Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

Ne gerek var? Neden bunu yapasınız?
Dünyada milyarlarca insan var ve yarısı erkek desek yığınla alternatife sahipsiniz. Ne diye direk çocukla hayata başlayasınız? Birde o erkeğin daha önce evlilik kurumunu deneyip sürdüremediği gerçeğide var. Peki sizlede bunu sürdürebilecek mi? Eşi neden bu kadar mükemmel birini bıraktı dersiniz? Yani gereksiz sorular duyguları bir kenara bırak ve mantıksal yaklaş. Erkek arkadaşında bir zahmet kendine göre yaşı yaşına birini bulsun. Sizde tertemiz bir sayfa ile hayatı birlikte tecrübe edebileceğiniz biriyle hayata başlayın. Bu şahsi görüşümdür. Eğer bu yola girerseniz ileride 30lu yaşlarına geldiğinde bir çocukla boşanmış bir eş olarak ortada kalacaksın. Tabi bu sürece gelene kadar buraya en az 10 tane konu açarak sorunlarını yazacaksın. Çocugu ile anlaşamıyorum eski eşiyle görüşüyor, bir süre sonra cinsel sorunları var ne olacak konuları, sizden sıkılınca yeni genç adaylara yönelir. Say say bitmez

Bence sıkıntı yok. 30lu yaşlarda ki kadınlar çok korkuyor bize adam kalmayacak diye :)
Burada bile evlenme diyenlerin çoğunluğu evli yalnız
Kimse erkeksiz kalırım korkusuyla gencecik yaşında çocuklu adamı buldum kaçırmayayim telaşına girmemiş.

Ayrilin. Sizi hizmetci ve dadi olarak gorucekler buyuk ihtimal. Oyle olmasa bile herseyi zaten yasamis bir adamla herseyi ilk defa yasiyan sizin heycani dusunceleri bir olmaz tam bir hayal kirikligi olur sizin icin.

Burada bile evlenme diyenlerin çoğunluğu evli yalnız
Kimse erkeksiz kalırım korkusuyla gencecik yaşında çocuklu adamı buldum kaçırmayayim telaşına girmemiş.
Avına dokanınca kızıyor Mahmut. Zerre sevmezler burayı hep göz açıyoruz çünkü.

O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Çok küçüksün bence çöpsüz üzüm bul
23 yaş evlenmek için bile çok erken
O yaşta başkasının çocuğuna üvey annelik / ablalık yapabilecek misin ?
Gerek yok bence

Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Cocuk olmasa devam derdim ama çocuk varsa Cook zor çok.. kendi çocuğuna tahammülün olmuyor cogu zaman gerçekten anaç daha önce kalabalık aile geçmişiniz çocuk bakma vs varsa belki bir nebze..ama evin nazli kızı vs durumundan çıkıp bu yola girerseniz 1 sene sonra kafanı duvarlara vururken bulurken kendini..bence davul bile dengi dengine çocukluğu çocuklu anlar diyorum

Ben de istemezdim bunu yapmak bu kişiyle yaşadım zaten ilkim de bu herşey de bu ilk zamanlar işi gücü iyi diye başlamıştım Allah var tipi de iyi ama sonrasın da ciddileşti ve böyle birşey başıma geldi çok pişmanım ama geri ye de döneniyorum ne yazık ki bir de aşık oldum bu benim için çok zor babasız büyüyen biriyim ve onun sahiplenici tavrı beni cezbetti

Konu sahibi önceki ilişkisinde o kişiyle birliktelik yaşamış. Sanırım bu sebeple evlenmiş biriyle evlenme düşüncesine sahip
Evet ne yazık ki aynı kişiyle bir birlikteliğim oldu ama ben babasız büyüyen bir insanım bundan dolayı çok zorlanıyorum ne karar versem yanlış geliyor kendisi o kadar farklı ve korumacı geldi ki ben de aşık oldum şimdi de çok düşünüyorum bu işi kendisine kalsa sordum yani çocuğa birşey desem problem olur mu diye ama işte

Arkadaşlar bu şekilde düşünen çok olmuş ama kadın bu kişiyle evlenirken çok zenginmiş sevgilim sonra durumları biraz kötülemiş ve rahatı bozulmu ben kadınla da yüz yüze geldim tersine bizim ki çok uğraşmış ayrılmamaya çocuk için ama asla istememiş öyle kadın eskiden miş uğraşıp devam etmeye

Kadın mı anlattı bunları?

O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum

Daha yaşınız çok küçük. Evlilik için acele etmeyin. Çocuklu biriyle birlikte olmak büyük bir sorumluluk almak demek. Çocuğu her zaman sizden önce gelecek mesela. Çocuğuyla anlaşabilir misiniz? Eski eşi de her daim hayatınızda olacak. Kıskanç bir insanım diyorsanız hiç bulaşmayın. Ben pek olumlu bakmadım ilişkinize. Çocuğu olmasa bile 23 yaşında bir kadınla 30 yaşında bir erkeğin düzgün bir birliktelikleri olacağını düşünmüyorum yaş farkı gereği. Bu yaş farkı ilerleyen yıllarda sorun olmayabilir ama şu an yaşınız küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…