Sevgilim esmer olduğum için beni beğenmiyor

Biz ölelim o zaman bu ne saçma bir düşünce gitsin kendine bir sarisin bulsun o zaman benim ona göre daha güzel olduğum demissin anladigima göre sen misilleme gibi düşünüyorsun galiba

Bu adam boyle boyle özgüveninizi zedeleyip sizi aşşağı çekecek demedi demeyin.
Birebir yaşadım.
Ama ben kurtuldum (darısı size).

Yakın kız arkadaşı da sarışın ondan kıskandım belki. Memleketinde güzel kızlar var olayına da cidden anlam veremedim konuyu okuyunca ben çok çirkinim o çok yakışıklı izlenimi çıkıyor ama inanın alakası yok bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bir tık fazla bile kalıyorum. Bazen acaba ayrılmak istiyor da suçu millete mi attı falan diye düşünüyorum ama ayrılmayı da asla ister gibi bir hali yok aksine her gün buluşma planını o ayarlar bir gün buluşmayacak olsak üzülür bozulur falan. Aklına mı girmeye çalışıyorlar bilemiyorum ki

Sizin esmer oldugunuzu bilmiyor muydu , tanistiginizda kör falan miydi ? Begenmiyorsa niye sizinle sevgili oldu, sarisin kizlarin soyu mu tükenmisti ?

Sizin esmer oldugunuzu bilmiyor muydu , tanistiginizda kör falan miydi ? Begenmiyorsa niye sizinle sevgili oldu, sarisin kizlarin soyu mu tükenmisti ?
Bi şansımı deniyim dedi herhalde ben de oltaya düşünce amaan ha sarı ha esmer kız buldum kızzz falan diye düşündü sanırım

Yanlis anlama ama yasiniz kucuk galiba evlenene kadar daha kac sarisin kac esmer girer hayatiniza takma bosver olursa olur olmazsa cehennemin dibine yolu var:)

Bi şansımı deniyim dedi herhalde ben de oltaya düşünce amaan ha sarı ha esmer kız buldum kızzz falan diye düşündü sanırım
Yokluktan diyorsun yani bilemedim simdi.. Seni begenmedigini söylerse sorun olur ki söylememiş, şu an ben bir sorun göremedim .

Kendi patavatsızlıgını gectim , arkadaşının bu sekilde senin yanında RAHATCA konusabilmesi de cabası.. afedersin ama demek ki biraz hanzolukda var. Garip bi şahsiyet.

Sizi ilk gördüğünde ve birlikteliğe karar verdiğinde sarışındınız sonradan esmer mi oldunuz, saç renginizi değiştirme anlamında demiyorum yani ten olarak falan değişmeyeceğinize göre sizi beğenmiş ki sevgili olmuşsunuz. Ben de esmer erkeklerden hoşlanırım ama kumral bir erkeğe de kör kütük aşık olmuşluğum var takılmayın böyle meselelere, ilişkinize zarar verir ve kendinizi boşuna üzersiniz.

En yakın arkadaşı (kız) sarışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…