- 7 Aralık 2018
- 7.383
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
O zaman sizinle neden sevgili olmuş
onun cilt tonu mesela kumralsa ben kumral sevmiyorum esmer istiyorum diyip ayrılmanız lazım. defolsun kendine sarışın kadın bulsun sizle sevgili olurken gözü kör müymüş? lütfen kendinizi aşağılatmayın bu tarz kişiler zamanla sizi özgüvensiz yapar karakterinizi bozar.Merhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Ben de anlamadım. Farklı niyetle mi yaklaşıyor acaba birini kıskandırmak ya da cinsellik tarzı. Çok üzgünüm yani baya iltifat falan da eder sarışın sevebilir ama rahatsız oldumO zaman sizinle neden sevgili olmuş
sarisinlardan hoslanip sizinle sevgili oluyorsa ben bunun altinda bir menfaat ararim acikcasi..Merhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Kız üzülme ben sarışınım ama kocam da esmer seviyorum demişti taa bilmem kaç sene önceMerhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Cok cocuksu geldi bana.. olgun erkek boyle sacmalik yapacagini dusunmuyorum.. yasiniz kac sizin
İki kere üst üste anlamsız demicem ama saçma imalarda bulunmuş ben olsam tüm davranışlarını bir değerlendiririm yola devam edip etmeme konusundaMerhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Daha kucuksunuz canim.. hic takilma uzulme.. adam okuzmus yani sevmedigi birine bile bu laf solenmez iken. Ayril ve bidaha gorusme bu adamdan bir cacik olmaz
Acaba orda arkadaşımızın dediği lafa bozuldu onun için mi dedi diye düşündüm.. ama yine de benim bir suçum yok kiİki kere üst üste anlamsız demicem ama saçma imalarda bulunmuş ben olsam tüm davranışlarını bir değerlendiririm yola devam edip etmeme konusunda
Merhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?