Sevgilim evine davet etti.. Ne yapmalıyım ?

elizabeths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
11
0
36
İstanbul
Öncelikle herkese merhabalar..Ben damla 15 yaşındayım benim erkek arkadaşım var 3,4 ay oldu çıktığımızı aramızda yakınlaşma oldu yani ilk öpücüğümü kullandım..Her buluştuğumuzda sinema istiyor öpmek istiyor emin değilim seviyormu ? yoksa sıf öpmek içinmi kullanıyor ? olbilirmi ...sana aşık oldum..cok sevıyorum diyor ama bilmiyorum işte..nyse sonra hafta sonları buluşuyoruz biz hep nyse bu hafta işi çıkmışta denizliye gitçekmişte gelemıyormuş hafta içi görüşelim dedı bende tamam dedım kırmım ..aynı yerdemi buluşucaz dedım ? yok evde dedi...Şok oldum aklımda bisürü soru işaretleri oluştu..Gitsem nolur acaba ?....Film için çağırıyormuş ama ben istemiyorumda ona dıyemıyorum...bilmiyorum gelemem ...diyorum...buseferde diyor sen bana güvenmiyormusun ? beni sevmıyormusun ?...Kaldım öyle Lütfen yardım edin Tavsiyeleriniz neler ? Gitsemmi ? Gitmesemmi ? Ve bunuda söylim annem biliyor sadece çıktığımızı ..o derdi evıne felan davet ederse sakın gitme derdi..bnde yok annem derdım..bu konuyu onla konuşmam ımkansız...Lütfen görüşlerinizi almak istiyorum ? nediyorsunuz ?

canım bence gitme yaşın daha çok küçük ileride ne olacağı belli olmaz onun sana ne yapacağını da bilemeyiz sakın gitme tatlım annemle teyzeme gidiyoz komşya gidiyoz diye yalan söyle sevgiline ama asla evine gitme asla hemde
daha yaşayacağın çok şey var

farkındasın zaten anladığım kadarıyla gitmek de istemiyorsun yapman gereken gitmemen canım

daha çok küçüksün

Daha 15 yaşısndasın canım benim çok küçük bir yaş bence ilk öpücük için bile erken... Ben normalde karşı değilim böyle şeylere ama bir 18 yaşını geç reşit ol mantıklı ol daha sağlam kararlar vermeye başlayacaksın... Ama dediğim gibi şuan senin için çok çok erken... Bence o arkadaşından uzak dur çünkü bu yaşlardaki erkekler ergenlik döneminde oluyorlar ve daha bir cinsel eğilimleri oluyor... O yüzden kendine dikkat et derim ben...

Görüşünüz İçin Çok teşekküR edeRim Benimde içimde hiss var gidersem kötü şeyler Olacakmış gibi hissediyorum...Ben yapamam galıba öyle şey yok gidemicem =(...Gitmem...

Teşekkür edeRim :) Haklısınız evet Ben bir öpücükle hatta yaptım artık alışkanlık hali geldi onun hep öpmek istiyor..Ben ayrılıcam Benım için çok erken olduğunu fark ettim..gerçekten...=/

Bence gitme erkeğin evine gittiğinde farklı bi ortam oluştuğunda bu ortamı kadın hazırlar o eve gelmeyi kabul ettiği için ve sonra başına gelenlere yine kadın ağlar. Erkek bu ilgisi hemen sönüveriyor. Olan sana olur. yanlış birşey yapmaktansa boşver gitsin.

Görüşünüz İçin Çok teşekküR edeRim Benimde içimde hiss var gidersem kötü şeyler Olacakmış gibi hissediyorum...Ben yapamam galıba öyle şey yok gidemicem =(...Gitmem...

önemli değil taklım bende karşı değilim yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi

ama her şeyin bir vakti var

dikkati olmalısın çok canım

çünkü seni senden başka kimse koruyamaz

canım eve çağırdı diye kötü bişey yapacak anlamına gelmez .ben 16 yaşımda gitmiştim tabi aynı senin gibi çok kafama takmıştım.şüpelenmiştim ama hiçbişey olmadı film izlemiştik.şuan 22 yaşındayım.hiç ayrılmadık...güveniyosan git ,güvenmiyosanda bahane uydur..

Küçüksünüz demek istemiyorum, yaşınızın çok farkındasınız ama bu tür birliktelikler için çok erkek değil mi ? Hep yanlış kararlar, yıpranmalar gerçekleşiyor sonucunda..

Okul, gelecek kurulması, ideallerin peişine düşülmesi gereken pırıl pırl bir yaştasınız.Ne olur çok iyi değerlendirin.. Belli bir yaşa geldiğinizde ne ruhunuz ne de kalbiniz yara almamış olsun.

.....

Sizden evde buluşmanızı istemesi çok yanlış, her ne kadar iyi niyeti olsada..

''Bu güven meselesi değil x, bu prensip meselesi ; evde buluşulmasını uygun bulmuyorum '' diye bir cevap verirsiniz net bir şekilde.. Kişiliğinizden ve kararlarınızdan ödün vermediğinizi görsün.İlk başta kızabilir belki, sonrasında çok daha saygı duyar size eminim.

Ne kendinizi üzersiniz ne de onu, bu şekilde olursa.

Özel değilse sevgilinizin yaşı kaç acaba ?

15 miiiiiii ..!!!!!!!! Çoluk çombalakların burda kaynadığını gördükçe siteye giresim gelmiyo yaa...Sen git okuluna,derslerinle ilgilen,akşamları da sütünü iç yat bence ablacım böyle şeylere kafanı yormaa...Eğitimini tamamla,güzelce mesleğini al eline, şöyle yaşın otursun sonra buraya gir ve derdini paylaş....Bu çocuk sana aşık mı sanıyorsun? Üzülmeni istemem ama yalan da söylemem....15 bu yaaa...Allah yardımcın olsun....

Fake konu olduğu bal gibi ortada!! nick e bak elizabeth! az kalmış senin elizabethliğinden kurtulmana!

xxxxxxxxx kardeşimm nick bu aklıma bu geldi yaptım seni ilgilendirmez Ben yardım almak için bu konuyu açtım fake felan yok burda...İnamıyorsan bu konuya tıklama ozaman kardeşim...Gitmiş fake diyor ya..

Son düzenleyen: Moderatör:

16 yaşında.......

16 yaşında.......

Eminim ki dikkatli bir karar verecek olgunluktasınız..

İnşaallah güzel bir idealiniz olur ve çok iyi yerlere gelirsiniz. Sonrasında, yani tam kıvamına gelmişken ruhunuz, aşk öyle güzel buluyor ki insanı, siz bile şaşırıyorsunuz..

Bu yüzden herşeyin zamanlısı, en iyi gelendir.

İyi akşamlar.

Gerçekten çok haklısınız Teşekkür ederim...

sürekli sinemaya öpmek için gitmek isteyen adamdan ne sana ne başkasına bır CACIK olmaz niyet barız ortada yanı rahat rahat öpmek için eve çağırıyor senı sakın ablacım sakın diyorum sana otur annenın babanın yanında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…