Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Bu işin bende uyandırdığı şey şöyle;

Bebek istiyorum =kadını cinsel anlamda kullanırım, olursa iki severim çocuğu ilerde lazım olur.

Evlilik istemiyorum=kadının saplantılı olduğunun farkındayım bu yüzden ömrüm boyunca gelip geçerken uğrayabileceğim bi durağım olabilir.

Böyle yapamayacağınızı soyleyin eger başka türlü olmaz diyosa ayrılın o süreçte ya sizi gercekten sevdigini anlicak ve evlenmek istiyorum dicek ya da yeteri kadar sevmiyomusum zaten dicek ama diğer türlüsü sizi kullanmaktan başka bisey degil bence.

Sevgilimle birlikte yaşadım

Tek gün bile tereddüt etmedim

Lakin sizin durumunuz farklı

Seninle yaşayalım çocuk yapalım evlenmeyelim

Ya Adam boşanmamıştır size yalan söylüyordur ya da nafaka tazminat vs ödememek derdindedir

Topuklarınız poponuza vurarak kaçın Zira bu Adam o aradığınız adam değil

Evlenmek sorumluluk sahibi almaktır evililik dışı hayat zeliliktir evlenmezden yaşarsanız çok pişmanlıklar yaşarsınız yol verin gitsin

O kadar özgür fikirli kadınım da bana bile öeh dedirtti.
Evlenmeden bebek mi yapcakmış vah canım çok kurnazmış o
Sonra bebeği başına atıp gitsin o keyfine baksın oldu
Yok evlenmeyene bebek mebek
Öyle bakana kadar yaşasın kuyruğu sıkışınca kaçsın yok öyle Dünya

Aynen katılıyorum
Kadın yasal hakları varken bile çocukla boşanınca mağdur taraf oluyor
Nikahsız çocuk = istediğim zaman takılayım uymazsa da çekip gideyim
Çakala da bakın hele

Ya evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Bir gün gitti birine aşık oldu ben napcam ? Terk edip gidebilecek yani kolayca beni
Sen terket evlenme teklifiyle geri gelir.Ne kadar uyanıkmış ya hem dul hem çocuklu olmak istiyor zaar.

Uyanık adammış.
Bi daha Evlenip düğün eşya nisan söz takı masrafı yapmayacak. Ayrılırsa tazminat nafaka vs vermeyecek.
Seviyorum diye de kandırmış.
Lütfen prim vermeyin şu ahlaksızlara.
Evlenmeyeceksen bende yokum de.

Eee tabii ki de cocuk filan yapmayacaksin evlenmeden. Nikahin amaci zaten eslerin ve evlilikte dogacak cocuklarin hakkini yasal olarak korumaktir. Yoksa kimse evlenmez, herkes birlikte yasar sadece. Evliligin sevdigin adamla birlikte yasamaktan zaten farki yok. Tek farki haklarini yasal olarak koruyabilmek. Seni seven ve kendine guvenen biri neden seni bu durumdan mahrum etmek istesin ki ?

Es kaza çocuğunuz olsa arkasına bakmadan kaçar o adam. Çok seviyormuş ama evlenmezmiş. İnanamayın bu masallara adam sizi kafalamaya çlışıyor

Yok arkadaşlar zaten ben evlenmeden çocuk yapmak veya onla aynı evde yaşamak niyetinde hiç değilim.

Ben onu evliliğe nasıl ikna edicem derdim o ?

Yok arkadaşlar zaten ben evlenmeden çocuk yapmak veya onla aynı evde yaşamak niyetinde hiç değilim.

Ben onu evliliğe nasıl ikna edicem derdim o ?

Terketmen gerek,senin değerini anlaması gerek.Sana değer verdiğini göstermesi gerekiyor.Bunun için artık peşinden mi koşar evlenme teklifiyle mi gelir ? bunları yapması gerek.

Arkana bakmadan kaç. Sen bekarsın sanırım, kendın gıbı bekar birini bulman zor değil. İnsan sevince gözü kör oluyor mantıklı bakamayabılıyor. Yerinizde olsam yol veririm.

Belki adam isteme, söz nişan vs den hoşlanmıyordur. Ne de olsa yaşamış daha önce bana da daral gelir yerinde olsam. Gidip
Yurtdışında evlenin işte ne güzel ikinizin de istediği olur

Sen niye onu ikna etmeye uğraşasınki.
Gencecik kızsın, boşversene.
Senden 15 yaş büyük, evlenmiş daha önce, üstelik şimdi de seni kandırıyor, kolaya kaçıyor, akla mantığa uymayan bir teklifle geliyor.
Hiç girme o topa.
Bırak gitsin, yine seversin.
Dengini bulur pek de mutlu olursun, kurtul bu düzenbazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…