- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
yaşınız çok değil bi kaç sene bekleyin belki sizi kararlı görünce o da artik engel olmayacaktırBabama saygım ve sevgim sonsuz fakat işte sırf baba diye bu kadar yönetmeye ve kısıtlamaya hakları yok diye düşünüyorum Anne baba rızası tabi ki önemli ama arkadaşınız gibi de sevdiğimle evlenemeyip bi ömür bekar yaşama fikri beni korkutuyor :)
Fikrinize saygı duyuyorum ama bence 23 küçük yaş değil. Köy yada ilçede yaşamıyorum Sandıgınız gibi.20 yaş çocuktur. Evliliğin sorumluluğu için çok erkendir. Bu arada küçük bir yerde yaşıyorsanız oralarda hep evlilikler erken. Sanırım sizinki de öyle bir durum.
Bi kaç sene beklemeye benm gücüm yok artık zaten 4 yıldır konuşuyoruz Artık ciddiye binsin istiyorumyaşınız çok değil bi kaç sene bekleyin belki sizi kararlı görünce o da artik engel olmayacaktır
Sizce küçük değil, bence küçük. İstanbuldayım ben burada küçük bu yaş. Bu arada ben de sivaslıyım anne ve babadan. Oralarda da küçük evleniliyor zaten sorun yok. Aile büyüklerinizden babanızın itibar ettiği birine rica edin, o ikna etsin ama dikkat edin. Sevgiliniz gerçekten güvenilirse eğer.Fikrinize saygı duyuyorum ama bence 23 küçük yaş değil. Köy yada ilçede yaşamıyorum Sandıgınız gibi.
Sivasta yaşıyorum büyükşehir değil ama küçük te değil
Ne yazık ki o işler öyle olmuyor. Ailem ve çok çevrem esnaflık yaptı yıllarca. Bir günün kazancı ertesi güne uymuyor. Bazen bir haftalık kazancınız oluyor bazen ay sonunu getiremiyorsunuz hele ki ekonomi bu haldeyken esnaflar siftahsız kepenk kapatıyor. Çıkarılan devlet memurları fetö ile bir şekilde bağlantısı olmuş olanlar ne yazık ki çok çok nadir kurunun yanında yanan yaşlar. Esnaflık ile memurluk çok ayrı kulvarda. Karakter elbette daha önemli ama konu sahibinin babasına hak veriyorum benim babam da vermezdi esnafa diye düşünüyorum. Hadi kazancını geçtim onun çeki var kredisi var ay sonuna tonla hesap kitap var muhasebesi var dolandırılması var hırsızlığı var iti kopuğu var var oğlu var. Bayramda seyranda dükkan kapatılmaz, hadi kafanız attı bi yerlere kaçmak yok, elemanlar kaytarır diye sürekli işin başında durmak zorundasın, her şey ile kendin ilgilenmek zorundasın evdekilere vakit ayırmak çok mümkün olamıyor. Esnaflığın içinde doğup büyümüş biriyim bunları iyice tartın düşünün derim.Mekani iyi bi yerdeyse ve oturmus bi musteri kitlesi varsa cok da sorun olmaz. Hatta iyi de olur. Ama hayat bu bilinmez ki ne olacagi. Devlet memurlugu da cok garanti degil. Bakiniz bir suru devlet memuru gorevinden oldu malum davadan. Babaniz bakis acisini degistirse iyi olur. Onemli olan adamin meslegi degil, karakteri.
İllere göre evlilik yaşının değiştiğini sizden duyuyorum. Evliliğin farz olduğunu anladıgın an bence evliliğe hazırsın demektir. Küçüklüğünü de insanın kendı gelişimiyle ve hayata ne kadar hazır olduguyla ölçmek daha iyi sonuçlar verir diye düşünüyorumSizce küçük değil, bence küçük. İstanbuldayım ben burada küçük bu yaş. Bu arada ben de sivaslıyım anne ve babadan. Oralarda da küçük evleniliyor zaten sorun yok. Aile büyüklerinizden babanızın itibar ettiği birine rica edin, o ikna etsin ama dikkat edin. Sevgiliniz gerçekten güvenilirse eğer.
Babanız memur mu?Merhaba kızlar ben 23 yaşındayım üniverste mezunuyum yaklaşık 4 yıllık bir birlikteliğim var bu yıl evlenmek istiyoruz fakat babam onay vermiyor . Devlet memuru olmadıgı gerekçesiyle ayrılmamızı istiyor. Esnaflıgın bi güvencesi olmadıgını ve ilerde perişan olacagımızı düşünüyor babama karşı gelemiyorum karşısında nutkum tutuluyor ama sevdiğim insanlada ayrılmak istemiyorum aksine evlenip yuvamızı kurmak istiyorum ne yapacagım nasıl bi yol izleyecegım bilmiyorum lütfen akıl verin..
Babanız işçi, siz ev kızı.Ben de atanamayan bi öğretmen adayıyım
Farzla ne alakası var? Küçük olduğunuz tepkilerinizden de belli zaten. İllere göre değişmez. Büyükşehirlerle evlilik yaşı daha yüksektir. Sosyolojiyle alakalı olarak. Uzun konu boşverin..İllere göre evlilik yaşının değiştiğini sizden duyuyorum. Evliliğin farz olduğunu anladıgın an bence evliliğe hazırsın demektir. Küçüklüğünü de insanın kendı gelişimiyle ve hayata ne kadar hazır olduguyla ölçmek daha iyi sonuçlar verir diye düşünüyorum
Farzla ne alakası var? Küçük olduğunuz tepkilerinizden de belli zaten. İllere göre değişmez. Büyükşehirlerle evlilik yaşı daha yüksektir. Sosyolojiyle alakalı olarak. Uzun konu boşverin..
Babanızın peygamber efendimizin kazancın onda dokuzunun ticarette olduğunu söylediğinden haberi yok galiba.Merhaba kızlar ben 23 yaşındayım üniverste mezunuyum yaklaşık 4 yıllık bir birlikteliğim var bu yıl evlenmek istiyoruz fakat babam onay vermiyor . Devlet memuru olmadıgı gerekçesiyle ayrılmamızı istiyor. Esnaflıgın bi güvencesi olmadıgını ve ilerde perişan olacagımızı düşünüyor babama karşı gelemiyorum karşısında nutkum tutuluyor ama sevdiğim insanlada ayrılmak istemiyorum aksine evlenip yuvamızı kurmak istiyorum ne yapacagım nasıl bi yol izleyecegım bilmiyorum lütfen akıl verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?