- Konu Sahibi elizabeths
-
canım bence gitme yaşın daha çok küçük ileride ne olacağı belli olmaz onun sana ne yapacağını da bilemeyiz sakın gitme tatlım annemle teyzeme gidiyoz komşya gidiyoz diye yalan söyle sevgiline ama asla evine gitme asla hemde
daha yaşayacağın çok şey var
farkındasın zaten anladığım kadarıyla gitmek de istemiyorsun yapman gereken gitmemen canım
daha çok küçüksün
Daha 15 yaşısndasın canım benim çok küçük bir yaş bence ilk öpücük için bile erken... Ben normalde karşı değilim böyle şeylere ama bir 18 yaşını geç reşit ol mantıklı ol daha sağlam kararlar vermeye başlayacaksın... Ama dediğim gibi şuan senin için çok çok erken... Bence o arkadaşından uzak dur çünkü bu yaşlardaki erkekler ergenlik döneminde oluyorlar ve daha bir cinsel eğilimleri oluyor... O yüzden kendine dikkat et derim ben...
Görüşünüz İçin Çok teşekküR edeRim Benimde içimde hiss var gidersem kötü şeyler Olacakmış gibi hissediyorum...Ben yapamam galıba öyle şey yok gidemicem =(...Gitmem...
Fake konu olduğu bal gibi ortada!! nick e bak elizabeth! az kalmış senin elizabethliğinden kurtulmana!
Küçüksünüz demek istemiyorum, yaşınızın çok farkındasınız ama bu tür birliktelikler için çok erkek değil mi ? Hep yanlış kararlar, yıpranmalar gerçekleşiyor sonucunda..
Okul, gelecek kurulması, ideallerin peişine düşülmesi gereken pırıl pırl bir yaştasınız.Ne olur çok iyi değerlendirin.. Belli bir yaşa geldiğinizde ne ruhunuz ne de kalbiniz yara almamış olsun.
.....
Sizden evde buluşmanızı istemesi çok yanlış, her ne kadar iyi niyeti olsada..
''Bu güven meselesi değil x, bu prensip meselesi ; evde buluşulmasını uygun bulmuyorum '' diye bir cevap verirsiniz net bir şekilde.. Kişiliğinizden ve kararlarınızdan ödün vermediğinizi görsün.İlk başta kızabilir belki, sonrasında çok daha saygı duyar size eminim.
Ne kendinizi üzersiniz ne de onu, bu şekilde olursa.
Özel değilse sevgilinizin yaşı kaç acaba ?
16 yaşında.......
15 miiiiiii ..!!!!!!!! Çoluk çombalakların burda kaynadığını gördükçe siteye giresim gelmiyo yaa...Sen git okuluna,derslerinle ilgilen,akşamları da sütünü iç yat bence ablacım böyle şeylere kafanı yormaa...Eğitimini tamamla,güzelce mesleğini al eline, şöyle yaşın otursun sonra buraya gir ve derdini paylaş....Bu çocuk sana aşık mı sanıyorsun? Üzülmeni istemem ama yalan da söylemem....15 bu yaaa...Allah yardımcın olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?