Sevgilim evine davet etti.. Ne yapmalıyım ?

İlk çıktığım bide ..neyapacağımı gerçekten bilemedim..fakat Herkesin yorumunu görüşlerini alınca Aklım başıma geldi...Erken yaşta başladım aşk meşk..Yanlış zamandayım...Derslerime ilgileneceğime sevgiliye taktım..Aptallık yaptım..Şimdi dersimi aldım gerçekten Herkese çok teşekkür ederim..Ve arkadaşımla ayrılacağım..

amacımız senı azarlayıp üzmek değil sevebilrsin aşık olursun tabıkı olacaksın ama zamanla herşey gönlünce olsun şekerim

Ne garip insanlarız ki 15 yaşında evlendirilen kızlar için üzülür, ağlar, tepki gösteririz... Gel gör ki aynı ülkede 15 yaş hatta daha altında sevgili edinmeyen kız neredeyse yoktur hatta hepsinin de annesi, ablası haberdardır bu durumdan...

Ağzı süt kokan çocuklar öpüşüyor, mide kaldırsa yürek kaldırmaz... Hepsi "anı yaşama" peşinde... Sanki yarın ölecekmiş gibi acele ediyorlar hayata...

Burada bir kızımıza doğru olanı anlatıyoruz, dışarıdaki yaşıtları yine aynı hülyaların peşinde... Umarım etkili olmuştur gerçekten... "Deniz yıldızı" hikayesi gibi düşünelim:

"Bir tanesi kurtuldu, onun için çok şey değişti..."

yolun açık olsun canım sen akıllı bir bireysin keşke tüm gençler senin gibi düşünse

Sokak ağzıyla konuşacaksak sokaklara çıkalım lütfen,forumda argo kelimeler kullanılması yasak.

canım bana kalırsa senin erkek arkadaş değil de hangi üniversiteye gideceğini düşünme yaşın. şimdilerde platonik takılman senin hayrına olacaktır. çünkü bu yaşlar sadece platonik aşkların olduğu dönemdir.

Ya bakıyorumda bazı yorumlara nasıl cevaplar verilmiş. Arkadaş 15 yaşında diye siteye giremeycekmi belli bir yaş sınırımı var acaba ben hiç duymadım okumadım böyle bir kural. Ayrca kafasına takılan varmış sordu bizden yardım aldı en doğrusuna yine kendi karar verdi o bizim kardeşimiz... Ama böyle yorumlar açıkçası yakışmıyor biz hanımlara...

15 yasında oyuncaklarımızla oynardık..Sevgili nedir bilmezdik..O yaşlarda duvarda parmaklarımızla gölgeler yaparak oyunlar oynardık..Çünkü 15 yaşında cocuk oldugumuzu bilirdik..Ama şimdi herşey çok yozlaşmış..

Üzücü ve şaşırtıcı..

Ayrıca tatlım sana yorum yapmam gerekırse dıyecegım su kı; bu yasta boyle seyler dusunmen çok yanlıs..

Gönüldür , sevgidir vesaire diyemeyecegım..Cunku anlamını ve duygusunu bılecek yaş değil maalesef..15 yasındaki bir kız çocugu, yanında olan erkek cocukla evlılık yolunda yuruyemeyecegı ıcın bosuna kendını kullandırmasın... ve gecıcı olan heves zannedılen farklı birşey ugruna boyle seylere bu yaslarda kafa yormamalı..hele bi genç kız olun bakalım..hele birr üniversite hayallerı kurun bakalım..bu hayallerı kuruyorsan yanında sevgılı (!) denen sey kafa kurcalamamalı .... önce büyümeyi ve her yaşı layığıyla yaşamayı bilmeli..

Son düzenleme:
gitmeme kararı almakla çok iyi yapmışsın canım... hem sana gerçekten değer veriyorsa dışarıda görüşmeniz bile onu çok mutlu etmeli... onun duygu sömürülerine de gelme hiç... alınırsa alınsın..... böyle birşey için alınacaksa zaten bellidir ne olduğu...seni anlamayan biriyle zaman kaybetmeden tanımış olursun gerçek yüzünü...

Gerçekten de bazılarının dediği gibi: 15 yaşında sevgi falan olmaz,bunlar beyhude işler.Önünde bir gelecek var,eğitim hayatı var.Ama şimdiki ortaokul liselere bakıyorum,kızlar düğüne gidiyorlar sanki, bakım falan değil bunun adı,resmen özenti ve boş amaçlara itiliyorlar. Ben üniversiteye gelene dek kalem bile kullanmadım gözüme.

Bakıyorum okuldan çıkan otobüste denk geldiğim öğrencilere 'çıkma' muhabbetleri. Ona buna hava atacak(!) şununla çıktım ,şukadar kişiyle çıktım bilmem ne.Yazık çokkk yazık.Eskiden,atalarımızın tarihinde o yaşların insanları devlet yönetirler-düşmana savaşırlarmış. Üreten değil Duygu Tüketen bir nesil yetişiyor.

Son düzenleme:
canım sakın sakın gitme. ben aileme yalan söyleyip te çıkamam evden de. bana güvenmiyor musun derse de neden güveneyim de gerekirse ama sakın gitme sonra üzülürsün.

ben düşün üniversite 1e giderken bir arkadaşım çağırmıştı gitmiştin ki sevgili bile değildik hangi akla hizmet gittiysem hemen sırnaşmaya başladı. hemen kalktım gittim küstük. aslında hoşlanıyordum ama güvenememiştim. ve aylar sonra bana ititraf etti aşka maşka inanmıyormuş ta çağırma amacı belliymiş filan.. bi daha yüzüne bakmadım.

eğer gerçekten seni seviyorsa da seni anlayışla karşılar ve ısrar etmez.

Bir erkek evıne cagırıyorsa pekte ıyı bir şey ıçın cagırmaz be canm

Öpmüş evdede rahat rahat elleşmek için çağırıyor olabılır.

Bence bu yaşlarda erkeklerle ilişkını sadece arkadaslık düzüyinde tut derım.

Çünkü bu yaşta istemedığın bir şey yaşarsan ,bütün hayatın etkılenır.

Okulun ,hayata ,erkeklere bakıs acın alt üst olur.

İlla bir şey yapar demıyorum ama, erkek bu evime kadar geldıyse ,rahat bır kız der aklında

planlar geçebılır.Bu tür şeylerı erkenden yaşama , erkekler yalancı dır ,her dedıklerıne inanma

o yalanlar işi bitine kadardır.

yalan konu açıldığı o kadar belli ki!
cevap bile vermiyorum.........................!

yalan konu açıldığı o kadar belli ki!
cevap bile vermiyorum.........................!

Farzedelim ki öylesine açılmış bir konu.. Fakat yok mu böyle bir gençlik ?
Bu durumu yaşayan, okul çağında idealleri için savaşması gerekirken ilk öpücükten söz edenler az değil malesef.

cocuga bak sen ya daha 6ay olmaus senı evıne cagırıyo once senın bı guvenını kazansın sen ondan zarar gelmıyecegıne ne nıyet cagırdıgına senı sevdıgıne bı emın ol bunlardan emın olmadan gıtme 6 ay cok erken hem bu yastakı erkekler cıddı dusunmezler akılları fıkırlerı oralarında olur canım atesle barut yanyana durmaz yasın cok kucuk oldugu ıcın tabı kanında kaynıyo ona karsı koyamaz kendını teslım edebılırsın alımALLAH sadece fılm ızlemek ısteyen kısı sınamaya gıtsın sızın aranızda tam bag olusmamıstır kı daha sadece sevgısınden dızıne yatırıp oksasın canım senı ne nıyetle cagırdıgı bellı cinsellik yasamak ıstıyo acık acık konus hop noluyoz de koy tavrını da nıyetını anla ınan kotu nıyetı yoksada bu hosuna gıdecektır ben esıme boyle yapmıstım bayılmıstı hafif kız olmadıgımı her cagıran erkegın evıne gıtmedıgını anlasın

ben bu siteyi 30 umda kesfettim.bana garip geldi 15 lik kizin burayi bulup dert yazmasi..asparagaz geldi...kusra bakmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…