Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

bu kadınları anlamıyorum. TUTAMIYORUM KENDİMİ ne demek??

tutacaksın, masaya yumruğunu vuracaksın, yapmayacağım diyeceksin, elin ekmek tutacak ki muhtaç olmayacaksın, illa sex ohh sex demeyeceksin, benim kurallarım bu diyeceksin.

diyemezsen,
erkek için
basit kadın
olmaya
devam edersin.

erkeklere HAYIR demesini bilin.

yoksa kullanır kullanır evlenmem der atar sizi.

bir de bebek olur, aman ben yapamıyorum psikolojim bozuk der, seni de bebeği de bırakır.

bunları her kadın için söylüyorum. AYAĞINIZI DENK ALIN KENDİNİZİ ERKEKLERE BU KADAR KAPTIRMAYIN...

erkeklerin cin olması yine biz kadınlar yüzünden böyle ipleri eline verirse erkek daha çook cin olup kadın çarpar

Şu dediklerinizi yapabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Hee dışarıya karşı yapabiliyor görünüyorum da içimde fırtınalar kopuyor.

O kendisi bile sen benden bugün ayrılsan gram canın yanmaz diyor.

Birde gel bana sor dışarıya yansıtmasam da ondan ayrıldığımda canımdan can gidiyor . Yaşayan ölüye dönüyorum yiyip içemiyorum.

Keşke şu dediklerini yapabilsem o kadar isterim ki

O kadar istiyorum ki bu aşktan kurtulmak

bence aşk değil takıntı.

inanın size yardım etmek için söylüyorum: nolur bir psikoloğa gidin. inanın faydası olur. bu adamdan ve böyle davranmaktan kurtulun. çünkü ilerde iyi bir evlilik istediğinizde, karşınıza doğru adam çıktığında siz idare edemezsiniz. ancak tedavi olursanız kendinize gelirsiniz.

Ona da gittim çare olmadı. Neyse inşallah şu adam ii çıkar da çare bulurum

Kimse size linç girişiminde bulunmuyor.Sadece söylediğiniz gibi sizi çıkmazdan kurtarmak için yorum yapıyoruz.Sizin söylediğiniz şeyleri desteklersek yine sizi çıkmazda bırakmış oluruz. Fakat yazdıklarınıza göre siz aşık değil takıntılısınız.Çünkü aşık olsanız asla aldatamazdınız.(Aldatma değil dediniz ki düpedüz aldatma.Bu yüzden yazdıklarınızı ciddiye almamaya başladım.Şaka yapıyorsunuz sandım.) Aşkı yaşayan ve hala yaşamaya devam eden biri olarak söylüyorum ki 5 sene boyunca gözüm ondan başkasını görmedi 1 yıldır kendisini görmememe rağmen yine gözüm ondan başkasını görmüyor.Belki bu takıntı bende de vardır bunu bilemem.Fakat sizin takıntınız size zarar verecek boyutlara gelmiş.İşin içine hemen başkasını katabiliyorsunuz.Yarın tekrar yeni bir konu mu açacaksınız ? Eski sevgilimden hayır gelmedi yenisini buldum diye...Gerçekten durumunuza üzüldüm ve psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum.

5 sene berabermiydiniz ? Evlilik oldu mı ?

Bence sevgilin çok bencil seni düşünmüyor
Sonuçta bu toplumda aile yapını vs bilmiyorum ama birlikte yaşamak vede çocuk yapmak kolay değil.
Ailen de üzülür bence değmez
Sevgilin senle evlenmek istemiyor çünkü seni gerçekten sevmiyor.daha önce evlenmiş bak evliliğe sert bakışı olsa hiç evlenmezdi.

Sevgilim değildi.Ona göre ben onun çok yakın kız arkadaşıydım.
seninki de zormuş canım. seni sevmediğini sadece arkadaş olarak gördüğünden eminsen, ne yap ne et ona karşı duygularından kurtul. Allah yardımcın olsun. evlendiğini düşün: senin için zor olacak... zor biliyorum ama unutmak için her şeyi yap. tabi onun duygularından eminsen.

Yani hep çok sevdiğini falan söylüyo ama sanki aşka geldikçe söylüyo bazen değişebiliyo bazen mesela uzak ve soğuk hissediyorum onu . Aman anlamAdım ya. Belki de dediiiniz gibi sevmiyor. Belki yalnızlığında varım onun belki yatağını ısıtacak bi şey olarak görüyor

Umut asla bitmiyor bende hatırlamamaya çalışıyorum.Yani açıkçası 'seni seviyorum.' diyenlerin bile bizi sevdiğinden emin değiliz.Bu yüzden onun da beni sevip sevmediğini bilmiyorum.Ama sevse gelirdi,tutardı ellerimden. Unutmak için elimden geleni yapıyorum özellikle yüksek lisans tezim bana dünyayı unutturuyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Lafta hepsi seviyor canım
İcraata bak sen
Adam rahat yaşayacak nikah olmadan
Sonra sıkılınca gidecek .
Bencil işte
Senden hoşlanıyordur sadece takılmak hoşuna gidiyordur ama sevgi başka bir şey.seven insan sevdiğini zor durumda bırakmaz.

Aynen seni seviyorum diyenlerden bile emin olummuyor . Mesela şu benle evlenmek istemeyen sevgilim gecelerce kapılarımda yatmış hüngür hüngür aşığım da aşığım diye ağlamış bi insan. Gelgelelim sonuç ortada :)

Bir kere dünyaya gelecek yavruyu gayrimeşru teklif etmiş bu bile karakterini gösteriyor ha ben sizin ayrılacağınızı falan sanmıyorum birgün onun size yol göstereceği günü bekleyeceğinize eminim çünkü böyle bir teklif karşısında gururunuz olmalıydı

Bence hamile kal sonra bir sekilde evlenemeye ikna edersin.Olgun erkek sakın kaçırma

Yukarida Allahim alda canimi kurtulayim diye bir konu açılmış.istersen bir oku.
Bir musubet bin nadihattan hayirlidir.
Donra gelip burada bir konuda sen acmak zorunda kalms

Boşanmış birine
19 yaşından beri aşıksınız
O evliyken de devam...
Bu adamdan ayrılsanız keşke
Resmilikten yanayım ben
Klişe olacak ama ayrılınca hiçbir garantisi olmayacak
Maddi manevi fosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…