yok artık yaSizi anlıyorum hak da verdim ama terk edemiyorum sorunum o denedim olmuyo yapamıyorum neyse zaten bugün ciddi ve daha ömce evlenmemiş biriyle yemeğe çıkıyorım. Biraz tanıcam başka insanlara şans vercem eğer aklıma yatarsa terk edicem başka türlü yapamıyorum çünkü .
Sizi anlıyorum hak da verdim ama terk edemiyorum sorunum o denedim olmuyo yapamıyorum neyse zaten bugün ciddi ve daha ömce evlenmemiş biriyle yemeğe çıkıyorım. Biraz tanıcam başka insanlara şans vercem eğer aklıma yatarsa terk edicem başka türlü yapamıyorum çünkü .
Sizi anlıyorum hak da verdim ama terk edemiyorum sorunum o denedim olmuyo yapamıyorum neyse zaten bugün ciddi ve daha ömce evlenmemiş biriyle yemeğe çıkıyorım. Biraz tanıcam başka insanlara şans vercem eğer aklıma yatarsa terk edicem başka türlü yapamıyorum çünkü .
Peki sunu sorayim o zaman?
Adam evliliğe soguk bakıyor ama evlilikte olan herseyi istiyor sizden..bir imzayi da atıverse..bence bu şekilde konusmalisiniz..yani ikna etmenin en iyi yolu ılımlı konusmaktadir..
Direk aldatmayı seçiyorsunuz yani.Bu da bir tercih saygı duyarım.Belki ikna edemediğiniz sevgiliniz sizi başka biriyle görünce evlenmemeye daha çok ikna olur.
BEN DE SANA DİYORUM Kİ BÖYLE ADAMLAR EVLENMEZ...evlenmez...evlenmez...evlenmez...Neden almasın çocuk onun değil mi ? Hadi almadı babalık davası diye bişe var bu insan kariyerli ve ortadan kaybolabilecek biri değil.
Ama benim anlamadığım konu şu ben BERABER YAŞICAM DEMİYORUM ZATEN İSTEMEDİĞİMİ SÖYLÜYORUM BERABER YAŞAYACAKMIŞIM BUNU DÜŞÜNÜYORMUŞUM GİBİ yorum yapmanıza şaşırıyorum sadece. Ben basit bir fikir istedim nasıl ikna ederim diye. Farkındaysanız başka bir sorum yok ama sizin yorumunuzun benim sorumla alakası yok . Burda derdime çare aramaya çalışıyorum. Dalga geçilerek daha çok hırpalanmak değil derdim .
Ben düşündüm de belkide sevgilinizle birbirinize çok uygun olabilirsinizBu aldatmak değil yemeğe çıkıcam tanıcam ciddiyse niyeti devam ederim içime sinerse
BEN DE SANA DİYORUM Kİ BÖYLE ADAMLAR EVLENMEZ...evlenmez...evlenmez...evlenmez...
sen daha bize kızıyorsun.
aynı şey tanıdığımın başına geldi ve adam imam nikahlı çıktı.
neyse ya. gerçekten sen anlamıyorsun. biz iyiliğine konuşuyoruz ama sen bizi kötülüyorsun.
banane... ortada kalınca aklına geliriz artık...
BEN DE SANA DİYORUM Kİ BÖYLE ADAMLAR EVLENMEZ...evlenmez...evlenmez...evlenmez...
sen daha bize kızıyorsun.
aynı şey tanıdığımın başına geldi ve adam imam nikahlı çıktı.
neyse ya. gerçekten sen anlamıyorsun. biz iyiliğine konuşuyoruz ama sen bizi kötülüyorsun.
banane... ortada kalınca aklına geliriz artık...
Ceylan hanımın son mesajını okuyunca erkek arkadaşının evlenmek istememesi çok normal,hanımefendi direk aldatmayı seçiyor ve aldatma sayılmaz diyor
o kadar tuhaf ki. hem istediği cevabı vermemizi istiyor, sonra aldatacam diyor, sonra aldatma değil diyor... kafam karıştıCeylan hanımın son mesajını okuyunca erkek arkadaşının evlenmek istememesi çok normal,hanımefendi direk aldatmayı seçiyor ve aldatma sayılmaz diyor
Bir dalı tutmadan diger dalı birakmayayim diyorsun??
Ben düşündüm de belkide sevgilinizle birbirinize çok uygun olabilirsiniz
Siz ayrılmayın
ya bu adam sizin peşinizi bırakmazsa?:))))
Ortada kalmıcam çünkü adamla beraber yaşama niyetim yok .
o kadar tuhaf ki. hem istediği cevabı vermemizi istiyor, sonra aldatacam diyor, sonra aldatma değil diyor... kafam karıştı
acaba bize hastaneden mi yazıyorBen artık hanımefendinin forumla dalga geçtiğini düşünüyorum.Çünkü kendisine hiçbir şekilde anlam veremedim
acaba bize hastaneden mi yazıyor
Tabikide kabul etme.. madem senden çocuk istiyor bu demek ki seninle artık hayatının sonuna kadar bi bag kurmak istiyor yani seni hep gormek zorunda ayrilsaniz bile.. e o zaman neden evlenmiyor? Çok mantıksız.. Aynı eve çıktıktan bir süre sonra çocuk istemediğini söyleyecek bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?