Sevgilim esmer olduğum için beni beğenmiyor

Sen de hoşlandığın erkek tipini tarif ederken onun zıttı bir tipi tarif etseydin keşke. Hadsizlik etmiş. Asla kabul edilemez bir şey söylediği, şaka yapsa bir derece. Gitsin sarışın birini bulsun o zaman haspama bak. Ben senin yerinde olsam onun zıttı Bi tip ünlüden bahsederim laf arasında, çok beğendiğimi falan söylerim. O adamla bir daha işim olmaz tabi ama hayatımdan çıkarmadan önce son bi komplekse girsin diye

Sevgiliniz gidip gözlerine bi baktırsın, sonradan esmer olmadınız hoş başından beri böyleydiniz neden oyaladı ?
Bu kaç derece körlük seviyesi ?

Arkadaşıyla yaptığını iddia ettiği muhabbet dışında bir sorun görmedim ben.
Sarışınlardan hoşlanması esmer birini beğenmeyeceği anlamına gelmiyor.

Ben de beyaz tenli erkeklerden hoşlanırım ama sevgilim esmere yakın. Gayet beğeniyorum kendisini. Beyaz erkek görünce de içim gitmiyor. Benim beyazlığım ikimize de yeter

Ama arkadaşıyla yaptığı sohbeti anlatması hem çirkin hem tehlikeli. Diğer arkadaşınızın yaptığı güzellik muhabbetini hazmedememiş belli ki. Kompleksli erkek sizi hep aşağı çeker.
O arkadaşınız da niye öyle saçmalamış hiç anlamadım. Kimin daha güzel olduğundan kime ne? Herkes güzellik puanına göre eşleşiyor sanki.
Kısacası, herkes çok saçma davranmış.

Tabiki de güvenmemeye devam ediceksin

Ayy üff bu sarışın seven kırolar az ötede oynasın ya
Gitsin sarışın bulsun ortalık çakma sarışın dolu.
Bence salla bu adamı .kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.ben olsam hemen bırakırım soğurum o adamdan ...

Hemen ayril. Bir daha sevgili olmadan once sarisinlardan mi esmerlerden mi hoslandigini sor ona gore sevgili ol. Anlasmak onemlii degil. Sarinsinlardan hoslaniyorsa anlassaniz nolur ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…