıyo ne ediyo evlendin mi felan diye merak ettim. Eşim de belki bakmıştır zamanında eski sevgilisine felan, olabilir yani bu gayet normal bence, takma bu kadar
anladım çok sağolun :)

Sevgilim faceden eski sevgilisine bakmış. Sürekli ağlıyorum onu unutamadıysa diye. Uzak ilişkisi bir de bizimkisi. Ne yapmalıyım? Çok seviyorum sevildiğimi de hissediyordum kötü davranışı yok ilgili evlilik hazırlıgındaydık para biriktiriyordu ama çok yaralandım canım çok acıyor

su an ben de konunuzu gorunce actim eski sevgilime baktim facebook'tan.
tesekkur ettim icimden, beni ben yapan degerleri bana ogrettigi icin.
esiyle fotografina baktim.
kendine yakisan bir kisi sectigi icin mutlu oldum.

biraz buyuyun.
sevgililik mertebesi el ele vermekle olur, ele ele tutusmakla degil.

Back
X