Sevgilim eve çıkmak istiyor ama ciddiyetle yanaşmıyor. Sizin fikriniz?

sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi.
Ne kadar provoke edici cümleler. Birileri okusun sinirlenip bol bol yazsın. Sonra iş başka boyutlara gelsin burada. Tartışma kavga çıksın da eğleneyim diyecek kadar ezik nasıl olunuyor? Bilemiyorum, bir insanın bu kadar boş vakti olmamalı.

Annesi ayrı, oğlu ayrı bir iğrenç. Sen annenle yaşıyormuşsun daha yaşın 23’müş. Nikahın bir resmiyeti, garantisi, ciddiyeti vardır. Adam senden hevesini alacak, sonrada paketleyecek. Art niyetli insanlar. Annesi de oğluna çanak tutuyor.
Siz de ne kadar zayıf karakterlisiniz. Tüm olup biteni izliyorsunuz.

Hani sevgilin sana 1 kız yüzünden vurmuştu..
Üzerine ayrıldım şeklinde mesaj atmıştın.
Bu hangi sevgilin.. :)
Kötü günler için sevgili mi stokluyorsunuz,biriyle bozustugunuz zaman diğerinden mi devam ediyorsunuz :)
Yahu yalan seni görse "bizim adımız cikmis sen varken,ver o elini öpeyim" diyerek minnetlerini sunar sana 😆

Erkek arkadaşı ile aynı eve çıkmayan yobaz mi oluyor.modernlik aynı evde nikahsiz yaşamak mi size göre. Vay be modernlik nede değişmiş. Beyin terki diyar sizde ne diyim birde gelmiş napayım diyorsunuz. Kendinize gelmekle başlayın mesela.

Merhaba. Benim bir yıllık erkek arkadaşım benimle aynı eve çıkmak istiyor. Kendine ev alıyor yakında ve beraber çıkalım diye ısrar ediyor. Ben de istiyorum ama babam yeni vefat etti ve annemi bırakmak istemiyorum. Annem de söz nişan olmadan evlilik olmaz dedi. O 27 yaşında. Annesi ise en az iki üç yıl beraber yaşayın sonra bakarız demis. Bu şekilde kabul edemem deyince "sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi. Ben evlenmek nisan değil ufak bir söz istedim sadece. Bu arada ben 23 yaşındayım. Annesi evlenmeyeceksin etmeyeceksin bu kızla zaten ... gibi laflar diyor. Hep ciddi düşünüyorum diyor ama ciddiyet bu mu?

Annesi oğluna "eğrelti gelin" arıyor sanırım. Bu pis zihniyetteki aileye girmeyi bırakın selam dahi vermeyin

"sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi.
Sana bunu diyebilen bir karaktersiz için konu açmana bile deymez. Ne mal olduğunu göre göre ilişkiye devam edecek değilsin herhalde. Lütfen beynini çalıştır ve ayrıl.

Merhaba. Benim bir yıllık erkek arkadaşım benimle aynı eve çıkmak istiyor. Kendine ev alıyor yakında ve beraber çıkalım diye ısrar ediyor. Ben de istiyorum ama babam yeni vefat etti ve annemi bırakmak istemiyorum. Annem de söz nişan olmadan evlilik olmaz dedi. O 27 yaşında. Annesi ise en az iki üç yıl beraber yaşayın sonra bakarız demis. Bu şekilde kabul edemem deyince "sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi. Ben evlenmek nisan değil ufak bir söz istedim sadece. Bu arada ben 23 yaşındayım. Annesi evlenmeyeceksin etmeyeceksin bu kızla zaten ... gibi laflar diyor. Hep ciddi düşünüyorum diyor ama ciddiyet bu mu?
Ben bu kadar modern olmak istemiyorum her şey ne kadar ulu orta konuşuluyor. Adap denen bir şeyden haberi yok çok medeni ve MODERN sevgilinle annesinde...

Asıl o tokat atarken, bir kızı manipüle ederken geride kalan, yobaz olan!

Modern yaşamayı dini kurallara uymamak, özgürce cinselliği yaşamak olarak zannedecek kadar dar bir kafası var.
Ki arkadaşıyla öpüşüp vs... Ne kadar modern baktığını da gördük.

Anasının ağzıyla 2-3 seneden sonra bakarız diyor bir de... Hatta terbiyesiz ve de ahlaksız birisi. Asıl modern insan özgür bir birey olarak kendi kararlarını verebilir nitelikte olur.

Aynı eve çıkmak herkesin dini, ahlaki, ailevi durumlarına, bakış açılarına göre değişir.
Kimse kimseyi bu konuda yargılayamaz.
Sevgilin olsa bile yargılayamazsın.
En fazla aynı düşünmüyoruz demek ki çıkarımında bulunursun.

Siz de daha aynı eve mi çıksak diyorsunuz?

Yobaz: Bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse).

Çüş! Kizim sen iyi misin kendine gel açık açık bu çocuk ve annesi sen evlenmelik değilsin eglenmeliksin seviscez yicez gezcez sonra yallah diyorlar sen iyi misin gerçekten?

Allah size akıl fikir versin neden bu kadar saf olabiliyorsunuz anlamıyorum hem tokat atmış hem başka kız muhabbeti aynı ev ne alaka üstelik amacı sadece cinsellik olduğu apaçık olan bir insanla.

Ayrılmamış mıydınız siz? 1 gün içerisinde ayrılıp barıştınız galiba.

Bu ailenin derdi baska. Kac kendini kurtar bu iliskiden. Siz evlenmek isteyip karşı taraf bir o kadar elde edemediginde sizi kapi disari alacak biri. Bu insan 100% sizi sevmiyor. Ne o yobaz falan. Beyne bak ya daha gelisimini tamamlayamadan 27 yili heba eden bir yaratik bu dunyada. Sakın ola bu insanla aynı caddeden bile geçmeyin.

Bu kadar hakareti yiyip yutmanız hiçbir işe yaramayacak, o anası size kuruş koklatmaz koklattırmaz, yaşayacağınız yere garsoniyer demeye devam eder , o sevgiliniz gıkını çıkarmaz. Aile sizi oğlunun eğlencesi olarak görmeye devam eder, çünkü oğulları da öyle görüyor. Bacak kadar boyunuza bakmayıp cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunuz, sizin gibi körpeleri yerler .

Back
X