Sevgilim evine davet etti.. Ne yapmalıyım ?

ben bu siteyi 30 umda kesfettim.bana garip geldi 15 lik kizin burayi bulup dert yazmasi..asparagaz geldi...kusra bakmayin..

Bu kişi doğru mu yalan mı söylüyor bilemeyeceğim ama yanılıyorsunuz, aramızda çok fazla 20 yaşından küçük üyelerimiz var.

Fakat çok fazla sayıda eski üye var. Hep ikinci üyelikler almış yahut sırf konu olsun diye yazan sayısı oldukça fazla üye var.. Bu yüzden artık açılan konulara insanın inanası gelmiyor.

Benim bu siteye girmem amacım sıf bu konu için yeni üye oldum bu konuyu paylaştım kımseye söyleyemedim belki büyüklerden yardımcı alırım ..diye açmıştım...Ama ben gerçekten doğru söylüyorum...Ve Yardımcılarınız için Çok teşekkür ederim ben aptallık yapamam gidemeM gitmem..gerçekten cok yardımcılarınız dokundu Allah sizden Razıolsun ..

Son düzenleme:
Ben konunun yalan olduğunu düşünmüyorum. niye bu kadar bu konu üstünde duruldu ki?
kızcağız belli ki bazı şeyleri ilk defa yaşıyor, sevgililik, ilk öpücük vs 15 yaşında olması bunları yaşayamaz anlamına gelmiyor. yaşlı üyelerimize garip gelebilir ancak devir çok farklı artık.

canım ben seni kardeşim yerine koyarak cevap vereceğim;
bu yaşlarda erkeklerde (çoğunda) sevgi pek olmuyor, daha çok hormonlarıyla hareket ediyorlar.
evine gidersen sana saldıracak demiyorum ancak istemediğin halde sevdiğin çocuk olduğu için ileri gitmesine hayır diyemeyebilirsin. bu illa ki ilişkiye girmek vs demek değil, sen sıkı sıkı sarılmaya bile hazır değilsindir belki ama yalnız olduğunuz bi ortamda buna hayır demen daha zorlaşabilir.
o yüzden bence ilk ilişkinin tadında kalması için evine gitme. uzun süre çıkarsınız seni sevdiğine ve istemeden de olsa seni üzecek bişey yapmayacağına emin olursun o zaman gidersin. sinemaya çok gidiyoruz vs demişsin eğer sadece seninle öpüşmek için çıktığını düşünüyorsan uzaklaş ondan. bi süre sinemaya gitmeyiverin bakalım sana olan tavırları değişecek mi? değişirse niyetini anlarsın. değişmezse ne mutlu size. ilk aşklar güzeldir tadında yaşayın benden sana öpücükler

cnm bence gitme yaşın daha küçük eklin ermez senin daha ne yin ne olduğunu düşünrmessin herşey toz pembe geir sana seni her defasında öpmek istemesiçok yanlış bence biraz mesafeni koy çok yüz verme sonunda üzülen sen olursan ne dersede inanma

bende 17 yaşında keşfettim bu siteyi. ayrıca o dönemlerde bilgisayarla internetle çok vakit geçirirdim ilk kez bilgisayarım olduğu için başından kalkmazdım. çok araştırırdım vs. arkadaş 15 yaşında bu siteyi bulması anormal gelmedi bana.
ayrıca eve gitmeme kararı almakla çok iyi etmişsin, karşındakinin nasıl biri olduğunu şu yaşta tanıyamazsım. birde ikinizde çok küçüksünüz. bende sevgilimle 17 yaşında sevgili oldum, bir çok kez evine gittim nasıl bir cesaretse artık, ama yanlış bişeyi olmadı bana karşı şükür ki, bu da bir şans bence, başıma kötü bişeyde gelebilirdi değil mi, yanlış tanımışta olabilirdim. hala da devam ediyoruz onunla... ama herkes böyle olmayabilir malesef...

15 yaşında ana kuzususun sen daha otur derslerinle ilgilen yaşın biraz daha büyüsün nasılsa erkek arkadaşın olacak.

Anlayışınız için çok teşekküR ederim..

ev ve iki sevgli :))) bu 3lü pek hayra alamet değil ayrıca yaşın hata yapmak ve sonradan pişman olmak için aşırı derece de uygun .. tam o yaş da çok hata yapılıyor .. amacı ne olursa olsun bence gitme .. ayrıca sürekli öpmek isteyen birinden nasıl bir hayır bekliyorsun ki ? orda burda başka insanların içinde senin hakkında ne düşüneceklerini hiç mi umursamıyor bu kdr rahat oluyor ? bence ayrıl ..

konu açılalı 2 yıl olmuş. karar coktan verılmıstır herhalde

orası bambaşka bi mevzu ancak 15 yaşında herhangi biri başına böyle bir sorun geldiğinde buradan okuyup kendi sorununa çözüm buluyorsa bu yazılanın fake olup olmamasının hiç önemi yok bence.

Sanırım herkes gitmemesi yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…