Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

yok artık ya

Aldatacaksınız yani.

Direk aldatmayı seçiyorsunuz yani.Bu da bir tercih saygı duyarım.Belki ikna edemediğiniz sevgiliniz sizi başka biriyle görünce evlenmemeye daha çok ikna olur.

Peki sunu sorayim o zaman?
Adam evliliğe soguk bakıyor ama evlilikte olan herseyi istiyor sizden..bir imzayi da atıverse..bence bu şekilde konusmalisiniz..yani ikna etmenin en iyi yolu ılımlı konusmaktadir..

Yani bir daha böyle bir konu açarsa sözleşmeli evlilikten bahsedicem kendisine. Maddi bir kaygısı varsa istemiyorum mallarını fln sözleşme imzalayabilirim sorun yok

Direk aldatmayı seçiyorsunuz yani.Bu da bir tercih saygı duyarım.Belki ikna edemediğiniz sevgiliniz sizi başka biriyle görünce evlenmemeye daha çok ikna olur.

Bu aldatmak değil yemeğe çıkıcam tanıcam ciddiyse niyeti devam ederim içime sinerse

BEN DE SANA DİYORUM Kİ BÖYLE ADAMLAR EVLENMEZ...evlenmez...evlenmez...evlenmez...

sen daha bize kızıyorsun.

aynı şey tanıdığımın başına geldi ve adam imam nikahlı çıktı.

neyse ya. gerçekten sen anlamıyorsun. biz iyiliğine konuşuyoruz ama sen bizi kötülüyorsun.

banane... ortada kalınca aklına geliriz artık...

Ceylan hanımın son mesajını okuyunca erkek arkadaşının evlenmek istememesi çok normal,hanımefendi direk aldatmayı seçiyor ve aldatma sayılmaz diyor

:))))
Ortada kalmıcam çünkü adamla beraber yaşama niyetim yok .

Ceylan hanımın son mesajını okuyunca erkek arkadaşının evlenmek istememesi çok normal,hanımefendi direk aldatmayı seçiyor ve aldatma sayılmaz diyor

İyide o bunu bilmiyor ki :) evlenme kararı alırsam öğrenir

o kadar tuhaf ki. hem istediği cevabı vermemizi istiyor, sonra aldatacam diyor, sonra aldatma değil diyor... kafam karıştı

:))))
Ortada kalmıcam çünkü adamla beraber yaşama niyetim yok .
ya bu adam sizin peşinizi bırakmazsa?
ya yeni adamla beraberken sizi rahatsız ederse?
cinsel ilişki yaşayan adam kolay kolay bırakmaz bence. alışmış çünkü.
ya yeni adamı bu iğrenç adamla aldatırsanız?
ya hamileysen?

bunları düşünmeden konuşması ne rahat...

Gerçekten neden hemen linç politikasına giriyorsunuz . Önceki sayfalarda defalarca anlattım ben bu adamsız yapamıyorum. Denedim olmadı . İşimden gücümden uykumdan ondan bundan oldum.

Diyorum ki tek bir çare geliyor aklıma çivi çiviyi söker. O çünkü ben yalnız olduğum sürece ben kendimi istediiim kadar tutayım beni bırakmıcak ee benim aklım ona kayıyor ya kayıyor tutamıyorum kendimi .

Sizden istediğim cevabı falan vermenizi istemiyorum. Sadece minik bir fikir istedim evlenebilmek için o kadar . Veremiyorsanız okey tamam evlenme de onu da bırak diyorsunuz tamam sizi anladım doğru olan o zaten ben de biliyorum .

Ama sorun tam orda başlıyo ben onu bırakamıyorum bırakamadım. Aklıma gelen çözümle çözmeye çalışıyorum.

Çünkü burda sayfalarca söylenen çözüm yöntemleri ben tarafından denendi başarısız olundu.

Ve ben artık başarısız olmak istemiyorum.

Dalga geçecek olsam sayfalardır size derdimi anlatmaya çalışmam . Derdim var derdim foruma yazacak kadar beni bunaltmış demekki derdim ki eşimden dostumdan alacağım fikir çare herşey tükenmiş ben tükenmişim son çare olarak bir umut yazıyorum hepsi bu. Bir de linç politikasına girmeyin Allah aşkına

Çünkü çocuğu nüfusuna alsa bile -ki kabul etmeme ihtimali de var- çocuğunun annesine maddi manevi sorumluluk taşımayacak.
Kadın da mecburen bekar anne olarak hayatına devam edip, babadan güç bela mahkeme kararıyla çocuk için olacağı destekle idare etmeye çalışacak.

Gün gelecek çocuğu hiç arayıp sormayacak bile. Aklına esince göresi gelecek vs.
Klasik hikaye yani :)

Biz erkeklere saf diyoruz ama baya cinler aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…