- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Böyle yapamayacağınızı soyleyin eger başka türlü olmaz diyosa ayrılın o süreçte ya sizi gercekten sevdigini anlicak ve evlenmek istiyorum dicek ya da yeteri kadar sevmiyomusum zaten dicek ama diğer türlüsü sizi kullanmaktan başka bisey degil bence.merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
doktora gidinSaplantılı bi şekilde aşık oldum ve gözlerim kör oldu galiba napcam nasıl kurtulcam bu işten bilemiyorum ya
Evlenmek sorumluluk sahibi almaktır evililik dışı hayat zeliliktir evlenmezden yaşarsanız çok pişmanlıklar yaşarsınız yol verin gitsinmerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Öyle bakana kadar yaşasın kuyruğu sıkışınca kaçsın yok öyle DünyaO kadar özgür fikirli kadınım da bana bile öeh dedirtti.
Evlenmeden bebek mi yapcakmış vah canım çok kurnazmış o
Sonra bebeği başına atıp gitsin o keyfine baksın oldu
Yok evlenmeyene bebek mebek
seviyor veya sevmiyor diyemem ama gerçekten sevmiş olsaydı sizi,böyle bir duruma sokmazdı .Tebrik etmek lazım erkek arkadaşınızı hem evlenmeyecek hemde çocuk yapacak.İşine gelmeyincede yapmasaydın deyip çekip gidecek,helal vallahi.Resti çekin evlenmeden böyle bişey asla olamaz diye.Sevip sevmediğini ozaman anlarsınız.
Sen terket evlenme teklifiyle geri gelir.Ne kadar uyanıkmış ya hem dul hem çocuklu olmak istiyor zaar.Ya evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Bir gün gitti birine aşık oldu ben napcam ? Terk edip gidebilecek yani kolayca beni
Es kaza çocuğunuz olsa arkasına bakmadan kaçar o adam. Çok seviyormuş ama evlenmezmiş. İnanamayın bu masallara adam sizi kafalamaya çlışıyormerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Yok arkadaşlar zaten ben evlenmeden çocuk yapmak veya onla aynı evde yaşamak niyetinde hiç değilim.
Ben onu evliliğe nasıl ikna edicem derdim o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?