Ben konunun yalan olduğunu düşünmüyorum. niye bu kadar bu konu üstünde duruldu ki?
kızcağız belli ki bazı şeyleri ilk defa yaşıyor, sevgililik, ilk öpücük vs 15 yaşında olması bunları yaşayamaz anlamına gelmiyor. yaşlı üyelerimize garip gelebilir ancak devir çok farklı artık.
canım ben seni kardeşim yerine koyarak cevap vereceğim;
bu yaşlarda erkeklerde (çoğunda) sevgi pek olmuyor, daha çok hormonlarıyla hareket ediyorlar.
evine gidersen sana saldıracak demiyorum ancak istemediğin halde sevdiğin çocuk olduğu için ileri gitmesine hayır diyemeyebilirsin. bu illa ki ilişkiye girmek vs demek değil, sen sıkı sıkı sarılmaya bile hazır değilsindir belki ama yalnız olduğunuz bi ortamda buna hayır demen daha zorlaşabilir.
o yüzden bence ilk ilişkinin tadında kalması için evine gitme. uzun süre çıkarsınız seni sevdiğine ve istemeden de olsa seni üzecek bişey yapmayacağına emin olursun o zaman gidersin. sinemaya çok gidiyoruz vs demişsin eğer sadece seninle öpüşmek için çıktığını düşünüyorsan uzaklaş ondan. bi süre sinemaya gitmeyiverin bakalım sana olan tavırları değişecek mi? değişirse niyetini anlarsın. değişmezse ne mutlu size. ilk aşklar güzeldir tadında yaşayın benden sana öpücükler