Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Boşanmış birine
19 yaşından beri aşıksınız
O evliyken de devam...
Bu adamdan ayrılsanız keşke
Resmilikten yanayım ben
Klişe olacak ama ayrılınca hiçbir garantisi olmayacak
Maddi manevi fosss

19 yaşından beri birine aşık olan kişi başka onun bu durumla alakası da yok kızcağızın sevdiği evli ya da boşanmış da değil.

Ben 27 yaşımdan beri seviyorum boşanmış evli değil

Ya nikahı bastırır insan gibi yaşarsın ya da defolup gidersin derdim. Zina ya girer bu

Ayrilacaksin

Böyle oyunlara girmeyin bence ciddi birini bulmadan da o adamı bırakabilirsiniz.benim etrafımda 10-15 senesi gitmiş sonrası adam tarafından bırakılmıs insanlar var gene 2 sene fazla bir kayıp değil.Allah ins karsınıza sizi sevecek ve sizinle evlenecek birini cıkartır siz sadece bu kısır döngüden kurtulun temiz bir sayfa acın kendinize.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar . İnşallah doğru ve güzel bir durumun içerisinde bulucam kendimi bakalım . Bir kişinin bile hakkımda inşallah demesi güzel bir yere gelmeme vesile olabilir.

Hayatımda güzel bir detay olursa burdan paylaşıcam.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler

bu onun tercihi saygı duyarım
bu tercihede evet demek senin tercihin bunada saygı duyarım
ama yarın böyle birinden şikayet edersen sana söyleyecek çok şeyim olur

Evlilikten ağzı yanar bi daha kimseye güvenmez anlarım da tekrar beraber yaşamak cocuk vs olayına girebiliyosa imzayıda atabilir

Bence beraber yaşayın adam hevesini alsın sonra hamile kaldığınızda ve tüğdükten sonta TV çıkıp mağduru oynayın, ağlayın sızlayın, adliye koridorlarda Çocuğunuzun haklarını arayın ama etrafa biz dinen nikah kıydık lafları söyleyin ki namuslu görünün, herkes size acısın

Seni sevse evlenirdi kusura bakma

Seni seviyor ama seninle evlenmiyor ? Emin misin seni sevdiğine ? Seven adam sevdiği kadını toplum önünde nikahına almayacak şekilde yaşatıp, çocuğuna gayrimeşru damgası vurdurmaz.Neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamadım !!!

Şu erkeklerin sizi kullandığını bi anlayın artık. Kendinizi vazgeçilmez mi sanıyorsunuz, dünya sizin etrafınızda mı dönüyor sanıyorsunuz ben anlamadım . Şu bakış açısını çözebilen varsa bana da anlatsın. Allah aşkına !

Arkadaşlar ben evlenmek istiyorum zaten . Ben demiyorum ki onun evlenemeden beraber yaşama isteğini kabul etsemmi etmesem mi . Ben böyle bir soru sormadım ki. Onu evlenmeye nasıl ikna edebilirim dedim

Bu kafayla ikna falan edemezsin. Seni salak yerine koyan bir adamla evlenmeye çalıştığının farkında mısın ? Sana değer vermeyen bir insanla evlenip ne yapmayı planlıyorsun ?

burdan dersler çıkarın ,sakın kabul etmeyin

Rüya görmüş bugün seni kaçırıyodum sonra şöyle böyle oluyodu diye anlatıyo. Ben anlamadım bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo.

Rüyasını anlattıktan bir iki saat sonra da beni aradı sana tek bişey söylicem artık tamamen benim ol istiyorum dedi kapattı.

Ne yapmaya çalışıyor bu adam ?

Aranızda ki yakınlaşma ne boyutta bilmiyorum ama bence açık açık niyetini söylemiş.

Anlamadın mı, yatağıma gir diyor işte.

Cinsellik yaşayalım, nikahsız diyor. Burda o kadar kadın dil dökmüş sen yine anlamamışsın bu adamdan bi cacık olmayacağını.

Anlamadın mı, yatağıma gir diyor işte.

Cinsellik yaşayalım, nikahsız diyor. Burda o kadar kadın dil dökmüş sen yine anlamamışsın bu adamdan bi cacık olmayacağını.

Biz zaten cinsellik yaşıyoruz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…