Boşanmış birine
19 yaşından beri aşıksınız
O evliyken de devam...
Bu adamdan ayrılsanız keşke
Resmilikten yanayım ben
Klişe olacak ama ayrılınca hiçbir garantisi olmayacak
Maddi manevi fosss
Ya nikahı bastırır insan gibi yaşarsın ya da defolup gidersin derdim. Zina ya girer bumerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Çok pardon19 yaşından beri birine aşık olan kişi başka onun bu durumla alakası da yok kızcağızın sevdiği evli ya da boşanmış da değil.
Ben 27 yaşımdan beri seviyorum boşanmış evli değil
Ayrilacaksinmerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Bence hamile kal sonra bir sekilde evlenemeye ikna edersin.Olgun erkek sakın kaçırma
Böyle oyunlara girmeyin bence ciddi birini bulmadan da o adamı bırakabilirsiniz.benim etrafımda 10-15 senesi gitmiş sonrası adam tarafından bırakılmıs insanlar var gene 2 sene fazla bir kayıp değil.Allah ins karsınıza sizi sevecek ve sizinle evlenecek birini cıkartır siz sadece bu kısır döngüden kurtulun temiz bir sayfa acın kendinize.Ben onu çok seviyorım ama işte aklımda önceki mesajlarımda da yazdığım gibi başka birini “ciddi birini” bulup evlilik kararı aldıktan sonra onu terk etmek ona da bunu bu şekilde söylemek . O canımı çok yaktı neredeyse 2 senem gitti ona bende istiyorum mutlu olmak yuva kurmak bir de babasız büyümüş bir kızım zaten bi dönem yetimhanede falan kaldım. Aileye aile sevgisine çok aç muhtacım karşımda da böyle bi adama aşık oldum
Seni sevse evlenirdi kusura bakmamerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Arkadaşlar ben evlenmek istiyorum zaten . Ben demiyorum ki onun evlenemeden beraber yaşama isteğini kabul etsemmi etmesem mi . Ben böyle bir soru sormadım ki. Onu evlenmeye nasıl ikna edebilirim dedim
burdan dersler çıkarın ,sakın kabul etmeyinmerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Aranızda ki yakınlaşma ne boyutta bilmiyorum ama bence açık açık niyetini söylemiş.Rüya görmüş bugün seni kaçırıyodum sonra şöyle böyle oluyodu diye anlatıyo. Ben anlamadım bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo.
Rüyasını anlattıktan bir iki saat sonra da beni aradı sana tek bişey söylicem artık tamamen benim ol istiyorum dedi kapattı.
Ne yapmaya çalışıyor bu adam ?
Anlamadın mı, yatağıma gir diyor işte.Rüya görmüş bugün seni kaçırıyodum sonra şöyle böyle oluyodu diye anlatıyo. Ben anlamadım bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo.
Rüyasını anlattıktan bir iki saat sonra da beni aradı sana tek bişey söylicem artık tamamen benim ol istiyorum dedi kapattı.
Ne yapmaya çalışıyor bu adam ?
Anlamadın mı, yatağıma gir diyor işte.
Cinsellik yaşayalım, nikahsız diyor. Burda o kadar kadın dil dökmüş sen yine anlamamışsın bu adamdan bi cacık olmayacağını.
Tamamen benim ol ne demek ki o zaman. Nikah da istemediğine göre.Biz zaten cinsellik yaşıyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?