sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

benbirgurgendaliyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
14
-8
16
25
birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?

Eşiyle ayrı odalarda mı yatıyorlarmış

Yazık olmus çocuklara hepinizin zihniyeti bir tuhaf pes yanii...

Hep ayrı odalarda uyurlar zaten.
Hep De birbirlerini sevmezler ama evli kalırlar ne hikmetse.
Adam allayıp pullayip metres etmiş seni kendisini.
Üzerine birde çocuklarımin annesini sen olsaydın demiş ya,orada koptum işte..

Acaba kaç kadına şu cocuklarin anası sen olsaydin demiştir.
Metresligi bu kadar guzelleyenini de ilk kez goruyorum.

Hep öyle olur. Ayrıl 6 ayda ne bağımlılığı ya parası çok de şuna.

Öyle söylüyor
Karmanızı yaşamanız dileğiyle.
Ayrıca tek eşli olamayıp dini nikah şu bu ayağına hep başka kadınların da hayatında olmasını isteyen,eşinden boşanmayı asssla istemeyen ucuz bir adam bu.Ve bu kadar düşkün bir andaval asla ayrı odada yatmaz.

Eşini aldatan bir gün seni de aldatır. Bence evli değilsen kendine yazık etme. Git düzgün biri ile tanış. Her şeyin güzelini yaşa.

Sanirim yazan hanim çok genç para icin değil ama inanmış belli ki.
Neye inanmış ya. Adam hemen evli olduğunu söylemiş. İnsan devam eder mi? Adamın her dediği doğru olsun bir kadın kendine bunu yakistirir mi yıllarca çıkıp ogrenmemis ki sevgili olalı 6 ay olmuş zaten. Yüzde yüz adam zengin gözünü boyuyor. Fakir adama bakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…